Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
noresz01
csendes tag
Sziasztok,
Egy hete nyúzom a Zopo Rom-ot, röviden a tapasztalatok:
- stabil, megbízhatóan működik, szerintem gyorsabb mint a JB romok
- mindkét SIM-et rendben kezeli, térerő rendben, adatkapcsolat ok
- Wifi és Bluetooth rendben
- USB csatlakozás rendben
- programok amiket használok rendben futnak, nem találkoztam összegabalyodással
- akku idő érezhetően jobb mint JB Rom esetén, én az 1.0.8 cseh GPS fix-et használtam korábban
- ha már Gps, a korábban általam leírt beállításokkal tökéletesen és pontosan fut, szerintem hozza azt a szintet, mint a fenti cseh RomIgazából bug-ot nem nagyon találtam még, de
- a képernyő felvillanás, random magától bekapcsolás, ahogy a korábbi romoknál is, néha előfordul. A srác, aki a rom-ot készítette, azt javasolta, hogy az időjárás frissítést állítsam át hosszabb időintervallumra, nagy változást nem érzékelek, de minthaÖsszegezve, szerintem az eddigi leghasználhatóbb rom.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bestbuy játékok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 15 Plus 128GB blue kék független Apple 100% akkumulátor
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest