- Asszociációs játék. :)
- Itt az új LOGOUT!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Megoldások IBS/IBD-re
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Internet fejlesztés országosan!
- Egy korszak vége
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senhi
aktív tag
Megkeresed a tornyot ahonnan sugároznak, megoldod hogy direkt rálátásod legyen rá (egy fal már bebasz... sőt az üveg is ha nem közvetlen mellette vagy) és akkor menni fog.
A gyakorlatban: használhatatlan.
És ugye remélem tudod, hogy csak digitális adást tud fogni. Sima kábeltv eléggé esélytelen hisz az 1. általában analóg 2. ha nem akkor meg dekóder kell hozzá.
A földi digitális sugárzás pedig olyan, mint amilyennek fönt leírtam. Legjobb megoldás:
Fogsz egy parabola antennát, ráirányítod valamelyik toronyra, kábelét levezeted a gép mellé és rákötöd. -
Senhi
aktív tag
válasz hattorihanzo #7284 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy a csúszka színe sosem változott... külön fel is figyeltem rá.
A távirányító pedig nekem működik win. media playerrel és winamppal is. Szerintem rengeteg más program is kezeli. -
Senhi
aktív tag
Csak érdekességképpen leírom:
felraktam a windows 7-et a kicsikére és így 3 óra után azt kell, hogy mondjam a gép kellemesen lehűlt (vistához képest). Programok szerint is nyertem 2-3 fokot. És emellett még a hosszabb akku idő is ott van
Ja és az összes vista x64 driver működik ha esetleg valaki követné a példámat[ Szerkesztve ]
-
Senhi
aktív tag
válasz peredit #7137 üzenetére
Az attól függ hol és mikor
Win alatt nem igazán zavaró, főleg ha az ember külön egeret használ (én még a vga órajelét is visszavettem winben 80/80mhz-ra... kb 2-3 fokot nyertem vele ), de játék közben ha a wasd-re vagy szokva akkor hosszabb meneteknél megizzadhat a tenyered, mert a vga pont a bal alsó sarokban van Proci valahol középen-felül, mert ott szokott még meleg lenni... ezt egyáltalán nem veszed észre. -
Senhi
aktív tag
válasz peredit #7134 üzenetére
Mégis mit szeretnél tudni? (1190-esem van)
Ugyan olyan, mint a gyengébb modellek. Sok teszt van róla a neten.
Azért gyorsan összefoglalom azt amit én tapasztaltam:
- minőség rendben van... egyedül a dvd olvasó külső burkolata messze színvonalon aluli. (Mozog és mindig félek, hogy letörik) Ezt sok helyen olvastam. Ill. a kijelző tetején a műanyag is egy kicsit "ropog", de nem úgy néz ki, mintha szétesne.
- Gombok szerintem nagyon kényelmesek.
- Melegszik rendesen játék közben és win alatt is végig erősen langyos.
- Akksi kicsivel 2 óra fölött bírja... játék 1 óra alatt lenullázza. (pl. trackmania) Én már ki is néztem hozzá egy 12 cellásat. (kicsit meg is emeli a gépet így gondolom a hűtése is jobb lesz)
- vga a ddr2 ellenére szépen viszi a legtöbb játékot még natív felbontáson is és pl. proci is kellően erős
- dvb-t tuner használhatatlan... nekem csak akkor működik jól ha az antenna ablak közelben van és direkt rálátása van az adótoronyra
- összességében szerintem egy jó gép... azt amit vártam tőle hozza. Emellett tele van apró figyelmességekkel: 2 távirányító, 2 hangkimenet (egyszerre u.az megy rajta) stb. -
Senhi
aktív tag
Valaki nem tudja, hogy hol lehetne egy dv5-1190-eshez valami bikább aksit (8-12 cellás-t) kapni? A legközelebbi amit találtam hozzá az ez csak nem tudom, hogy jó-e hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Senhi
aktív tag
Ma én is belépek a klubba egy dv5-1190-essel Eddig nagyon korrektnek tűnik. Egyedül a 32 bites vistát sajnálom (miért nem 64? ... azóta mondjuk lecseréltem) és kicsit forrófejűnek érzem. De a teljesítményére nem lehet panaszom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Dell Precision 7740 17" Xeon E-2286M cpu, 64GB RAM, 2x1TB SSD, Nvidia Quatro RTX 5000 16GB GPU
- Lenovo T410 laptop i5-560/2,6GHz/8GB RAM/120GB SSD/jó akku
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 7 5850U, 16GB RAM, 512GB SSD
- Adapter/töltő csomag, egyben, 17 darab összesen! 15V-tól 24V-ig
- LENOVO THINKPAD E15 GEN 3 - AMD RYZEN 5 5500U/16GB/256GB/FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest