Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
Szerintem is kizárt az Apple Pencil támogatás kisebb iPadeken, kell valami, ami indokolttá teszi az Air helyett, mert ha jobban belegondolsz, nem sok értelme van a Pronak. Eleve a Prot úgy reklámozták, és helyezték el a palettán, mint egy professzionális eszköz grafikusoknak, orvosoknak, stb. Szóval én nem adok neki sok esélyt, hogy az Airnek valaha lesz Apple pencil támogatása, de hogy az Air 3-nak nem, az szinte 100%.
Szerintem az a legjobb döntés, ha apudnak dobod az Airt, te meg veszel egy Air2-t - az a bika hardver nagyon sok ideig elég lesz még!
Imy:a beépített hangszóró szerintem egy egészséges elvárást felülmúl, legalábbis én sokkal gyakrabban mertem hagyatkozni rá, mint azt megvásárlás előtt gondoltam volna. Rádiót hallgatni munka mellé, vizipipázás mellé, vagy filmet nézni ketten több, mint megfelelő.
Fülhallgatóból meg olyat használsz mellé, amilyet akarsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vírusirtó topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 16GB RAM / RTX 3080 10GB / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest