- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
válasz
Goose-T #15122 üzenetére
Inkább az általad linkelt gép kb 330k-ért 1 év garanciával, mint egy renew elitebook kb 280ért 3 évvel?
(ui most pont nem találtam hasonló elitebookot, de 14es probook is van, igaz csak 2 év garanciával)Egyébként jó kis gép amit linkeltél, de olyan helyen venném meg, ahol 3 év garit adnak rá.
-
-
-
westlake
félisten
válasz
Goose-T #2332 üzenetére
1. mit kellene kihuznom? a battery-t?
semmi olyan nincs, amit en tettem bele (kiveve persze a dvd lemezt).. mondjuk kivehetnem a wlan kartyat, de nem hinnem, hogy az a problema..
2. alap, hogy sp2-es xp-t akartam telepiteni.. raadasul ez is update-elt, mivel szeptemberig bezarolag minden frissites benne van.. tudomasom szerint az amd-s gepeknel (legalabbis hp-nal), nem lehet allitani a sata native modot.. egyebkent meg maximum abban nyilvanulna meg a sata driver hianya, hogy a telepites megkezdesenel nem latszodna a gepben levo hdd.. eleve el sem kellet volna jutnom a hibaig, ha nem ide modban lenne..
-
Csabcy
tag
válasz
Goose-T #2305 üzenetére
Helló,
Everest szerint a gépben: Ramaxel Tech. RMN1740SB38D7F-667 memória van, ilyet kereskedelmi forgalomban nem találtam, ezért gondoltam , hogy veszek bele Kingstont.
Esetleg Ramaxelt hol lehet szerezni? Ha lesz benne 2X 1GB akkor automatikussan kétcsatornássan hsználja vagy kell vlmit állitani? A 6720s-ben mindkét memória slott a gáp alján van?Köszi:
Csabcy
-
BluEyes
őstag
válasz
Goose-T #2313 üzenetére
De itten notebookot akar venni a delikvens, nem munkamódszert. Nem AMD wifivel, hanem egy akármilyen működővel. Működik a wifi az AMD-s gépben? Hosszútávon?
Nem az alkatrészek a fontosak? Tényleg? Az inteles dzsuva nem alkatrészekből van összetákolva? Hanem miből vajon? Munkamódszerből? Szellemi tőkéből? Ne röhögtess légyszíves. -
BluEyes
őstag
válasz
Goose-T #2310 üzenetére
Higgyél amit akarsz, de ez csak blabla. Ha változik az egyik alkotóelem, akkor az már csak legfeljebb a nevében ugyanaz a centrigó, pláne ha a csippszett cserélődik, ami messze a legfontosabb eleme ennek a kamuságnak.. A korábbi csomag hiába bizonyított (tényleg, mit is? ), ez már nem ugyanaz a csomag, így nem célszerű ráaggatni a bizonyított stb. jelzőt. Nem úgy ám, mint a viccben, öregapám kisbaltája, kétszer cseréltük a fejét, háromszor a nyelét, de ez még mindig ugyanaz a kisbalta
Az AMD nyilván úgy ad ki egy platformot a piacra, hogy fél órával korábban megálmodta, oszt má kész is, nem igaz? Biztos nem tesztelnek, optimalizálnak semmit se.
Kompatibilitás...ohh jeee... kérdezem, hogy mi nem kompatibilis a mivel az AMD-s notiban? Hosszútávon ? -
BluEyes
őstag
válasz
Goose-T #2306 üzenetére
Bocsmá...
A 965/x3100 - nak mi köze pl. a Dothan procikhoz? Mitől is olyan kiforrott ez a centringyó? Az összes topic kezd a szarul teljesítő x3100-ról, akadó filmekről, döcögő mp3 lejátszásról (!) szólni.
Az AMD pedig... szóval abból a kettőből én az AMD-t választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The First Berserker: Khazan
- Rap, Hip-hop 90'
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest