- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
turmixfm #11908 üzenetére
mobbo-nak igaza van, elég nagy lehúzás! Egy csomó helyen pl.: Auchan lehet kapni 10 havi kamatmentes részletre notit. Az általad említett gép ott 94.000ft. Éppen előttem van az újság.
A mobilnet meg egy kalap kaki. Nekem is van. Ahol túl sokan használják és le van terhelve a hálózat ott egyszerűen nem működik csak 5 percig és mindig újra kell indítgatni a szoftvert ahol meg kevesen laknak nincs kiépítve a hálózat és csak EDGE meg GPRS van. Persze ezek csak nagyon szélsőséges példák. Én sajnos az előbbivel és az utóbbival is szembesülök. Ha a jelenlegi lakásomtól 200 méterre arréb megyek ott működik de itt a panelban nem. Valami lekorlátozza a jelet.
A lényeg, h jobban jársz ha bekötteted az ADSL-t. Ha viszont erre nincs lehetőséged akkor persze jöhet a mobil net de tudomásom szerint már UPC-nek van műholdas netje is ami lényegesen gyorsabb és olcsóbb is. -
mobbo
senior tag
válasz
turmixfm #11906 üzenetére
off ez itt nagyon
ha amugy is kell ez a draga mobilnet akkor ertem a 65e,
de ez 2 ev alatt kb 300e ft amit kifizetsz, abbol kijonne egy hasznalt macbook amiben hasonlo proci es vga van (120e es kezedben az osx) plusz egy olcso mobilnet (2 ev alatt kb 100e) plusz egy otthoni adsl is (2 ev alatt 100e)
(az arak 1 eves akcios csomagok, masodik evben ujrakotve az akkori legolcsobb csomagra)(egyebkent a mac pro asztali gep, azt inkabb hackintossal valtanam ki, eleg megbizhatoan elmennek ezek ha osszevalogatod az alkatreszeket, vagy macbook pro-ra gondoltal, mert az azert joval olcsobban is elerheto mar)
nem? vagy nemtom
bocs hogy csak nagysagrendileg szamoltam ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest