Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
(Bundás)
üzenetére
Ne a régi dv5-ösökből indulj ki, amikben 9600GT volt, ilyen alapon minden gép behal 2-3-4 év alatt, amelyikben nagy teljesítményű dedikált VGA van. A mostani (3 generáció óta futó) dv6-osok váltható vga-val vannak szerelve, és a hűtésükkel sincs baj. Magam is szoktam éjszakákat átjátszani dv6-oson dullhd tv-n, ekkor gyakorlatilag 8-10 órát megy a rendszer 100% terhelésen. Két postit tábla nagyon jó segítség a gumilábak alá téve

-
pumukli23
senior tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
Hmm.. Végülis így könnyebben megtalálják a terméküket, ha ugyanaz a kódja, de azért furcsa. Persze több mint valószínű, hogy ugyanott készülnek, csak a végén nem a hp logó kerül rá..
Amit linkeltem, ott több webshopban a gyártónak a hp-t írja. Ilyen üzletet kell választani, aztán ha átvételnél mégsem hp, akkor lehet mondani, hogy kösz.. mégsem. -
G y u r C i
csendes tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
Akkor lehetséges, hogy megpróbálom mivel már nem egy gépet szedtem szét, kézügyesség megvan, tapasztalat félig hiányos, informatikusként tudom mi mire való, már csak csavarnyúzó kell , meg egy belevaló kijelző.
(valakinek tapasztalat, hogy itt van-e valami lényeges különbség, értem ezalatt, hogy hp-s vagy sem, vagy mehet bele bármilyen a specifikációnak megfelelő?) Köszi
-
Magnum_
nagyúr
-
pumukli23
senior tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
Itthon még nem találtam olyan áron amit írtál, csak eredeti hp-t 40k felett vinyóval együtt..
Többen vettek itt már ebayről vagy közvetlenül kínából és nem volt velük gond. Talán egy helyen egy csavaros rögzítési pont nem volt elég csavaros és nem fogta meg a gyári csavar..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx