- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leyo76
senior tag
Nem vagyunk lusták, de ezen apró jelzés nélkül: WB905EA nem igazán jön rá a júzer hogy pontosan melyik gépről van szó.
Ha eladó és megnézed a következő linket, akkor hamar rájössz hogy a reális ára már jóval lejjebb van mint a boltban. HP-Compaq CQ71-319EZ - 154+Ft
-
Dave™
nagyúr
Sziasztok!
Egy HP Presario CQ61-425SH-t reálisan milyen áron lehetne eladni? Vadi új. (ahogy néztem bolti ára 182+)
Valakit érdekel esetleg?
lustábbak kedvéért:
Intel Pentium Dual Core T4300 (2,1GHz, 800FSB, 1MB L2), 4GB DDR2, 500GB, nVidia GeForce G 103M, WEBCAM, Bluetooth, Kártyaolvasó, 15,6" fényes, 1366x768, Win7 HomePremium, 3xUSB, HDMI, WLAN, Modem, AUDIO, Lightscribe DVD Super Multi, 2,6 Kg, Black, 6cella
-
AMD Power
titán
-
kucsma
csendes tag
Sziasztok
8530p géppel az alábbi problémám van:
e-Sata porton keresztül nem ismeri fel a gép a rackben lévő HDD-t. (W7P alatt semmi nem történik, miután csatlakoztattam az eszközt. Mint ha nem is működne a port.)BIOS gyári beállításon van.
Driverek elméletileg rendben vannak - a notebook típusához tartozó driverek fenn vannak.
Feltettem egy sp38584.exe drivert is, semmi változás (HP a driverek közül ezt dobta ki az 'esata' keresőszóra)Valami ötlet?
-
Igen, ezeket én is tudom, és valahol meg is lehet érteni. Azt nem értem igazán (illetve sajnos igen), hogy NYEU-ban miért nem hivatkozik senki ezekre a dolgokra, hanem csak egyszerűen megjavítják a gépeket. Véleményem szerint azért, mert az EU, mint Unió még nagyon nem ért el hozzán. Max. papíron, de a való életben nem, mint látni itt is.
-
rekid
addikt
válasz
Avicularia #13686 üzenetére
DV5 azert mar nem mai csirke gondolj bele ha csak mondjuk 3 évet állt egy raktárban, akkor nem is olyan vészes az elhasználódás.
-
zoli62
addikt
Ma futottam bele az alábbi problémába. Hp Compaq 6730s Vista Business. Hp update frissítést talált. Elkezdődött a telepítés, kiírta, hogy zárjuk be a COM surrogate alkalmazást. Ezt viszont csak PID alapján lehetett megtalálni a tasmanager-ben, a dllhost.exe futtatja. Miután leállítottam, a telepítés lefutott. Következő gépindításnál már nem volt a processlistában. Mi ez a dllhost.exe?
-
rekid
addikt
Csak hogy mennyit számít a tiszta laptop.
EliteBook 8530w
Jelenség: Melegedett de mint az állat, a vegen mar kezbe sem lehetett venni 1 ora netezes utan olyan forro volt. Aztan tegnap este a védelmi elektronika lelőtte menet közben a laptopot.
Ma elvittem szervizbe, kiszedtek belőle egy szép nagy porkandurt, induló 80 fok helyett mindjárt 59 fokos lett a gpu.
Akinek garis a gépe szervizben pucoltassa ki akinek nem az meg otthon. Nem nagy mutatvány ellenben nagyon hasznos.Avicularia: Valoszinu az azert van mert az akksik sajnos használaton kívül is öregednek. Nekik is raktáron áll évekig mire hozzad jut már bizonyos "elhasználódottság" felléphet.
-
adm
őstag
válasz
SeniorTilla #13683 üzenetére
ez nem magyar és nem is mostani találmány. és elvileg a hp összes termékére igaz, az egerektől a szerverekig.
mindegyik gyártónál előfordulnak megkötések. a thinkpad-ek egy részére csak abban a régióban vonatkozik a garancia ahol vették, a dellnél - ha jól tudom - minden a vásárlás helyétől eltérő országban honosítani kell, ami valahol ingyenes valahol kisebb összeg. a hp-nál meg mindenhol van garancia, de csak ott, ahol éppen árulják az adott szériát.
viszont cserébe lehet venni utazó másnapi garanciát, meg vétlen balesetekre vonatkozót. összességében elfogadható mindegyik, de fene se tudja melyik a jobb. ebből a szempontból talán a toshibá-é... az talán még mindig megkötések nélküli világgarancia.
-
-
válasz
moonman #13672 üzenetére
MAO-n nincs forgalomban az Envy. Nagyon rétegmodell (ezt már leírtam párszor itt), tehát mielőtt őt választanád, feltétlenül vedd kézbe és nézd meg, tetszik-e. Nekem volt már 13-as és 15-ös is, horror áron (300-400k). Annak való, aki meg tudja fizetni; ha érted, mire gondolok.
-
Avicularia
veterán
Ma megjött postán az új akksi.
Kb. 50% töltöttség volt benne,de már most kezdésnél 7.8% wear level-t ír ki az everest
Amikor vettem a gépet,a gyárival is kb. ennyi volt benne,szóval lehet,hogy valamit rosszul érzékelnek a programok. -
adm
őstag
válasz
Avicularia #13676 üzenetére
eddig így volt igen. azért volt nagy szám 2-3 éve, amikor a pavilionokat elkezdte hivatalosan árulni itthon a hp, mert így garancia is érvényes lett rájuk. ráadásul a konzumer modelleket futáros garanciával árulják, úgyhogy trükközni sem lehet.
egyrészt rá kell kérdezni a hpnál, hogy változott-e azóta a politikájuk, másrészt a népszerű szervizben hogy fogadják-e...
-
sitar
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP Evo N1020v laptopom, tökéletesen működik. Eladható még ez a gép használtként?
Köszönöm a segítséget -
listván
tag
-
moonman
titán
üdv, fórumlakók.
kérdésem: lehet itthon valahol Envy-t kapni? egyszerűen sehol nem találok.
-
kozyadam
tag
válasz
Lacika2332 #13667 üzenetére
ez egy nagyon jó gép, az enyémben p8400as proci van, és semmi panasz nincs rá, újabb játékokat is gond nélkül tudok futtatni. VGA pedig kb hasonló, mint az enyém, de inkább erősebb. szerintem nem lesz vele gondod, hacsak nem lesz egy kicsit forró fejű, de ahogy tudom dv6-osok jobb hűtést kaptak.
-
Lacika2332
csendes tag
Sziasztok!
Erről a notiról mi a véleményetek? HP dv6-1341el
200e FT-ba kerül, aprón találtam.
Igazából nekem lényeg a megbizhatóság, HP-ról sok jót hallottam, persze játszani is szeretnék rajta, úgy gondolom ezen a notin lehet is. A VGA is elég jó, a proci meg hát nem i3-as vagy i5-ös de hát abba nem halok bele. -
zetecR
addikt
Ja igen, a kérdésem:
6910p Win7 alatt, amikor felébred Sleep-ből állandóan bekapcsolja a hangot és maximális hangerőre veszi.
Már cseréltem hangkártya drivert, Quick Launch Buttons drivert, de semmi.Ez is reistall?
-
Ala
tag
Hellósztok!
Nem vagyok otthon a notis dolgokban, de kíváncsi lennék, hogy az normális-e, hogy a dv6 eh1110 eh (AMD Athlon X2) megnevezésű notim olyan mint egy ócska hajszárító. A melege meg van, de a ventilátor ereje már nincs. Everestel szoktam nézni a hőmérsékletet. Félelmetes 90 fok körül szokott lenne ha tartósan használom, mondjuk pontiflex 2-vel ha ügyködök. Ja mindezt úgy produkálj,hogy az aksi helyére egy üveg van betéve, hogy megemelje a hátulját a hűtés miatt. De ma például egész nap energiatakarékos beállítással ment( nem kapcsolt ki a venti sohasem) még is 92 fok körül volt a gép, pedig egy kis huzat is van, és egész nap 20 25 fokos levegő lengedez keresztül a szobán (a gép az ablak alatt van, felhős volt az ég).
Remélem tudtok segíteni.
Ala
-
BanNor
csendes tag
Heló!
Teljesen kezdő vagyok a témában, most lesz az első notebookom számításaim szerint, ezért hozzátok fordulok...
A kérdésem egyszerű:
Milyen laptopot ajánlanátok 100-120 ezer környékéig (a méret az majdnem mind1, azért ne mini legyen), akár használtan is, ha a gépet netezésre / böngészésre, zenehallgatásra és egyszerűbb játékokra szeretném leginkább használni?
A lényeg az lenne, hogy azért ne csiga legyen, és ne fagyjon be, ha megnyitok 3 oldalt zenehallgatás közben...
Várom válaszotokat leginkább PRIVÁTBAN, de a fórumra is fölnézegetek majd..
Előre is köszi!
-
-
Misi1979
őstag
válasz
SeniorTilla #13656 üzenetére
Ebay és buyer's protection és paypal. Mondom, nem kamu.
Erről van szó, ráadásul egy ebay-es kedvezmény miatt ebből csak 5 usd-t kell kifizetnem.
-
-
Misi1979
őstag
válasz
SeniorTilla #13654 üzenetére
Az ajánlat biztos, nem kamu, mármint 12USD lenne a töltő, de csak a felét kell kifizetnem
-
-
Misi1979
őstag
Sziasztok, lehetőségem nyílt ebay-ről adott terméket féláron megrendelni (8530p töltő). Gyakorlatilag ez kb 1100 Ft-ot jelent. Ezért az árért van lehetősége választani 65W és 90W-os adapter között. Gondolom a nagyobb-jobb elv érvényesül itt is. Jelenleg egy 120W-os adaptert nyúzok, egyáltalán menne a gépem a 65W-ossal?
-
rekid
addikt
válasz
Drughi #13649 üzenetére
Miután ezek is business gepek mint az altalad irt thinkpadek ezek is korrektül szerelhetőek. (otthoni bővitgetés céljából) A Hp-is multibay-t használ.
De itt van kép.csak leszeded a fedelet és keksz.
8530-nál figyelj a nyitómechanikára, ha kicsit is nehézkes a zárás (nem a döntés hanem a zar reszen) akkor cseréltesd mert első generációs típushiba, és cserélik gond nélkül.
-
rekid
addikt
válasz
Avicularia #13650 üzenetére
Ez egyertelmu es sajnos igaz. Ez keleteuropa..
-
Avicularia
veterán
Elhiszem,hogy van jó szerviz,de sajnos van ez a futáros garancia,ahol élő emberrel csak a futárral találkozol,aki ugye nullára kompetens.
Vicces,hogy amikor le akartam adni javitásra otthon,első nap a futár kijelentette,hogy ő nem hozott magával olyan dobozt,amibe be tudná rakni,úgyhogy nem viszi el
Majd holnap jön a kollégája,az elviszi.De a lényeg a Magyaroszágon vásárolt hp laptopomnak elromlott az akksija.
A magyar hp-t felhívva csak annyit kérdeztek,elmúlt már 1 éves? Igen.Akkor már nem garanciális,viszont hallásra.
A svéd meg szó nélkül kicseréli,még meg is bízik bennem,hogy nem verem át,mivel le sem kell adnom a régit.Nem szeretek ezzel példálózni,mert vannak dolgok,amik rosszabbak mint otthon,de a szolgáltatásokkal ,eladásokkal , garanciával kapcsolatos dolgokban nagyon sokat kell otthon fejlődni.
-
Igen, de náluk is a magyar feltételek a mérvadók, úgy gondolom. És ezek a feltételek eleve rosszabbak annál, mint amilyennek lenniük kellene. Hiába jó a szerviz, ha a gyártó nem támogat csak pl. 1 év garit az akksira.
Itthon a külön értékesítet akkumulátorokra 6 hó szavatosságot kell vállalni.
-
rekid
addikt
válasz
Avicularia #13644 üzenetére
Azért Magyarországon is van korrekt szervíz. Olyan aki rádasul hp partner is (tehát garis dolgokat viheted hozzájuk is). Korrektek gyorsak tiszták. Sajna ez nem a "központi szerviz"
-
PaJa1
őstag
Szétszedtem amennyire tudtam, de úgy láttam, hogy a rendes tisztításhoz le kell venni a hűtőegységet, és mivel nincs pasztám, mert nyilván újra kéne rakni a réteget, ami szerintem már amúgy is időszerű lenne, így jobbnak láttam elvinni szervízbe. Fél óra munkadíj ellenében ki/letakarították és pasztázás is megtörtént. 25-30 fokkal lett hűvösebb és csendesebb a gép.
-
Avicularia
veterán
válasz
SeniorTilla #13641 üzenetére
Ráadásul úgy emlékszem,hogy Magyarországon géppel együtt értékesített akkura annyi garit kell adni,mint magára a gépre.Ha külön veszed,akkor lehet 1 év.De lehet rosszul tudom.
Korábbi hozzászólásomat annyiban módosítanám,hogy ha veszek hp notit,azt nem magyarországi szervizben fogom javíttatni,ha szükség lesz rá.
-
Zolien
csendes tag
Sziasztok, információt szeretnék kérni. Kapok ajándékba egy IBM ThinkPad 380ED tipusú laptopot. Nincs most semmilyen gépem, ezért különösen nagy öröm lesz. Viszont töltõ nélkül kapom, láttam azthiszem hozzá gyártottat, de pofátlanul drága, 10k volt az ára, a gép nem ér ennyit. Létezik esetleg univerzális töltõ Thinkpadokhoz? Hogy lehetne ezt a legolcsóbban megúszni? Mekkora árammal, milyen erõsségen kellene etetni õt? Van egy Dell töltõm a maga 20 Volt, 3.5 Amperjával, szerintem merõben eltérõ mint ami nekem kellene. Azonban ha tudnám az értékeket egy trafót lehetne méretezni és már is és tudnám táplálni. Vagy a néhai Dellével kezdeni valamit. De ha valakinek van 380ED-hez való és nagyon nem kell már neki, jelképes összegért nagy boldogság kíséretében átvenném. Illetve minden ötlet érdekel.
Jelenleg minden feladatot Nokia3110c-rõl látok el, nagyon harcos, kérem segéljen. -
válasz
Avicularia #13639 üzenetére
Osztom a véleményed, maximálisan. NYEU-ban (még ma is létezik ez a fogalom) egészen másképpen mennek a dolgok mint itt, a Balkánon. Nem mindenki hiszi ezt el, van néha 1-2 ember aki kifogásolja a 2 éves garanciát a gépeimen (max. vegye meg eggyel, ha neki az jobban hihető
), de a valóságban kint rendesen él a 2 év gari, és működik is a dolog, ahogy leírtad.
Szerviz hozzáállás:
MAO: szívassuk meg az ügyfelet, mert ma éppen bal lábbal kelt fel a szervizes/ügyfszolgos csóka/kiscsaj, aki kezeli a gépedet, és akinek ebből semmi problémája nem lesz
EU: az ügyfél érdekében járunk el, hogy meg legyen elégedve, és a pénzét legközelebb is nálunk költse el, ne a többi gyártó/forgalmazó valamelyikénél (a gyár úgyis belekalkulálta már régen a gépek árába (statisztika alapján) a majdani szervizköltségeket, amit Te mint vásárló, ki is fizettél)
Remélem ez egyszer megváltozik majd.
-
-
Avicularia
veterán
Utálom ezt mondani,hogy itt minden ilyen dolog sokkal jobban megy,mert vannak dolgok amik sz@rabbak mint otthon.
De tegnap barátnőm felhívta a svéd hp-t,frissítettek velem bios,majd megbeszéltük,hogy ellenőrizzem le ,hogy fennáll-e a hiba.Természetesen nem javult meg.
Ma hívtuk őket megint,hogy nincs változás.Eredmény, küldenek ingyen és bérmentve egy új akksit,még a régit sem kell beküldeni.
Akkor itt nem egy év gari van az akksira?Magyar hp-nál 2 hétig ott állt egy venticsere miatt és átb@sztak,ki se cserélték,csak befújták valamivel a ventit.Nem egész két hónap alatt teljesen meg is állt benne a hűtés.
Itt 1 napot töltött el ezzel a venticseréléssel a szervizben,láttam a tracking numbereken mikor érkezett és mikor küldték vissza futárral.Szóval magyar hp bek@phatja.
-
Drughi
addikt
Üdv,
Erősen gondolkodok egy HP 8530 8540 vagy hasonló gép vásárlásán.
Először is kérdezném, hogy mennyire egyszerű egy ilyen gépet szétszedni és pl beletenni egy új vinyót.
Van a közelemben egy Thinkpad t400, annál pl 3perc egy hdd csere, vagy 1perc egy ODD kiszerelése és helyette vinyó betétele.
HP nál ez hogy megy? Megoldható? -
inci19
csendes tag
válasz
SeniorTilla #13634 üzenetére
Jaja itt néztem. Nekem is gyanús az ára, de a kapcsolatot se lehet felvenni az emberrel. Pedig jó lenne ennyiért hozzájutni!
-
inci19
csendes tag
Sziasztok!
Vélemyényeteket szeretném kérni a következő laptopról: HP COMPAQ Pavilion DV6-2162NR.
Ilyet akarok venni mivel elég jó árba van és a tulajdonságai is megfelelők. -
-
Magnum_
nagyúr
tudom, tudom... de többen keresnek itt is... ELADÓ
-
-
-
válasz
mrbego #13621 üzenetére
Természetesen alumíniumból, ahogy a spec-ben is van. Ezért látszik szálcsiszolt fémnek. Mert az.
ui: meg tudja mondani valaki, hogy az F430-asban milyen anyagból van a gépháztető? Azt tudom, hogy a moci csak V8. Láttam egyszer és nagyon tetszik, bár most nem fogok még venni.
-
rekid
addikt
válasz
Avicularia #13623 üzenetére
Minden gyártó csak 1 év garit ad az akkura és a töltőre.. a 2-3-4 éveseknél is úgy szol hogy 1 év teljes körü a többi pedig korlátozott (akku és töltő kivételével mindenre)
Everestben ugy tudom van akku teszt.
-
Avicularia
veterán
Hívtam a hp ügyfélszolgálatot,és azt mondták,az akkura csak 1 év gari van
Ez igaz?
Asszem ez volt az utolsó hp laptopom. -
Dave™
nagyúr
Sziasztok!
Egy HP 5310m-mel kapcsolatosan lenne kérdésem: a gép fél éves, rendszerint akkuról ment, sleepben, utóbb már hibernálva. Az akku ezalatt volt, hogy 0%-ra merült, többször is (nem az enyém, a tulaj elmondása alapján). Most csak hálózatról lehet használni, nem tölti az akkut (win alatt sem látszódik, a led sem világít). Mit lehet tenni? Eddig még ki sem volt véve belőle az akku, első körben egy kivételt javasoltam a tulajnak, de egyéb ötletem nincs, hátha valakinek van valami javaslata.
Köszi!
-
mrbego
aktív tag
SeniorTilla !
Érdekelne, hogy a Pavilion DM3-as fedele milyen anyagból van, mert fotókon valami szálcsiszolt fémnek látszik. És eléggé tetszik, bár most úgysem veszek egy ideig, csak érdekel.
Köszi! -
GabN73
addikt
Haaali
Hp dv7-3090ep-kről miket lehet hallani? Érdekelne egy két info róla -
Avicularia
veterán
válasz
Khelben #13618 üzenetére
Ez igaz,de el szeretném kerülni,hogy a gépet is be kelljen küldenem.Egyébként sem Magyarországon élek,és itt kellene beküldenem.
Kb 1 hónapja kaptam vissza javításból,a hazudós magyar hp elvileg kicserélte otthon a ventillátort,ami zúgott mint a kávédaráló.
Visszakapáskor jól hallhatóan zúgott és kevesebb mint 2 hónap alatt be is állt a venti.
Beküldtem itt a svéd hp-hoz,1 napot sem volt a szervizben és kicserélték.A probléma az,hogy a magyar hp szerint még garis,de itt már azt mondják nincs rá nemzetközi gari.
A ventire is azt mondták,hogy csak azért csinálják meg,mert korábban be volt jelentve ez a hiba,csak nem küldtem be hozzájuk. -
Khelben
nagyúr
válasz
Avicularia #13616 üzenetére
Annál jobb módszer, hogy nem megy akksiról a gép, nincs.
-
válasz
Kalandor #13601 üzenetére
Kérdezd meg a mikrofon forgalmazóját előtte. Szerintem ezeknek egészen más jelszintjei vannak, mint a dinamikus mikrofonoknak (amikhez a gép bemenetét illesztik), valszeg nem lesz jó hozzá. Az, hogy a csatlakozó jó bele, nem garancia rá, hogy az elektronikai illesztése is jó. Mikrofonoknál ez kiemelten igaz.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Avicularia #13612 üzenetére
Egyik ismerősöm is ezzel küzdött egy acernél, ott az akksi halt meg. Először csak 30%-ról esett le 0-ra, aztán már 50-nél kikapcsolgatott a gép, végül el se indult akksiról, miközben a tesztprogramok tökéletesnek jelezték az akksit.
-
napocska2
senior tag
válasz
Avicularia #13612 üzenetére
Nem állítódott el az energiagazdálkodás véletlenül? Ellenőrizd le az akkumulátornál a kritikus töltöttségre beállított értéket! (Remélem Win7 van a gépeden...)
-
Avicularia
veterán
Ma észrevettem,hogy akksiról kb 50% töltöttségnél egyszerűen lekapcsol a gép.
2x kipróbáltam,hogy lementem odáig,utána feltöltöttem ,de semmi változás.
Nem írja ki hogy kevesebb szufla lenne benne,kikapcsolás után ha bejön a win (persze már hálózati töltéssel) akkor 50% körül áll az akksi töltöttsége.
Mi lehet a gond?Ha meg van pusztulva az akksi miért nem jelez kevesebbet?
Elvileg 17.2% a wear level-je,everest ill batterybar is ezt mondja. -
Khelben
nagyúr
válasz
Dynuchu #13607 üzenetére
Nekem Intel 4500m van a notebookban, azon is elmegy a wow (nyilván nem úgy, mint az asztalin, de játszható). A hd4200 30-40%-kal nagyobb teljesítményű, tehát szerintem nem lesz gond. Én az amd procitól félnék, főleg a melegedés miatt, bár talán ha nincs mellette erős vga, akkor bírni fogja a hűtés.
-
Dynuchu
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni a HP Compaq 625 Notebookról. Én fősulira vinném, és Wow-oznék rajta kb
Nem tudom, hogy játékra mennyire alkalmas, vagy arra, hogy mindennap vigyem ide-oda.Belinkelem a hivatalos oldalt.
[link]Előre is köszönöm a segítséget
-
sziasztok!
egy barátom elhozta nekem a laptopját, hogy cisnáljam meg, mert "nem megy"
na most a boot képernyő után kidob valami kis feliratot, amit elolvasni nincs időm, és újraindul. és ezt csinálja folyamatosan. a biosba be tudtam lépni, ott találtam egy nekem új funkciót: hard drive self test. ezt lefuttatva meg egy olyan hibát kaptam, hogy #2-07 fail. ennek lehet köze az eseményekhez?
van esetleg más megoldás a reinstallon kívül?a noti egy hp nx9010.
köszi a válaszokat!
-
lennon 1
csendes tag
válasz
SeniorTilla #13561 üzenetére
Szia
Igen aktiválható, a kombinált gombnyomásra, csak ha lehajtom akkor nem kapcsol ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest