Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Vettem, válaszoltam is!
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
szabi820
üzenetére
Sok sikert én is megpróbáltam, tök mindegy,h hány napja használod,mert onnantól,h egy retkes mancs megtaperolta, az már értékcsökkent, ha érdekel is valakit, akkor max a kétharmadáért az eredeti értékének, v. sokkal inkább vesz egyet Kínából,annak minden kockázatával...
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Már megvan, USB módot váltottam,és láss csodát...települt is!
-
Makkapakka
csendes tag
Abban tudna-e segíteni valaki,h miért nem sikerül USB driver -t telepítenem, vagyis azt írja,h ha csatlakoztatom a telót USB hibakeresési módban akkor települ a driver...de nem történik semmi, csak a gép felismeri a v3 -at,de a driver nem települ...valami ötlet?
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Esetleg igen kemény edzett acéllal tudnád megkarcolni, de ha kételkedsz,próbáld ki a gombot az ablakon, persze ne a közepén, vagy valami más üvegen.. .örülök, ha segíthetek

-
Makkapakka
csendes tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Az pedig üveg.A fólia felrakásának két módja van,de azt jelzem,h teljesen felesleges...na szóval a buborékokat bankkártya élével kell kihúzni a legkózelebbi széle felé,ezt lehet szárazon v. nedvesen de a legjobb ha gőzt csinálsz a fürdőszobában,mert akkor effektíve nincs víz ami bemehet a készülékbe, de por sincs amit a statikuselektromosság a legtisztább szobában is egyből odavonz.Visszarakni a leszedett fóliát nem egyszerű,mert az új az három,rétegből áll...amit sorrendben kell lefejteni egymásról..az alsót a felhelyezés előtt..az utolsót a buborékok kipaszírozása után,mert egyébként a bankkártya megkarcolja a védőfóliát...de találsz videókat a youtubeon..ha meg rám hallgatsz leveszed az összeset...mert fémmel sem tudod megkarcolni,nem hogy körömmel.
-
Makkapakka
csendes tag
-
Makkapakka
csendes tag
-
Makkapakka
csendes tag
-
Makkapakka
csendes tag
Ha esetleg valakit érdekelne az én telóm az írjon,még nincs egy hónapos sem, tökéletesen működik, de én szeretnék egy feketét, valahogy nem bírom megszokni,h fehér.
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Nem mondanám,h gyenge az akksi,de ha sokat nyaggatod akkor egy nap...én két akksit kaptam hozzá,de nem szoktam cserélgetni.
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
sandorwat
üzenetére
Hát az NFC az amolyan cifra nyomorúság, mert nekem akár nem is lenne, mert fizetni nem lehet vele,másik készülékem meg nincs,de még az ismerőseimnek se,amelyik NFC képes.Azért előbb-utóbb biztosan felrakok egy újabb romot, de itt már nincs akkora külömbség mint a gyömbérkenyér-jégkrémszendvics ill. zselébab között. Í
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Ha megjön,ígérem,h fogok!
-
Makkapakka
csendes tag
De eleve drágább...az a tapasztalatom...itt van pl.: ebelking.com nekik van angliai raktáruk,de vannak termékek amik nincsannek ott,és kínából jönnek...én is rendeltem már tőlük, abszolút megbízhatóak, és ha Angliában van a termék akkor meg fog jönni egy hét alatt...a többi költségről nem tudok, mint írtam, én csk egyszer fizettem a héten,előtte nem.
-
Makkapakka
csendes tag
Amúgy ez a teló megéri az árát kiváló termék, nincsennek árnyoldalak,félmegoldások...szép,gyors...nálam egyszer se fagyott,akadt v. bármi ilyesmi..először érzem azt,h nem szükséges bekapcsolnom a laptopot...nagyon durva,nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek..az ár érték arány hihetetlenül jó!
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Az hát,hangszórók..
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
endurofan
üzenetére
Mióta van ez az áfa,vám történet mért az én telóm is onnan a 1949-ről van,egy hónpos sincs,de semmi ilyen nem volt, most rendeltem egy olcsóbb telót valakinek az ebay-ról,az gyorspóstával jött,de áfát kellett rá fizetni,de szerintem,csak mert rá volt írva, h mobiltelefon...egyébként honnan tudták volna? Vagy már meg is röntgenezik a csomagokat?
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
police911
üzenetére
1949deal.com, én innen rendeltem,akkor volt egy dupla akksis akció,két külön csomagban jött,mert egy csomagban nem lehet két akku,singapoore post-al...ingyen,és ajándékként, szóval nem volt áfa, vám meg ilyenek.Nagyon nermálisak mindent megírtak tracking number stb.Azért. áment egy hónap, de nem egyből adták fel,mert írták, h az új verzió most jön,amiben megy az OTG hát ebben megy az tuti,de nézd meg az antlife.com-ot is.
-
-
Makkapakka
csendes tag
Sziasztok! Nekem is inew v3-asom van.A legjobb telóm eddig, de kicsit megijedtem,mert kifogytam a memóriából, gyanús volt,h partícionálva van,így most,h itt olvastam,meg is nyugodtam :-) . Az enyémen is 1.0.1-es a rom, szeretném lecserélni, ha kérhetnék egy részletes leírást, azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest