Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokarudi
aktív tag
Szerintem aki ilyet vett, nem biztos, hogy elfogultság nélkül tud róla véleményt mondani, én sem

Amúgy szerintem az egyik legszebb telefon mostanában, nem csak a kínaiak között. Vannak hibái (bár nem annyira egetrengetőek), mint a gyengébb akksi, a gps beállítása, a telenoros sim kezelés, de úgy tűnik, hogy az újabb romok, ezeket fokozatosan javítják.
Nekem volt egy rövid idő romcserélgetés közben, amikor az idegbaj kerülgetett, de ez az én hülyeségem volt, nem a telefoné. Úgyhogy összegzésképpen, ha az ember tisztában van vele mit várjon a telefontól (ha telenoros, akkor azért még van teendő a vásárlás után), akkor nem lesz vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung A17 mobiltelefon
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest