Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Frawly
üzenetére
Az mSATA teljesen jó, egy hátránya van, hogy kifutó formátum, ezért kevés gyártó gyártja már, meg vaskos felárat kérnek érte, drágább, mint ugyanaz az SSD hagyományos 2,5 colos vagy M.2 SATA kiszerelésben.
Izé, majd azért nézd meg, hogy mSATA vonalon hány elérhető SSD van, összevetve az M.2 2242-vel.
(Tisztában vagyok azzal, hogy az M.2-ből jó pár féle van, de abból is van olyan formátum, amibe értelmes kapacitással nem olyan könnyű SSD-t venni.)Ezért fogom én is majd nyugdíjazni az X220-at, se M.2 nincs rajta, se Vulkan támogatás, se USB 3.1, se 4K/x265 hw-es dekódolás, stb..
Erről mondjuk nekem az jut eszembe, hogy ezek nagy része mesterségesen gerjesztett igény (én pl. tuti nem fogok laptopkijelzőn dafke 4k HEVC anyagokat nézni, amikor a kijelző felbontása miatt értelmetlennek találom; ha nagyon akarnék, akkor erre célhardvert használok megfelelő TV-vel). De ez csak IMHO.
Sok minden más is lehet, pl. lehet abban a gépben az mSATA csatoló mögött csak SATA2-es vezérlés van, rá kéne nézni Crystal Disk Markkal, ott látszani fog, ha van valami limit.
Nem lehet, hanem biztos, az mSATA képes Sandy és Ivy Bridge-s notik mSATA vezérlői SATA II-t tudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Flint 2 OFF topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- DJI topic
- Bittorrent topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ROG Strix G513RS 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3080 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (24GB)
- Dobozos ÚJ Acer Nitro 5 i9-12900H RTX 4060 140W 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD 144 HZ
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(Tisztában vagyok azzal, hogy az M.2-ből jó pár féle van, de abból is van olyan formátum, amibe értelmes kapacitással nem olyan könnyű SSD-t venni.)