Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• qwertly

addikt

Sziasztok!
    Bocsi,hogy csak most válaszolok de nem voltam a gépnél,a dokkolót még nem próbáltam ki csak a típus ismertetőben írták,hogy van benne merevlemez és ezért csodálkoztam,hogy az eladó srác meg közölte velem kérdésem nélkül nincsen benne merevlemez.De úgy-látszik mégis van :D.Még ma megnézzem,de mint írtam a bill cserét is akartam nézegete a papírokat és 28ezret mondott így marad a matrica.De azóta megnéztem a cég honlapján és már ott "csak" 21 ezer szerepelt úgy-látszik nagyon benézet valamit.Na de mindegy.
    Találtam itthon egy elfekvő sim kártyát betettem így elméletileg működik a 3G is nekem nem melegedett egyáltalán,a wifije nagyon pöpec mert a dell noti ban levő broadcom chipes wifi kártyánál fényévekkel több és erősebb jelet lát.
    Én kaptam 3 cd abból egy Rescue elvan törve :O a sorszáma 441002-B21 ez helyre állító lemez lenne?Mert ha az akkor gyakorlatilag használhatatlan a lemezek.Ezt lehet igényelni vagy letölteni a HB honlapjáról.És egy olyan furcsa dolgot vettem észre mintha csak egy hangszóró szólna vagy egy-van benne?Valaki lenne szíves meghallgatni a sajátján,mert még ha gond van akor a boltba tudok reklamálni.

Új hozzászólás Aktív témák