Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
laci laci
üzenetére
Mobileuncle Tools -> Engineer Mode -> Engineer Mode (MTK) -> Hardware Testing (felül) -> Audio
Itt én a Normal Mode alatt a Media-t, és a LoudSpeaker Mode alatt a Ring-et és a Media-t állítottam.A beállítás nálam a következőképpen történt. A Level jelöli az egyes hangerő fokozatokhoz beállított értékeket a Value pedig magát az értéket. A Max. Vol. asszem egyértelmű...
, nálam 145-re van állítva, agy már egy egész picit torzít max hangerőn a csengés.A Value értéke 0-255-ig terjed, a 0 a néma, a 255 pedig a gigabrutálmetál hangos. Összesen 15 Level van, azaz 15 hangerő-fokozat, a 255 osztva 15 pedig 17, ezért, hogy egységes legyen a hangerő léptetés, minden Level alatt 17-tel növeltem az értékeket.
Tehát: Level 0 - Value: 17
Level 1 - Value: 34
Level 2 - Value: 51
...
Level 14 - Value: 255Ha ezt a fenti három lehetőségnél beállítod, akkor a hangerő léptetésnél szépen egyenletesen emelkedik a hangerő csöngésnél, és médiatartalmaknál (játék, zene, videó stb.) egyaránt.
Remélem érthető voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer LED monitor (B247Y)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nálam 145-re van állítva, agy már egy egész picit torzít max hangerőn a csengés.