- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladlac
tag
Üdv! Pavilion dv6-3070-es gépem van. Az utóbbi időben egyre többször váltok át az integrált kártyára, mert ha a dedikáltat használom, akkor akármilyen terhelés hatására iszonyat zajt csinál a ventillátor. Az alaplapival nincs gond, netezéshez bőven elégnek találom, és a zaj is lényegesen kevesebb. Az utóbbi időben azonban ha átváltok, az egész képernyő szürkés lesz, kb. olyan nézni a kijelzőt, mint ködben vezetni (és ez már maxra tolt fényerőnél van). Mi lehet a problémája, és mit lehetne vele kezdeni?
-
spyduck
nagyúr
Ha megnézed bárhol notebookokat és hozzá adod a +10%-ot ami egyéb banknál pont annyival olcsóbb, mint pl.: A Madaras és nem madaras tecsóban és egy egyéb MULTI cégek polcain lévő notebookok. Így az általuk kínált 0%-os THM nem éppen igaz. Van olyan, ami olcsóbb náluk de ez az extra olcsó, extra gagyi kategória amit még az ellenségemnek sem kínálnék. A bankoknál ez bevett üzleti politika. Felkeresik a céget, reklámként felkínálják a 0%-os THM akciót de azt is közlik, hogy akkor az eladó nyelje be a kamat költségét. Az eladó mit csinál? Felemeli az árrést. Szoktak nagyon ritkán lenni hihetetlen akciók 0%-os THM-el. Erre meg az apró betűs résznél van a magyarázat, miszerint "A készlet erejéig". A készlet 1db notebook így a felhasználó nem tudja beperelni a céget a vásárlók megtévesztése miatt de a cégnek viszont hatalmas marketingfogás.
-
szata.68
senior tag
Helló
Erről a RAM-ról mi a véleményetek?
Egy HP Elitebook 8440p-be raknám. Megbízhatóak a Samsungok,meg a használt ramok általában? (bár elvileg nem is használt...)Most nézem,hogy pont az előttem szóló árulja.
Gondolom Te ajánlod,nem? -
Graphics
Jómunkásember
[hp-g6-1201] vagy ebben az akciós Auchan újságban is van g6 , 129ért, de már az erősebb AMD
-
apuc
őstag
Sziasztok!
Szerintetek ez jó kis cucc vagy nem?
HP 635 A1E55EA (15,6", brazos E-450 1,65ghz, 4gb ddr3, 500gb hdd, radeon hd4250, dvdrw, wifi, bt, webcam, hdmi, win7 64bit) - 129 990.-
( 0% THM, 6*21665 ft)
Otthoni, átlagos felhasználásra, karácsonyra. -
Graphics
Jómunkásember
Ma került a kezembe a HP Probook 4530s, hát nem semmi szerkezet, ajánlott
-
pumukli23
senior tag
válasz
OgreImre #21780 üzenetére
Két ekkora töltő közt kb ekkora lenne az árkülönbség.. viszont nem igazán értem, hogy ha van 230W-os kivitel, akkor a másiknak mire elég egy 90wattos táp.. Rövid leírás alapján ugyanazt tudja a két dokkoló.
Upgrade bay-t nem találtam a leírásban (90wattosnál szerintem amúgy sem valószínű). Mindkettőnél (több helyen is) ugyanazt a képet mutatja, ebbe én nem tudom elképzelni hova fér el egy vinyó. [link]
(Pl a NZ223AA-ba biztos befér egy vinyó, de az jóval nagyobb is.) -
OgreImre
senior tag
Sziasztok!
8540p-hez nézek dokkolót.
Találtam ezeket:VB043AA (230W) és VB041AA (90W)
Ahogy néztem csak a 230 és a 90W különbözik.
Van jelentősége? A lapost is 90w-os töltővel vettem.
Még egy kérdés, ha jól látom van mindkettőben SATA upgrade bay foglalat. Ebbe kell venni külön Caddy-t, vagy gyárilag tartalmazza? -
mrmegtette
tag
válasz
mrmegtette #21754 üzenetére
Hát nem tudom, mostmár vált az ATI és az Intel között, RIFT megy is élvezhetően, bár az is csak 1600x900 mediumban, RAGE = 0 fps, ezt nem igazán értem.
-
válasz
greeneye166 #21777 üzenetére
rendbe..megnézem a szigszallagost és ha nem veszek csatlakozot
-
greeneye166
aktív tag
válasz
wesaaa #21776 üzenetére
Esetleg meg lehetne próbálni a bemenet testpontját - rugós lemez - kicsit felhajtani, de ehhez szükséged lenne egy hústű szerű szerszámra.
A másik hogy raksz a tápra egy új csatit. Érdemes a boltban többet belepróbálni egyazon fajtából is, mert lehetnek gyári eltérések (annyira HQ-k ezek a párszázas alkatrészek
). Egyik csak megszorul a lapiban.
(alufoliát szerintem felejtsd el, le is jön és zárlatot okozhat)
-
Adhie
csendes tag
válasz
mrmegtette #21764 üzenetére
Összes mindenkinek szól aki videokártyával szenved. Tapasztalatból mondom, hogy igen hülyén van megoldva a dolog és alapvetően azt nem értem, hogy mi a túróért nem adnak driver DVD-t, de hát erre biztos már nem telik, csak a használhatatlan User's Guide DVD-re, de mind1.
Ami nálam megoldotta a probléámat, az volt, hogy a HP-s legújabb drivert telepítettem fel és úgy, hogy internetelérést nem csináltam addig a gépen, mert ha van net a "hiperokos windows" rögtön leszed vmi fos drivert és bekavar, aztán a jóistense törli azt le teljesen.
Hát ennyi. Nekem így működött utána rendesen, a CCC se volt bugos és teljesítményben is ténylegesen váltott az ATI ra.
(de pl. a 3dmark hoz nem akarta az ati-t használni eddig soha, de minden máshoz haszánlja rendesen.)
Remélem tudtam segíteni, mert én is szenvedtem vele 2 hétig és nem esett jól -
Helooo kis help kellene.....
mivel támasszam ki a töltőcsatit mert ha beledugom akkor nem maradbenne... ha töltőre tekerek alufoliát az megfelel?? vagy van jobb ötlet?? -
Zodicus
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Van vkinek valami tippje, hogy a wifi miért nem működik rendesen? A gép egy új dv6 os és minden driver fent van rendesen, de az 50mbit ből csak 1-2mbit tel tud csatlakozni.
-
CBool
tag
válasz
kolbászevő #21767 üzenetére
Max. 1 GB. Ebben a 4. oldal tetején megtalálod.
-
kolbászevő
csendes tag
Közben a VGA kérdés megoldódott rájöttem a biosban lehet állítani,
Viszont a másik kérdés miszerint mekkorára lehet bővíteni a Ramot az még áll.
Ha tudja vki azt megköszi -
kolbászevő
csendes tag
Ha li
lenne hozzátok kérdésem egyből kettő
Nekem hp nx9010 es em van,jelenleg 352 rammal
első kérdésem a ramot meddig lehet bővíteni mert hallottam olyat hogy csak 1GB ig,
A másik kérdésem ami nagyon izgat hogy hogy van az hogy az én gépemben is 340/345 ös VGA van ami nekem 32 mb.Ami nem tul sok
látok neten ugyan ezzel a 340/345 el akinek 128 MB ez hogy van??
Lehet hülyeséget kérdezek de ez összefügg azzal hogy mennyi ram van benne??
S E G Í T S É G!!! -
Macsorsi
tag
Van egy HP 4535s-em, és azt írja ki az alapvető rendszereszköznél, hogy "Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)
Nincs illesztőprogram kijelölve az eszközinformációs készlethez vagy elemhez."
64 bit-es Win7-em van...de nem tudok kiigazodni hogy mit kellene telepítenem.
A pendrive-omat, amit ezelőtt felismert, most nem találja...Mi lehet a baj??
Köszönöm!! -
mrmegtette
tag
válasz
dBLOOD #21760 üzenetére
pár hozzászólással feljebb írtam, hogy nekem is ez a gondom, legfrisebb ATI drivert raktam fel, mvel a HP support assistantot sehogy sem tudtam rávenni, hogy telepítsen nekem drivereket, újraraktam a windowst és a HP oldaláról letöltött driverrel megy frankón, már működik az átváltás és nem áll vissza alaphelyzetbe
sztem innen tedd fel a windowsodhoz megfelelőt: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=hu&dlc=hu&lang=hu&lc=hu&product=5192771&
(mondjuk én a hivatalos ATI driver után már nem bírtam a HP-st visszatenni, remélem te több sikerrel jársz) -
CBool
tag
Letöltöttem Intel oldaláról a legfrissebb drivert HD3000-hez, viszont telepítésnél jön a hiba: "...nincsen bevizsgálva ehhez a számítógéphez".
Elképzelhető hogy a HP SoftPaq okoskodik bele? HP oldalán áprilisi a legutolsó frissítés.
-
dBLOOD
tag
Szevasztok! Ide írom, mert foggalmam sincs hová írjam, legfeljebb majd törlitek. Az a gondom, hogy nemrég vettem egy HP Pavilion G6 1206eh laptopot, és nem tudom rábírni hogy a dedikált VGA-t használja a játékoknál az intelfosmag helyett. Desktop-on nem akarom használni az ATI-t, csak játékoknál. Van egy ún. graphic switcher az ATI Control Centerben, azzal tudom beállítani, melyik program milyen módban működjön. Kiválasztom a program indítófájlját, majd kiválasztom hogy az intem magot ("power saving"), vagy a dedikált VGA-t használja. Eddig rendben is van, beállítom, majd amint megnyomom az "apply" gombot, visszaáll "not assigned" állapotba.
Itt egy kép: [link]
Előre is köszönök minden segítséget
Új driverem, legutolsó BIOS-om van fent, etc. -
bogar51
csendes tag
Sziasztok!
A HP ProBook 4530s A1D47EA (i5 2430M, 4GB, Intel 3000) gépről szeretnék többet tudni. Tényleg hangos alapban is? Összehasonlítva mással, mik a tapasztalataitok? melegedés?
Köszi! Bog -
pumukli23
senior tag
válasz
rmartin94 #21756 üzenetére
Lenne egy felesleges program a gépeden. Enyémhez van webcam driver, még sincs webcamom. Költséghatákonyság, így nem kell 15000 féle dvd-t kiadni, csak mittomén 3000 félét a közel azonos gépekhez.. Bár azóta megoldotta a hp 0 dvd-vel, ennek annyira nem örülnek sokan...
-
rmartin94
aktív tag
A HP Compaq 6720s laptopunkhoz járó DVD-n, amin az alap cuccok vannak, mit keres ATI videokártya driver? Mert integrált Intel van benne. Mi lenne ha azt az ATI-s drivert felraknám??
-
ktommy91
addikt
válasz
mrmegtette #21754 üzenetére
Ha utána néztél volna hogy mennyit hoz egy ilyen kártya 3dmark11-ben akkor megspóroltál volna magadnak egy pár kört. 1500 pont körül teljesen reális...Én egy tiszta telepítést javaslok és csak a HP oldaláról származó drivereket tedd fel. Esetleg valami programmal rakd rá a drivereket, ha jól tévedek akkor a HP Support Assistant tud ilyet.
-
mrmegtette
tag
Sziasztok!
HP Pavilion DV7-6103EG notit vettem. (i7-2630qm, at6770) Külföldi kiadás, német ha minden igaz, bár CZ-t is látni a csomagolásán, teljesen újan, bontatlanul vettem. Telepítő CD-t viszont nem adtak hozzá, hanem egy fullra előtelepített Win7-et. Viszont ezt a vinyót kivettem és egy SSD-re telepítettem egy új 64bit ultimatet. Mivel driver CD nem volt elkezdtem vadászni különböző nemzetiségi HP oldalakon, meg is találom ezt a tipust egy US HP-n, de driver letöltési lehetőség nincs hozzá. Német oldalon találtam ugyanilyen paraméterekkel 6104 tipust és le is töltöttem a drivereit. Megy is minden BT, Wifi, Fingerprint, Beats audio és a vidkari drivere is felment. Teszteltem egy 3dmark11-et 1576 pont lett ez nem tudom jó e, gyanítom nem. (Win élményidndex Aero 6.6, 3d game 6.6) Telepítettem hát egy friss ATI drivert amivel nem is volt gond. Viszont most kipróbáltam volna a RAGE-et és kb 0 fps-em van. Elméletileg tud ilyen switchable graphic-et, de szerintem nem vált át az integrált intel kariról a 6770-re. Ha az ATI menüjében be akarom állítani, hogy a RAGE.EXE-az Nagy teljesítmény módban mennyen, és rányomok az alkalmazra, rögtön visszavált az eredeti állapotra és tehetetlen vagyok.
Azóta visszaakartam rakni a HP-s ATi drivert, de nem tudom, hiába távolítom el rendesen, azt írja hiba a telepaítőcsomagban. Ilyennel találkozott már valaki?
Segítségetek előre is köszönöm!
-
GaborGh
őstag
válasz
Graphics #21752 üzenetére
Vagy ha sok felesleges pénzed van akkor most ez a Best Buy, 111€-ért:
Csak Vér Pistikének -
Gergello
addikt
válasz
Graphics #21747 üzenetére
http://ipon.hu/?product_id=155943
"Intel i3/i5/i7 és AMD-s alaplapokkal NEM kompatibilis"
-
hamham
tag
Van egy dv6 1308sl laptopom aminek a ventilátora elkezdett berregő hangod adni, garancia persze nyáron járt le.
Lassan már 2 éves, egy pasztázás se ártana már neki. Az lenne a kérdés, hogy megtudom oldani itthon a széjjelszedését vagy érdemesebb szerelőhöz vinni? Mennyibe kerülne ez kb szerelőnél, mennyi lehet egy ilyen venti és estleg ilyenkor már érdemes hőcsövet is cserélni?
-
pumukli23
senior tag
válasz
Speeedfire #21738 üzenetére
6930p-re hol találok gari bővítős listát? Mi merre mennyi hány évre?
Régebben találtam listát, de nem igazán volt szelektálva.. minden hp garibővítős móka egybe volt öntve a monitortól kezdve a fényképezőkön keresztül a szerverekig... -
rmartin94
aktív tag
HP Compaq 6720 s típusú laptophoz honnan lehet leszedni frissebb videókártya illesztőprogramot?? Az Intel oldaláról szedtem le, de azt nem engedte felrakni, egyébként XP van rajta, régen már sikerült valahonnan olyat leszedtem amit felengedett rakni. Ha valaki tudna linkelni, vagy mondani oldalt ahonnan lehet szedni megköszönném. A HP oldalán néztem, de ott régi verziójú van, pont ez ami most van a laptopon. Egyébként a verziója: 6.14.10.4873. Ennél van frissebb.
-
Gergello
addikt
Sziasztok!
Szerintetek ez a memóra jó a laptopomba?
A gépem:
HP Probook 4525s
Ez a proci van benne: AMD Phenom II P820 -
-
KDOG
tag
6910p és t61 5éve gépek
Az én 4 éve lenovomra van még 1,5 év gari de hosszabbíthatom.... p8700 3gb ddr3 azért egész jó ha photoshopban pl óriásplakátot tervezek mint pár napja... és hideg a gépés gyors relatív... 78 ért jó bolt volt... 1 év mulva szerintem max 10et bukok rajta :d ha le akarom cserélni
ja mióta itt vagyok 3 órája akku van használatban, és használom a lelkét.... most igy 26% nál még van egy 1:08 hátra -
Speeedfire
félisten
Ha egy autószerelő műhelyed van és hírtelen kell egy diagnosztika, vagy utána kell nézni egy alkatrésznek (mert kis cég és nincs pénz csinos asszisztensre), akkor nem fogja mindig hiper dol-lal lemosni a kezét. Ronggyal megtörli és kész.
Meg azért ott a műhelyben erősen száll a kosz a levegőben.
Az üzleti is olyan (a reklámban is benne volt), hogy megáll aztán ahol van megnézi mikor megy a gyors vonat bécsbe.
KDOG: Bukócső. -
KDOG
tag
válasz
Speeedfire #21732 üzenetére
B pontnál bukik
de ólcsó és tép
-
Adhie
csendes tag
Hát igen nem hülyeség amit leírtál csak nem számoltad bele a garanciát! Ami azért változtat a dolgokon. Pl. Most vettem G6-t, 135,000 2 év gari eladom másfél év múlva és mivel hardveresen teljesítményben még akkor se lesz olyan öreg, ezért sztem viszonlag kis értékcsökkenéssel el tudom adni. Viszont egy használt gépet (2-3 éves) 1,5 év múlva nem biztos, hogy bárkinek is el tudok adni. Ahogy nézem a piacot 3 éves laptopnál öregebb gépeket nem is nagyon árulnak, vagy kuka vagy alkatrészenként passzolják el, mert jobban megéri.
-
Adhie
csendes tag
Hát ezt izgalmas volt végigolvasni. Egyet árulj el ha teheted: mire akarja használni a laptopot az ismerősöd a garázsban, mert engem nagyon izgat. (olajos kézzel akarja a winampon a számokat léptetni miközben kólával locsolgatja?
Én nem mondom ezek a gépet tényleg össze vannak rakva pláne az enyémhez képest (pavilion G6), de teljesítményben kb semmivel nem jobbak és szerintem ilyen és ehhez hasonló körülményeknek egyáltalán nincsenek kitéve egy átlag felhasználónál. Professzionális üzleti szériának hivják vagy ilyesmi. Egy üzletember miért dobálná és locsolgatná a gépét? Irodában használja asztalon...
Amugy a Panasonic Tablet gép video nagyon állatDe hát nem tudom az is mikor kap ilyen nyúzást.
Na de tényleg érdekelne, hogy mire használja a garázsban.
(ui.: én a Lenovo ra szavaznék, ha találsz belőle) -
KDOG
tag
válasz
greeneye166 #21724 üzenetére
Amúgy egy totál offtopic:
Igazából ha van is keret mondjuk 120 akkor sem éri megvenniCsak, hogy egy autós hasonlattal éljek... van 2 millió forintod, és autót akarsz venni... van választásod, veszel egy új suzukit, vagy daewoot, (új samsung, hp, toshiba 110kategóriából) vagy egy használt honda accordot, vagy toyota avensist... (thinkpad T széria, HP b vagy p széria) hasonló az ár, suzira még kis hitelt rádobsz, mert 2,5m (110)...
A. 2 év után el akarod adni, mert akármi közbejött... az accord-avensis (thinkpad, hp business) ára csökkent 200 ezret vagy 300 at... az új csodát (110 volt de 60ért megy) meg féláron akarják megvenni.
B. Baleseted van (leesik a laptop) az accord-avensis vonalon szívod a fogad, hogy, lökhárító, lámpa, sárvédő.... (kijelző csere a thinkpad vagy hp gépben) az új csodádból meg 1 órán át vágnak ki a tűzoltók, a tetőn át (eltört alaplap, winyó feje felszántotta a lemezt, kijelző, alaplap, burkolat kuka)....Melyik volt jobb étel ?
Aki ebből flamelni kezd az retard.
-
KDOG
tag
válasz
greeneye166 #21728 üzenetére
itt olyat kell elképzelni, hogy ülsz bent egy autóban... OBD II kiolvasó rádugva, fut a diagnosztikai program... amikor odanyúlsz a kesztyűtartóhoz és nyitott kijelzővel, sarkára esik a gép...
-
KDOG
tag
válasz
Speeedfire #21725 üzenetére
nem akartam ebben a topicban megjegyezni, de igen hp dv 5 és 6 az félelmetesen gagyi. Pont említett boltos jóbarátom kapott egyet cégtől dv5 hát szidta... lakkozott billentyűzet este a kijelzőben látszott, a billentyűk helyett meg a kijelző.... az alja meg forró volt... a dv6 volt eddig a topp... amd procival (halmozottan hátrányos
) óránként kapcsoltam ki fél órát hűlni... frankon lehetett volna tükörtojást csinálni a seggén. Viszont, hogy haza is beszéljek, bár inkább az nvidia hibája a 140m es laptopok dell ibm stb olvadoznak...
-
KDOG
tag
válasz
greeneye166 #21724 üzenetére
ha ennyi lenne a keret... persze
de itt 70 ből kell csodát tenni...
most mindenki jól áll anyagilag. 70 ért meg épp van gyönyörű állpotú garis 6910p
-
Speeedfire
félisten
Ez szerintem megint olyan dolog, hogy mindenből vannak rossz szériák. Pl hp-ból consumert, még ha ultra low áron lenne akkor sem vennék. Egyetemen nagyon sok elhalálozott paviliont láttam. Pl a legdurvább, hogy a kijelző nyitására folt jelentkezett a kijelzőn, minden nyitás után egyre nagyobb lett.
Ha nem látom nem hiszem el....egy dv4-es volt ha jól emlékszem. Szóval...
Eddig az üzleti gépekből csak jókat láttam. ibm t40-60, 500, dell xps, hp p széria. Szóval, a minőséget meg kell fizetni ennyi.
Tényleg itt a ph-n is árulnak t61-et, szerintem...
greeneye166: Ha t61 és 6910p a befutó akkor max 70-80k lehet a keret. -
KDOG
tag
válasz
Speeedfire #21722 üzenetére
hát mivel rendszergazdaként tevékenykedtem sokáig, meg szervizbe szállítottam gépeket stb stb hááát az egyetlen márka amit csak azért fogadnék el ingyen, mert eladhatom és vehetek helyette valami értelmes dolgot....
Amúgy igen a lifebook jó. Az amilo meg.... tesco metro auchan bermuda háromszög szörnyei.... maguktól pusztulnak, mintha valami természetes kiválasztódás lenne...fő halál okok: zsanér, inverter, hűtő (lefolyt a hűtő alatti műanyag... ha nem látom nem hiszem el... (pl thinkpad be sem kapcsol mert írja, hogy alacsony a venti fordulatszáma....), az akkuk mintha a kínai piacról származó 6000es tölthető cerka akku lenne... minden lowcost... ja és melegszik nem kicsit a jó többség.
remélem nem olvasnak itt fuji topicosok...
nem flamet akartam.
amúgy azt a márkát boltos haverommal forró kőnek nevezzük... ha sokáig magadnál tartod, megéget !eleinte pár tulaj ezért mindig meg akar ölni a szemeivel... de később jön a kérdés, hogy akkor olyan lenovo, hp, toshiba laptopok mennyiért is vannak ? És adják le bontásra a fujit.... mert chipset... vga... stb
-
-
KDOG
tag
válasz
Speeedfire #21719 üzenetére
A fuji sem eséstől vagy olajtól döglött be, az ugye mint fujisiemens önmagától döglött meg... mókásmert hátul ott a venti kivágás helye, de nem volt kivágva, megsült a vga, az invertert már cserélték benne, a winyot is, meg még pár alkatrészt.... tehát most igy mérlegelve, szerintem azért ez a hp egy luxus lincoln lesz a trabi fuji után
Köszönöm a gyors válaszokat !
-
Speeedfire
félisten
Hát ezesetben akkor szerintem maradj a T szériás lenovo mellett szerintem.
Én csak a garázsba vittem eddig, vagy a földön használtam. Baja nem lett, mert csak le kellett a kosz takarítani és kész. De nem ütöm/vágom, sem locsolom olajjal. Olajos kézzel sem írok rajta.Ez a kis panasonic elég durva, mint egy motorola defy.
-
KDOG
tag
válasz
Speeedfire #21717 üzenetére
tényleg szőrszál hasogatásnak tünhet, de nem egy autószerelő ismerősöm van... szóval nem asztali használat... itt nem az a kérdés, hogy jó gép-e mert jó, mint mondtam tegnap is volt nálam kettő, nem véletlen (szintén ügyfélnek ment, ajánlottam) de szóval értitek....
sőt a legjobb barátom autószerelő, és a szomszédságában dolgozom, szóval látom a körülményeket
Normál ember nem gondolna olyan dolgokra ami megtörténhet egy ilyen helyen.
Amúúúúúgy van amit bedobnék a medencébe: [link] és van nekik toughbook is, de szinte beszerezhetetlen....
-
Speeedfire
félisten
válasz
spyduck #21715 üzenetére
Miért nem ezt csinálta vele?
KDOG: Mint írtam, nem egy T61-es, de közel olyan jó. Meg ugye az üzleti modellekkel nagyon nem lehet félrenyúlni. hp, toshiba, lenovo, dell....Dobd a medencébe a lenovot, hidd el nem lesz vízálló.
A működését nem ismerem, de ha mozog a lapos, akkor leáll a hdd, írás/olvasás.
-
KDOG
tag
válasz
Speeedfire #21714 üzenetére
[link]
ez nem rossz.
[link] ez semhmm hmm
kezd meggyőzni nem thinkpad, de abszolút jó.
Ez a 3d drive guard miként működik ? ez is mint ibm giroszkóppal figyeli a dőlést, zuhanást, rázkodást ?
nah annyira nem folyadékálló nagy mennyiségben
mindenesetre azért szerintem nem lesz ez rossz választás.
-
spyduck
nagyúr
Nekem volt vagy 6db 6910p-m, nagyon jó gépek. A T61 is nagyon jó gép. Mindkettővel jól jársz, de amúgy a 6910p volt az egyik legnépszerűbb, legjobb és legproblémamentesebb modell a HP-nál. Egyik ismerősöm előttem teljes erőből földhöz vágta (magamban lefutott az, h ez tuti nem élte túl), és de! Semmi baja nincs, azóta is használja
-
Speeedfire
félisten
Nem tudok róla, pedig más sok videót megnéztem erről a gépről.
as it's waterproof and liquid will easily run out of the side of the machine.
[link]Ahogy írod, ez valóban nem egy rollcage. Hp nem is tudom, hogy gyárt-e egyáltalán olyat. Legjobb tudomásom szerint csak a kijelző burkolata szokott fémből lenni, illetve fémmel megerősített. A többi része, masszív műanyag.
-
KDOG
tag
válasz
Speeedfire #21711 üzenetére
kielégítő válasz köszi
ez a billentyűzetes mókáról nincs video ?
Azt tudom, hogy egy nx be haverom valami belelöttyintet, tényleg keveset, de billetyűcserés lett... az elég kiábrándító volt.
szerk: amennyire kielégítő volt a válasz, a kép annyira hangolt le...
hát ez nem egy rollcage... francba... na mindegy... az a gond, hogy thinkpadet beleültettem emberbe... mire kiderült, hogy elfogyott
-
KDOG
tag
-
Speeedfire
félisten
Nekem is az van. A p a professionalt jelzi, ez az elérhető legjobb minőségű a hp-nál. Kicsit, mint a t szériás imb-ek.
Fém házas a kicsike, jól bírja. Ha ráöntöd a kakaót akkor sok jóra ne számíts. Igaz a bill alja, be van borítva egy műanyag résszel, ami elvezeti a ráborított kakaót, de én ezt még nem próbáltam.
Nagy masszív, nem recseg. Nem kopik, én vagyok a 2./3. tulaj, de még mindig olyan mintha most vettem volna a boltban.
Ha olajba rakja akkor olajos lesz, mit írjak még?A belsejében én fém merevítéseket nem láttam sajnos, de ettől függetlenül elég masszív. Egy T61 valószínűleg masszívabb ha dobálod, de talán nem fogja a kolléga a földhöz vágni.
Ha a szélén megfogom akkor is egyben marad a gép, szóval nem kell félteni. Közel egy szintben van szerintem egy T61-essel. -
KDOG
tag
Gyors kérdésem lenne !
HP világában nem vagyok jártas, de ügyfélnek most sos kell laptop és 6910p tudok szerezni, sajnos thinkpadet éppen nem, viszont autószerelő... azt gondolom, hogy nem folyadékálló a cucc, de mégis mennyire birja a kiképzést ?
Mi ez a p meg b széria meg stb ?help gyorsan valaki...
tegnap épp volt nálam kettő ebből a 6910p ből, de külsőre, érzetre, abszolút nem hatott meg, pláne pár thinkpad társaságában, persze a belső felépítésről fogalmam sincs.....Értelemszerűen az intel gma x3100 vga val szerelt változatot veszem, mert legalább nem melegszik, ezt tegnap már tapasztaltam, kb hasonló hőmérsékletet ért el mint a t61 ami pozitív pont.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Speeedfire #21707 üzenetére
Sajnos egy darabig biztos nem fog lemenni semminek sem az ára, januártól ÁFA emelés és gyártó is 3%-ot emel az árain.
-
Speeedfire
félisten
válasz
spyduck #21706 üzenetére
Ez volt az első lapos szerelésem. 3. nekifutásra sikerült csak szétkapni.
1. körben a bill. szalagkábeleket nem bírtam kiszedni.
2. körben a bill. feletti ledes sávot nem bírtam kipattintani.
3. körben sikerült mindent megoldani csak, de most polír a kicsike.Amíg nem csökkennek a 2540p árai, addig maradi is fog.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Speeedfire #21705 üzenetére
Minden csak gyakorlás kérdése
-
spyduck
nagyúr
válasz
Speeedfire #21703 üzenetére
48-50fok körül szokott mozogni alapon.
De ez is 3,5 éves gép volt.... -
Speeedfire
félisten
Na, nagynehezen sikerült szétbontani a lapost. Teljesen kipucoltam, újrapasztáztam. De a hőfok nem esett. Valami nem kerek nálam...
Régebben 35°C körül mozgott most meg 50-60°C. Ami rohadt sok. A venti ontja kifelé a meleg levegőt. Elképzelhető, hogy a hőcső megadta magát?
Nem tudok már mire gondolni. Esetleg valaki írna még hőfokot 6910p-re? Egy T7300-as ketyeg nekem benne. -
zooly
aktív tag
Sziasztok!
Van egy HP nw8440-es notebookom, ebben az akksi az idő múltával szépen elhalálozott (már csak 2-5 percet bírt).
Most vettem egy vadiúj akksit (tökéletes állapotban van, 0% elhasználódás), viszont 84-87% töltöttség után azt írja a windows, hogy "plugged in, not charging". Ha nem windows alól töltöm, tehát kikapcsolom a gépet akkor is csak eddig töltődik fel.
Próbáltam azt a módszert, hogy az acpi compliant battery drivereket eltávolítom, de ez nem segített. Sony notiknál már belefutottam olyanba, hogy gyárilag nem engedi 90% fölé tölteni az akksit kímélés gyanánt, de ezt egy programmal felül lehetett bírálni.
Tudtok esetleg valami tanácsot adni mi lehet a megoldás?
Köszi!
-
Hunter2
addikt
van egy hp dv5-ös notebookom, a battery checker azt írja ki rá hogy jó az akksi de a mégsem töltődik fel, igaz egy univerzális töltő van hozzá. Létezik az hogy az univerzális töltő miatt nem tölti fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borderlands 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Milyen házat vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest