Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
Én is abban reménykedem. Amikor rendeltem akkor egy 32-es kártyával és egy plusz akksival rendeltem (pont az ilyen esetekre. Azt írta a mixeshop, hogy a dhl csak egy akkumulátort szállít a telefonhoz. (Attention Please
HL only accept One battery for One Phone,so second battery will ship by normal post.) Reménykedve várom, hogy megérkezzen valamikor, de semmi szállítási számot ahhoz nem kaptam. Mondjuk sok jóra nem számítok tőlük, mert előzetes egyeztetés ellenére egy héttel később adták fel a telefont is 
Azért is keresek valakit a környéken (BP III. kerület), hogy kipróbálhassuk és tudjak reklamálni minél hamarabb nekik a gari miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Este megcsinalom.

HL only accept One battery for One Phone,so second battery will ship by normal post.) Reménykedve várom, hogy megérkezzen valamikor, de semmi szállítási számot ahhoz nem kaptam. Mondjuk sok jóra nem számítok tőlük, mert előzetes egyeztetés ellenére egy héttel később adták fel a telefont is