Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
válasz
Goose-T
üzenetére
Inkább az általad linkelt gép kb 330k-ért 1 év garanciával, mint egy renew elitebook kb 280ért 3 évvel?
(ui most pont nem találtam hasonló elitebookot, de 14es probook is van, igaz csak 2 év garanciával)Egyébként jó kis gép amit linkeltél, de olyan helyen venném meg, ahol 3 év garit adnak rá.
-
-
-
westlake
félisten
válasz
Goose-T
üzenetére
1. mit kellene kihuznom? a battery-t?
semmi olyan nincs, amit en tettem bele (kiveve persze a dvd lemezt).. mondjuk kivehetnem a wlan kartyat, de nem hinnem, hogy az a problema..2. alap, hogy sp2-es xp-t akartam telepiteni.. raadasul ez is update-elt, mivel szeptemberig bezarolag minden frissites benne van.. tudomasom szerint az amd-s gepeknel (legalabbis hp-nal), nem lehet allitani a sata native modot.. egyebkent meg maximum abban nyilvanulna meg a sata driver hianya, hogy a telepites megkezdesenel nem latszodna a gepben levo hdd.. eleve el sem kellet volna jutnom a hibaig, ha nem ide modban lenne..
-
Csabcy
tag
válasz
Goose-T
üzenetére
Helló,
Everest szerint a gépben: Ramaxel Tech. RMN1740SB38D7F-667 memória van, ilyet kereskedelmi forgalomban nem találtam, ezért gondoltam , hogy veszek bele Kingstont.
Esetleg Ramaxelt hol lehet szerezni? Ha lesz benne 2X 1GB akkor automatikussan kétcsatornássan hsználja vagy kell vlmit állitani? A 6720s-ben mindkét memória slott a gáp alján van?Köszi:
Csabcy
-
BluEyes
őstag
válasz
Goose-T
üzenetére
De itten notebookot akar venni a delikvens, nem munkamódszert. Nem AMD wifivel, hanem egy akármilyen működővel. Működik a wifi az AMD-s gépben? Hosszútávon?
Nem az alkatrészek a fontosak? Tényleg? Az inteles dzsuva nem alkatrészekből van összetákolva? Hanem miből vajon? Munkamódszerből? Szellemi tőkéből? Ne röhögtess légyszíves. -
BluEyes
őstag
válasz
Goose-T
üzenetére
Higgyél amit akarsz, de ez csak blabla. Ha változik az egyik alkotóelem, akkor az már csak legfeljebb a nevében ugyanaz a centrigó, pláne ha a csippszett cserélődik, ami messze a legfontosabb eleme ennek a kamuságnak.. A korábbi csomag hiába bizonyított (tényleg, mit is? ), ez már nem ugyanaz a csomag, így nem célszerű ráaggatni a bizonyított stb. jelzőt. Nem úgy ám, mint a viccben, öregapám kisbaltája, kétszer cseréltük a fejét, háromszor a nyelét, de ez még mindig ugyanaz a kisbalta

Az AMD nyilván úgy ad ki egy platformot a piacra, hogy fél órával korábban megálmodta, oszt má kész is, nem igaz? Biztos nem tesztelnek, optimalizálnak semmit se.
Kompatibilitás...ohh jeee... kérdezem, hogy mi nem kompatibilis a mivel az AMD-s notiban? Hosszútávon ?
-
BluEyes
őstag
válasz
Goose-T
üzenetére
Bocsmá...

A 965/x3100 - nak mi köze pl. a Dothan procikhoz? Mitől is olyan kiforrott ez a centringyó? Az összes topic kezd a szarul teljesítő x3100-ról, akadó filmekről, döcögő mp3 lejátszásról (!) szólni.
Az AMD pedig... szóval abból a kettőből én az AMD-t választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HP 15 ProBook 650 G8 FHD IPS i5-1145G7 vPro 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
igaz kicsit több 300k nál

semmi olyan nincs, amit en tettem bele (kiveve persze a dvd lemezt).. mondjuk kivehetnem a wlan kartyat, de nem hinnem, hogy az a problema..
Pyttawrx