Új hozzászólás Aktív témák

• tulipe09

csendes tag

Sziasztok!
    A következő a problémám: nemrég vettem HP Pavilion dv5 1190eh laptopot (Vista Home), és a hibernálás nem működik megfelelően. Ez azt jelenti, hogy hibernálom, megvárom amíg tényleg rendesen ki is kapcsol, ki is húzom a konnektorból, és mégis reggelre (kb. 4-5 óra alatt) lemerül.
    Ma este észrevettem, hogy bekapcsolt magától. legalábbis a kis fehér HP ikon a gép tetején világított ezerrel, és a ventillátor is ment, reggelre pedig attól kapcsolta ki magát (mivel én lusta voltam elmenni odáig) hogy lemerült, és bekapcsolásnál is azt mondta, hogy készenléti meg állapotba került annyira nem volt energiája...

Nem állítottam át semmi ilyesmit, mondjuk nem is nagyon találtam konkrétan a hibernálásra vonatkozó beállítást csak azt a gagyit amit az energiasémáokhoz ad, de az nem fedi ezt...

Olyan módon használom a gépet, hogy a hibernálás szinte minden második alkalommal amikor kikapcsolom akkor nagyon célszerű és fontos lenne, ezért mindenképp szeretnék megoldást találni a problémára.

Van valakinek ötlete?
    Előre is köszi!
    Tulipe

Új hozzászólás Aktív témák