Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• k-rock-atona

csendes tag

Sziasztok!

Egy ismerősömnek kellene egy laptop max. 160.000 Ft-ig egy lényeges szempont figyelembevételével, azaz, hogy számla feltétlenül kell... Elkezdtem nézelődni, s a következőben szeretnék Tőletek megerősítést, vagy éppen cáfolatot kérni:

Szerintetek jól gondolom-e, hogy ezzel járnék a legjobban ilyen árfekvés mellett:

[link]

Alábbiak jönnének még ilyen árban számításba, de szerintem nem érnek fel az sl510-el minőségben, de cáfoljatok meg, ha rosszul gondolom:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy tisztában vagyok vele, hogy proci, memória ügyében néhol alulmarad az sl510 a többihez képest, viszont szerintem egy humán irányultságú szakon kezdő leendő egyetemista lánynak bőven elégnek kellene lennie az sl510-nek még 64 bites win 7-el is akár. (rendszerkövetelmény 2 GB miatt írom) S inkább legyen egyben jobban egy laptop (már, ha tényleg jól sikerült az sl510 az sl500 után, de nálatok is azt olvastam, hogy ez eléggé így van, meg a tesztek is hasonlóan vélekednek inkább), mint olyat tudjon, ami esetleg soha nem lesz kihasználva...

Bocsánat, ha kicsit hosszan írtam, s köszönöm előre is, ha tudtok esetleg segíteni ebben a kérdésben....

dombó

ui: azt meg tudnátok esetleg mondani, hogy hol lehet megnézni, hogy a fent említett sl510 milyen gyártmányú winchesterrel szerelt?

Új hozzászólás Aktív témák