- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teote
csendes tag
Sziasztok!
Egy jó ideje problémás volt a hangszóróm. Rendeltem egy ujjat és a héten meg is jött, azaz tegnap. Vele együtt egy szerelő kitet is, az is vele együtt.. A Telefon szétkap, ebben nagy segítség volt néhány youtube videó és egy műszaki szaki. Javítás és még összeszerelés előtt kipróbál. Működik, hurrá. Közben behelyeztem az sd kártyát is, amiről elfelejtkeztem, majd jött a második szaki és mutatom neki a helyzetet és leszedtem a keretet, azaz akartam, majd leerőltettem, az SD kártya kiugrott a helyéről, a keret meg lejött. Hű modom, most csesztem el a telefont, azaz az alaplapot. Nem láttam rajta sérülést. Megkönnyebbülés. Minden rendben mondom. Aztán összeszerelés, de nem tettem rá a hangszóró védőpaneljét és úgy szereltem össze. Bekapcs, hang okés, de egy sárga-barnás elszíneződés a képernyőn
. Hű túlhúztam a csavart, de miért is, ja nincs rajta a burok - mondom magamban, Gyorsan lazít. Védőpanel fel, majd teljes összeszerelés. Bekapcs, hang működik
és innentől kezdve nincs érintőképernyő
. Szóval csak kérdezni szeretném, hogy téglát csináltam a telefonomból??? Hát ha azt, akkor az nagy szívás
. Esetleg valakinek ötlete? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Raspberry Pi
- Filmvilág
- Suzuki topik
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Eladó gyönyörű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue
- Hammer Construction 2 Thermal 5G szerszámosláda eladó !
- Eladó Unihertz Titan 2 okostelefon QWERTY billentyűzettel !
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Byintek Love U14 Projektor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Hű túlhúztam a csavart, de miért is, ja nincs rajta a burok - mondom magamban, Gyorsan lazít. Védőpanel fel, majd teljes összeszerelés. Bekapcs, hang működik
és innentől kezdve nincs érintőképernyő