- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
válasz
Chaser #21198 üzenetére
utolsó kérdésedre:
Hp battery check megmondja. -
Chaser
legenda
válasz
spyduck #21197 üzenetére
Az van, oké is. De a felhívás nem a bios-ra vonatkozott, mert akkor nyomjak F10-et hogy biosba lépjek, de nem, esc-et mondott aztán F2-t. Le akartam screenelni de most nem megy, szétkaptam a gépet és tele volt ganajjal, nem raktam össze paszta híján, majd talán holnap.
Ami még érdekes, felraktam xp-t, megy is szépen, de pl hangerőnél van osd máshol meg semmi. Elvileg mindent leszedtem a hp-tól, de még 2 ismeretlen eszköz is van ami fogalmam nincs mi lehet.
Rászáradt pasztát mivel lehet leszedni? ilyet még nem is láttam, rendesen rá van kövesedve a cpu és vga magra.
Ez gyári aku, 100%-ot mond rá minden. Csak kalibráljam mert úgy lesz a tuti a sw szerint.szerk: Amúgy kategóriájában nagyon szép a kijelző
nem ips, de ilyen felbontással tn-t még csak dell fHD-t láttam spéci rgb led világítással ami szebb volt.
Milyen géped van most?
Itt nincs olyasmi mint lenovo-nál. hogy kiírja mikori az aku, mennyi ciklus van benne?
-
Chaser
legenda
Azt mondja nekem a hp battery, hogy nincs kalibrálva az akum. Húzzam le hálózatról, kapcsoljam ki, majd be. A power led pillanatnyi kialvása után nyomjak esc-et és be fog jönni egy diagnosztikai menü. De semmi nem jön be a win boot menüjén kívül, normál indítás, csökkentett mód, stb. Elvileg valami hdd tesztet kellene lefuttatni amíg le nem merül az aku. De hogy ha egyszerűen nem jelenik meg amiről beszélnek
-
david9999999
tag
Csak úgy poénból le nem cserélném. Nem a játék az elsődleges profilja a gépnek így ha nem megoldható nem is töröm magam
-
xcbiker
addikt
válasz
david9999999 #21193 üzenetére
mobility = notebookhoz való chip, nem az hogy cserélhető.
A hp-knál max a 8xxx-es sorozatnál tudsz csereberélni.
De szerintem ilyenen notebooknál max akkor éri meg ha a tönkrement a régi.Sosem értettem miért vesznek az emberek játékra... A szervizbe ahol dolgozom szinte minden noti, vga vagy északi híd hibával jön be. Javítjuk, de nem minden típusnál éri meg.
-
spyduck
nagyúr
válasz
david9999999 #21191 üzenetére
Nem mivel a 4250 az integrált, nincs MXM foglalat és a hűtés se úgy van megtervezve.
-
david9999999
tag
Sziasztok!
Érdeklődés szintjén kérdeznem hogy megvalósítható-e az hogy egy Hp 6555b notebookban ( ati 4250-el szerelve) kicseréljem a videókártyát mondjuk egy ati 5760-ra? Előre is köszi a válaszokat!
-
eastsider
nagyúr
ha elitebook 6930P-be szeretnék venni később egy 64gb-s SSD-t és a mellé adattárnak egy 500+ körüli vinyót akkor mit ajánlatok?
5400-es (500gb/tányér) vagy 7200-as (320gb/tányér)
adobe lightroom a fő szempont -
rizso
addikt
Sziasztok!
Van egy 8530p-m. Tegnap azt vettem észre, hogy a jobb felső sarokban lévő burkolat (a hangerőszabályzótól jobbra) "kilazult", kb. 0,5-1mm-rel feljebb van a többi résznél, lehet nyomkodni, van egy számomra idegesítő "rugózása". Szerviz, vagy ezt valahogy én is helyre tudom hozni otthon?
Erről a területről van szó.
-
Chaser
legenda
Nagyon úgy néz ki az nw8440 nem W7 kompatibilis. Mire felraktam mindent eltűnt a touch driver, nem lehet fényerőt állítani. Van 2 ismeretlen eszköz amit ha win update-tel frissítek bsod-val megáll a gép restart után
-
tundrak
tag
-
tundrak
tag
Erre ötlete valakinek?[???]
-
Bander78
tag
Valakinek van tapasztalata a probook 6360b gépről? Az olcsóbb üzleti gépek közül ez az amelyik tetszik, csak felhasználói véleményt nem találtam róla sehol, a teszteknek meg nem lehet már hinni. Általános dolgok érdekelnének: hogy van összerakva, nem túl hangos a hűtés, akkuidő, stb... Van olyan bolt ahol van ebből kiállítási darab? A válaszokat előre is köszönöm!
-
klambi
addikt
15ös envy-hez nem gyártanak világítós bill-t????
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Következő a problémám: nagyon úgy néz ki, hogy betojt a laposomban a touchpad.. mikor máskor, mint a 3 éves garancia lejárta után pár nappal.. Ma tapasztaltam, mikor elővettem, hogy teszteljek vele egy noname monitort (ami vibrált asztalira kötve), rádugtam és nézem, hogy nem is lehet mozgatni, csak minimálisan, és ugrál. Ha lehúztam a monitort jó lett, na itt lepődtem meg.. Másik monitorra rádugtam, ott jó volt, újra vissza a tesztelendőre, ugyanaz a hiba. Gondoltam megpróbálom másik kábellel (mert ahhoz az a régi fajta jó nagy bumszli fekete vga kábel volt), másik kábellel talán 1 fokkal jobb volt.
Viszont azóta hogy ezt eljátszottam már monitor nélkül is rossz. 3 oprendszerem van telepítve (xp, win7, win8), mindegyiken tapasztalható a hiba, tehát nem driver. Kár, hogy tegnap nem volt bekapcsolva, vittem magammal dolgozni, de nem vettem elő a táskából, utólag kíváncsi lennék akkor jó volt-e még (csüt késő este küldtem el aludni, akkor még nem volt semmi baja).Valakinek ötlet?
HP Compaq 8510p
Másik hiba: volt szervízben kátyaolvasó hiba miatt, alaplapot cseréltek, azóta tapasztalom, hogy a ventillátor kivezető nyílásnál lévő usb portok és a hdmi csatlakozó tűzforró szokott lenni, előtte biztos, hogy nem volt ilyen! Valamint a részletgazdagabb képek tv-re kötve (pl koncerten a közönséget ábrázoló részek) brutálisan szaggatnak, olyan mintha nem lenne tökéletes a VGA, egy HD2600-tól szerintem elvárható lenne, hogy szaggatás nélkül tudjon tv-re kötve HD tartalmat lejátszani..
-
Chaser
legenda
Vettem egy nw8440-et, firegl 5200 van benne. W7 x86 van fenn, vga drivert nem tudok rátenni. Vista x86, x64 driverekkel próbáltam. Rákeresve láttam problémás a dolog W7-nél, esetleg tud valaki megoldást?
-
anna1026
csendes tag
Helló!!!
Nem vagyok egy számítógép zseni, és vettem egy notebook-ot a HP-nél, sajna az oprendszer Linux. Szeretném Windows xp-re, vagy 7-re cserélni. Ha megteszem elveszíthetem a gép garanciáját?
Köszi!!! -
Ablakos
őstag
HP ProBook 4710-ben T5870 -es van jelenleg. Belehelyezhető a P8600 -as Dual Core 2-es? Egy helyen találtam Bpesten. Érdemes egyáltalán cserélni?
-
tundrak
tag
Sziasztok!
lehet hogy nem ez a legmegfelelõbb topic, de azért beírok.
vajon mi lehet szeretett HP 6730s-emnek a problémája, ha kb 3-4 hônapot nem használtam, és most, amikor kéne se kép se hang.még a ledek se..probáltam csak töltõvel, csak aksival, mindkettõvel, de semmi
bármi ötlet?
Köszi elõre is!! -
ALI_G
veterán
hello
Van egy hp g62 laptopunk ami nem indul be. egy pillanatra felvillan a led es kesz. akksit mar kivettem de mas otletem nincs.
-
Zolesz007
őstag
válasz
Zolesz007 #21086 üzenetére
Szereztem egy USB 3.0-ás eszközt és valóban a foglalaton keresztül 80-90 Megabájt/sec sebességgel másoltam, ez egyértelműen bizonyítja a feltevésem.
Tehát a HP Probook 4330s a gyári adatoktól eltérően, rendelkezik! egy USB 3.0-ás csatlakozóval is.Kíváncsi lennék igaz-e ez a nagyobb (4530s) típusokra is?
(HDMI melletti csatlakozót kell vizsgálni)Hozzá való driver a HP honlapjáról egyébként letölthető.
-
Ablakos
őstag
Van lehetőség HP 4710S-ben cserélni processzort erősebbre? T5870-es Core Dou a mostani. Üzletben sem láttam magában mobil processzort.
-
spyduck
nagyúr
válasz
djszega #21142 üzenetére
Mentsd le az adatokat és rakd újra a win7-et. Elvileg meg lehet oldani, hogy ketté particionálod a Win7-et és rámented az adatokat csak nem tudom, h a recovery meg fog-e sérülni. Mindenféleképpen új win7 kell rá, a Ghost-os megoldás ugyan azt az "elvileg" hibás Win-t rakja vissza. Nem lehet, h az internet szolgáltatással van a probléma?
Máshol is csinálja, ezt is meg kéne nézni. -
djszega
csendes tag
válasz
djszega #21141 üzenetére
kipróbálom a bios frissítést,a ralink nek 2010 es a legújabb drivere,és az is van fennt.Tehát gondolom alaplap bios-ra gondolsz!Rendszerfrissítés is megoldható,csak nincs kedvem mindent újrarakni...de hallottam norton ghost ról,,,,vagy rakjak teljesen új rendszert?hogy lehet ezt hdd ről települő win 7 nél?
-
spyduck
nagyúr
válasz
djszega #21138 üzenetére
Első körben le kéne tölteni a legfrissebb drivereket és bios-t a HP honlapjáról. Ha ez nem válik be akkor én rendszer újratelepítéssel próbálkoznék és csak is utána hívnám a szervizt.
Az a baj az ilyen nem azonnali és meg nem ismétlődő hibajelenségekkel, h ha a szervizben nem tapasztalják a hibát akkor visszaküldik és akár 1 hétig is gép nélkül maradsz és a jelenség továbbra is folytatódik. Ajánlom neked, hogy a pontos hibajelenséget írd le egy A4-es lapra és úgy küld el a gépedet a futárral. -
djszega
csendes tag
Üdv mindenkinek!Lenne egy 'kis problémám hp g62 laptopommal,ami az őrületbe kerget lassan!Gondoltam,mielőtt szervízt hívok,kérdezek,vagy,vagy nem alapon!
Probléma a következő: Hálózati gond,szabálytalan időközönként,ált. inkább p2p letöltés valamint böngészés közben jelentkező kapcsolatvesztés!Eddig csak vezetékes kapcsolattal"kábelnet" használtam,de most ugyanazt wifin használva is produkálja a jelenséget,és fogalmam sincs hogy miért!Újraindítást követően ismét minden okés,egy ideig...aztán megint ugyanez...Semmiféle hibaüzenet,csak megszűnik a kapcsolat.eszközkezelőben látszólag minden működik rendesen! Ralink hálókártya van benne! PLS HLP!
-
rfout
csendes tag
Sziasztok !
Kérdezném egy hozzáértő szakitól .
HP DV6 3040ER i7-es gép.
A bekapcsolás után a proci hőmérséklete gyorsan felmegy 80-90 fok közelébe , sőt még a 100-at is eléri (nem extrém játék csak netezés), a hűtő teljes fordulaton megy , de mintha nem tudná visszahűteni a procit.
Természetesen pasztázás , tisztitás megvolt . Esetleg a hőcső lehet rossz ?
Valakinek van valami ötlete ?köszi
-
spyduck
nagyúr
Elkészültem a 8460p tesztjével és ma rendeltem is magamnak egyet
-
jorden06
senior tag
Sziasztok!
Családba kellene egy noti, és rám bízták a feladatot, hogy nézzek körbe az aktuális termékpalettán. Az 8540 szériás elitebook-ok renew ára is elég magas (300K körül), viszont a prohardveren jelenleg is tesztelt probook 45xx nem tűnik rossznak. Mindenképpen Intel vonalon mozognék, így akciós Sandy-s gépek már 130környékén kaphatóak. Ezek egész korrektnek mondhatóak, nem?
-
syC
addikt
Nem tudja valaki,hogy ki árult hardveraprón 9 cellás akksit 2540p-hez? (válasz jöhet akár püben)
-
salieri.
őstag
Sziasztok! Most vettem eszre ejszaka,hogy nagy csend volt a szobaban,a 8530p toltoje sipol.Lehet ez ellen valamit tenni, ugy ertem garanciat ervenyesiteni?
-
spyduck
nagyúr
-
klambi
addikt
válasz
agnes920426 #21115 üzenetére
-
agnes920426
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Egyátalán nem értek a laptopokhoz.
Szeretnék laptopot venni, kb: 130 000Ft-ért. Megbízható, viszonylag gyors gépet. Internetezésre, játékra, tervezőprogramokra, filmnézésre használnánk. Mit tudnátok ajánlani? (márka, típus és hogy miért ajánljátok) Hol a legjobb venni? Tudtok valami helyet?Köszönettel: Ágnes
-
Khaal
őstag
válasz
spyduck #21110 üzenetére
NC6400-ban is ki van alakítva a simnek és a pciexes kártyának a helye, csak az a kérdés, hogy milyen típusokat támogat.
Akkor ezek szerint csak olyat lehet belerakni amit a gép biosa is támogat?Konkrétan egy Lenovo S10-2 -ből szeretném kiszedni és átrakni az NC6400-ba a t-mobileos wwan kártyát.
-
salieri.
őstag
-
Khaal
őstag
Tudtok valami olyan adatbázist linkelni ahol meg tudom nézni, hogy az NC6400, illetve a 2710p milyen 3G modemekkel kompatibilis?
Vagy bele lehet rakni bármilyet, csak kell hozzá egy windows driver valahonnan és kész?Másik kérdésem, hogy lejárt garanciás gépekhez lehet venni 1 vagy 2 év garanciát pluszba, vagy csak új gép vásárláskor lehet kibővíteni?
-
spyduck
nagyúr
válasz
MIFtIli #21089 üzenetére
Én is ilyet rendeltem a 6910p-m be. Gyakran rendelek utángyártott akksikat és nem volt még velük problèmám. Kivéve amit a 6910p-mbe rendeltem
Működik, meg jó de ha 10% alatt van az akksi akkor picit villog a kijelző. Írtam a Kínai palinak, h ezt csinálja. Azt mondta küldjem vissza, bevizsgálja és ha rossz akkor küld újat. Hát 5000ft miatt nem volt kedvem szórakozni. 10%-nál rárakom töltőre és viszlát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SQL kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest