Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrasxx
tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Nem tudom mi a gondotok a gyári rommal?
Nekem már 3 hete megvan és nincs vele problémám, 1.04 rom van rajta gyárilag. GPS autóban 10 másodperc alatt poziciót talál. Szobában, ablaktól kb 4 m-re is gond nélkül poziciót talál kb 20-25 másodperc alatt.
Nincs óra problémám. Az akku töltés olyan, amilyen.. ezt aláírom. Nálam 88%-tól felugrik 100-ra és ez a rész valóban gyorsan le is esik. Nap végére töltés nélkül 20-40% közé esik le. De használom is...
Ugyan ezzel a használattal a Jíayu G3s 40-50% közé merült nap végére (2750 akku). Én úgy gondolom, hogy korrekt a Inew V3. Képekkel, videókkal meg vagyok elégedve.... -
ctibor
senior tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
"A MiniDeal-en eleve adnak hozzá egy "Flip" tokot. Nem tudom, pontosan ilyesmi-e."
Mindenütt ezt adják, hozzá, én is ugyanilyet kaptam (Mixeshop-tól). De sajnos elég gagyi, nagyon olcsó műanyagos kinézetű (mint ahogyan az is
). Én nem használom.Általában, ezekkel a vékony készülékekkel az a helyzet, hogy bármilyen tokot teszel rá, éppen az igazán elegáns, vékony megjelenését vágod vele tönkre...
-
DittyCat
tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Most már ha eddig kibírtam, esküszöm, akkor is kibírom, ha csak pénteken jön
!
(Egyébként szoktam mást is rendelni Kínából, de DHL-lel még soha.)Én is Telenoros vagyok, kicsit most beparáztam, hogy nekem is gond lesz vele, de hátha nem! Közben rendeltem hozzá szilikontokot is, majd arról is írok, hogy milyen.
-
kmarci25
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Gran Turismo
- Tesla topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- Probléma DVD/CD íróval
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amíg nem áll benne a pénze az embernek, addig nem is zavaró.

Meg egyébként is, nem tetszik a fehér... First world problem. 

Ahogy más telefon fényképeinél láttam, az egyik foglalathoz oda szokták írni, hogy "WCDMA". Csak az inew v3-ról nem találtam ilyen képet...