Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
noresz01
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
laci laci,
Korábban írtam az alábbi problémáról.
Pár napja az alábbi probléma ütötte fel a fejét:
- a kijelző magától bekapcsol, ezt mondjuk eddig is csinálta, de mostanában egy fekete felület is megjelenik, amin a bal felső sarokban az óra és dátum látható
- ez a fekete felület és a normál zárképernyő vibrálva változik egymást követve párszor, majd visszaáll a zárképernyő
- ugyanez a jelenség előfordul fordítva is, amikor a kijelző magától kapcsol ki, és ekkor is jön a vibrálás és fekete felületMegvolt a teljes újratelepítés, különböző romokat is kipróbáltam, de a probléma hol előjön, hol nem.
Azt figyeltem meg, hogy amikor kültéren vagyok, és hideg van, akkor jön elő a gond. Milyen hardveres gond lehet ez? Valami érintkezési gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A17 mobiltelefon
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest