- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
|kisbandi|
tag
válasz
Nyusziman #7474 üzenetére
Milyen jó, hogy olvasod a Neked szóló üzeneteket és ilyen talpraesetten használod a guglit...
-
kozyadam
tag
válasz
Nyusziman #7474 üzenetére
http://osirisdevelopment.com/BatteryBar/index.html
létezik belőle free meg pro verzió is, nézd meg melyik szimpatikusabb Neked
a gyártó oldala szerint a FREE is mutatja a hátralévő időt stb, a PRO csak annyiban különbözik, hogy több beállítási lehetőség van, illetve be lehet állítani töltöttségi riasztást. Ha esetleg tévednék akkor javítson ki vki
-
|kisbandi|
tag
válasz
Nyusziman #7325 üzenetére
Láttam a screenshotodon, hogy az Everest sem írja ki, hány perc van még hátra az akkuból, pedig nekem is ez jutott volna először eszembe. Ma délután viszont belebotlottam egy BatteryBar nevű programba, esetleg ezzel is nekifuthatsz még a dolognak, hátha...
-
|kisbandi|
tag
válasz
Nyusziman #7232 üzenetére
Hol találtál az ATI oldalán Mobility HD 3450-hez drivert?
Megnéztem itt, és itt, de egyik oldalon se látom.Ellenben - ha még mindig a dv5 1120eh-ról van szó - a HP oldalán (ahogy azt már írtam kb. 150 hsz-el ezelőtt) elérhető az a verzió (még ha nem is a legújabb), ami biztos, hogy felmegy rá: [link]
-
csabors
tag
válasz
Nyusziman #7156 üzenetére
Szia!
Ha visszaolvasol a telepítésre vonatkozó hozzászólások majd' mindegyike arról szól, hogy megvettem, lementettem, legyalultam, újratelepítettem a legújabb drájverekkel, és f@szán mindent beállítottam, és azóta hasít mint ......................... a hidegvizet.
Hidd el ez a "tiszta" telepítés a leg-üdvözítőbb. A gyári telepítés tele van fölösleges, és ráadásul próbaidős programokkal.
Itt megtalálod a HP Wireless Assistant
A rekóveri dvd meg azért aggályos, mert a Te általad megvásárolt notebook windows matricáján lévő szériaszám kell, hogy szerepeljen a telepített oprendszerben. Ha valaki másét rakod fel akkor gyakorlatilag lopott lesz a oprendszer.
Szerintem higgadj le, hétfőn hívd fel a Hp ügyfélszolgálatát, mond el az "operátornak" a bánatod, és kb egy, másfél hét múlva küldik az elöre beaktivált vistát, és a drájver dvd-t. Addig meg tényleg használd specifikusan a világhálót a célod érdekében!Szervusz!
-
adm
őstag
válasz
Nyusziman #7149 üzenetére
és mit gondolsz a recovery-n milyen driverek vannak? egy féle driver készül, ami felkerül a gépekre, a dvd-kre meg a netre. egy titka van: a géped kell kiválasztani és az oprendszert amivel vetted.
a 30 felkiáltójeltől hozzászólásonként gondolod hamarabb osztják meg veled a személyes beállításaikat és esetleg adataikat azok a tulajok akik eddig nem írták ki recovery dvdt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Proxmox VE
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest