- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Broki1
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom. Egy Dv5-1060eh-m van úgy egy éve. Az elmúlt hónapban kezdődött az a jelenség, hogy a monitor fénye össze-vissza villog(elsötétül-kivilágosodik) és a képernyő egyik fele mindig világosabb mint a másik fele(kb átlósan). Most újraraktam a 32 bit-es Win7-et de semmi javulás nincs. Az Nvidia oldaláról is leszedtem a legújabb videókártya drivert. Mindegyik energiaséma beállításnál ezt produkálja, és mindig töltővel használom.
Más is tapasztal-e már hasonlót ill. szervíz nélkül tudnák-e valamit még kezdeni vele.
December közepéig még garis.
A hozzászolásokat előre is köszönöm! -
Broki1
tag
válasz
Parsley #6914 üzenetére
A D meghajtón valószínű a Recovery partício van, amit ezek szerint a recovery disk creatorral már ki is írtál 2 dvd lemzre. Erről bármikor vissza tudod állítani a vásárláskor meglévő rendszert a gépedre. Ezek után erre a partícióra már nincs is szükséged, ha eltelt a vásárlástól 3 nap szerintem törölheted is. Partícionálni a vinyót én a Gparted Live Cd-t javaslom.
XP-t is rá tudsz tenni egy pár hozzászólással ezelőtt Blackbit kolléga kirakta hozzá a driver packot.
A hdmi-s részhez meg nem tudok hozzászolni, mert még nem próbáltam.
Egyenlőre ennyi.
-
Broki1
tag
válasz
Takitoca22 #6631 üzenetére
Spyduck (#6496)
"Biosban kapcsold ki a SATA natív módot vagy ha kell a sata mód ami csak a hibernálásnál előny akkor csináld meg ezt: [link]"
Mivel nálad nem lehet a biosban kapcsolni a sata módot ezért marad az Xp telepítő módosítása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam ga
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest