- Itt az új LOGOUT!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Internet fejlesztés országosan!
- Egy korszak vége
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
válasz Goose-T #15122 üzenetére
Inkább az általad linkelt gép kb 330k-ért 1 év garanciával, mint egy renew elitebook kb 280ért 3 évvel?
(ui most pont nem találtam hasonló elitebookot, de 14es probook is van, igaz csak 2 év garanciával)Egyébként jó kis gép amit linkeltél, de olyan helyen venném meg, ahol 3 év garit adnak rá.
[ Szerkesztve ]
-
-
Hanzsi
tag
válasz Goose-T #7534 üzenetére
A HP Quick Launch Buttons fent van, de csak telepítőből, ahogy magát feltette. Arra gondolsz hogy jelöljek ki neki .inf et a kicsomagolt mappából?
Szerk #1
Megnéztem, de nincs is ott .inf. Hüpp
[ Szerkesztve ]
''Aki kitart a saját hülyesége mellett, egy nap bölccsé válik''
-
adm
őstag
válasz Goose-T #7262 üzenetére
valószínűleg az alaplap túloldalán a billentyűzet alatt lesz a másik slot.
800-asnak 800mhz-en nagyobb az időzítése, míg 667 mhz-en ugyan akkora. csak a "tuning" noti ramoknál lehet elérni kisebb időzítést, de van értelme egy notinál ezzel foglalkozni?
16core - 32thread - 64gb
-
westlake
félisten
válasz Goose-T #2332 üzenetére
1. mit kellene kihuznom? a battery-t? semmi olyan nincs, amit en tettem bele (kiveve persze a dvd lemezt).. mondjuk kivehetnem a wlan kartyat, de nem hinnem, hogy az a problema..
2. alap, hogy sp2-es xp-t akartam telepiteni.. raadasul ez is update-elt, mivel szeptemberig bezarolag minden frissites benne van.. tudomasom szerint az amd-s gepeknel (legalabbis hp-nal), nem lehet allitani a sata native modot.. egyebkent meg maximum abban nyilvanulna meg a sata driver hianya, hogy a telepites megkezdesenel nem latszodna a gepben levo hdd.. eleve el sem kellet volna jutnom a hibaig, ha nem ide modban lenne..
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Csabcy
tag
válasz Goose-T #2305 üzenetére
Helló,
Everest szerint a gépben: Ramaxel Tech. RMN1740SB38D7F-667 memória van, ilyet kereskedelmi forgalomban nem találtam, ezért gondoltam , hogy veszek bele Kingstont.
Esetleg Ramaxelt hol lehet szerezni? Ha lesz benne 2X 1GB akkor automatikussan kétcsatornássan hsználja vagy kell vlmit állitani? A 6720s-ben mindkét memória slott a gáp alján van?Köszi:
Csabcy
-
BluEyes
őstag
válasz Goose-T #2315 üzenetére
Igazad van, a hívők higyjenek, a szkeptikusok meg gondolkodjanak. Így kerek a világ. Intel az isten, Centrino meg néki a prófétája, a PR-hablaty meg az szent bölcseleteknek gyűjteménye.
Jót beszélgettünk.Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
BluEyes
őstag
válasz Goose-T #2313 üzenetére
De itten notebookot akar venni a delikvens, nem munkamódszert. Nem AMD wifivel, hanem egy akármilyen működővel. Működik a wifi az AMD-s gépben? Hosszútávon?
Nem az alkatrészek a fontosak? Tényleg? Az inteles dzsuva nem alkatrészekből van összetákolva? Hanem miből vajon? Munkamódszerből? Szellemi tőkéből? Ne röhögtess légyszíves.Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
BluEyes
őstag
válasz Goose-T #2310 üzenetére
Higgyél amit akarsz, de ez csak blabla. Ha változik az egyik alkotóelem, akkor az már csak legfeljebb a nevében ugyanaz a centrigó, pláne ha a csippszett cserélődik, ami messze a legfontosabb eleme ennek a kamuságnak.. A korábbi csomag hiába bizonyított (tényleg, mit is? ), ez már nem ugyanaz a csomag, így nem célszerű ráaggatni a bizonyított stb. jelzőt. Nem úgy ám, mint a viccben, öregapám kisbaltája, kétszer cseréltük a fejét, háromszor a nyelét, de ez még mindig ugyanaz a kisbalta
Az AMD nyilván úgy ad ki egy platformot a piacra, hogy fél órával korábban megálmodta, oszt má kész is, nem igaz? Biztos nem tesztelnek, optimalizálnak semmit se.
Kompatibilitás...ohh jeee... kérdezem, hogy mi nem kompatibilis a mivel az AMD-s notiban? Hosszútávon ?Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
BluEyes
őstag
válasz Goose-T #2308 üzenetére
Ezt írtad:
a Centrino már egy évek óta kiforrott, bizonyított platformNamost évek óta max. a Dothan bizonyított, meg a gma945 a Core procikkal. Amiről lelkendezel, az a 965. Mit is forgattam én ki?
[ Szerkesztve ]
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
BluEyes
őstag
válasz Goose-T #2306 üzenetére
Bocsmá...
A 965/x3100 - nak mi köze pl. a Dothan procikhoz? Mitől is olyan kiforrott ez a centringyó? Az összes topic kezd a szarul teljesítő x3100-ról, akadó filmekről, döcögő mp3 lejátszásról (!) szólni.
Az AMD pedig... szóval abból a kettőből én az AMD-t választanám.Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Dell Precision 7740 17" Xeon E-2286M cpu, 64GB RAM, 2x1TB SSD, Nvidia Quatro RTX 5000 16GB GPU
- Lenovo T410 laptop i5-560/2,6GHz/8GB RAM/120GB SSD/jó akku
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 7 5850U, 16GB RAM, 512GB SSD
- Adapter/töltő csomag, egyben, 17 darab összesen! 15V-tól 24V-ig
- LENOVO THINKPAD E15 GEN 3 - AMD RYZEN 5 5500U/16GB/256GB/FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest