- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tulipe09
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémám: nemrég vettem HP Pavilion dv5 1190eh laptopot (Vista Home), és a hibernálás nem működik megfelelően. Ez azt jelenti, hogy hibernálom, megvárom amíg tényleg rendesen ki is kapcsol, ki is húzom a konnektorból, és mégis reggelre (kb. 4-5 óra alatt) lemerül.
Ma este észrevettem, hogy bekapcsolt magától. legalábbis a kis fehér HP ikon a gép tetején világított ezerrel, és a ventillátor is ment, reggelre pedig attól kapcsolta ki magát (mivel én lusta voltam elmenni odáig) hogy lemerült, és bekapcsolásnál is azt mondta, hogy készenléti meg állapotba került annyira nem volt energiája...Nem állítottam át semmi ilyesmit, mondjuk nem is nagyon találtam konkrétan a hibernálásra vonatkozó beállítást csak azt a gagyit amit az energiasémáokhoz ad, de az nem fedi ezt...
Olyan módon használom a gépet, hogy a hibernálás szinte minden második alkalommal amikor kikapcsolom akkor nagyon célszerű és fontos lenne, ezért mindenképp szeretnék megoldást találni a problémára.
Van valakinek ötlete?
Előre is köszi!
Tulipe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest