Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
Azert a real time titkositassal vigyazzunk, jo dolog csak azt nem irjak hogy a geped ugy belassul mint a szel
Ugye rogton kodol is a draga ugyhogy kell hardver ala hogy ezt hasznalhato segítseggel tegye. Egyebkent tenyleg jo dolgokat foglal ossze a protect tools de hasznalata elott mindenkepp erdemes leszedni hozza a doksikat es elolvasni. Mind fennt van a hp oldalan. -
grex4
aktív tag
na hali.
szétszedtem a notit kicsit de a switch covert nagyon feszegetni kellett volna igy nemszedtem ki, a ventidobozt se. porszivóval kapott a venti egy darabig meg a bordárol is a naggyát. de meglepően nemvolt koszos. sőt sehol egy porcica, a bordák közt 4-6van kissé tömődve de nemvészes. a cover-t ha letudnám szedni akkor már az ujrapasztázás is menne, az számitana sokat fokokban.
portalanitás előtt terhelve:
alaplap: 51
cpu:65
mag1: 63
mag2: 57
portalanitás után terhelve:
alaplap:46
cpu:61
mag1:60
mag2:54
terheletlenül most 44-45-44-37. vinya az maradt a régi 40. a gép hangtalan
azért a szerelési videókon látszik h full új gépeket kapnak szét ott pikk-pakk. több mint 2éves gépemen már ragadtak a dolgok. asszem ennyi. a switch coverrel kapcsolatban még kérnék tanácsot hogy célszerű levenni mert nagyon bevan gyógyulva. a gép továbbra is egy hpq 6715b. -
cellpeti
nagyúr
-
grex4
aktív tag
értem. köszönöm a segitséget. láttam a kábelt lefogja egy lefogató is, arra vigyázok maj. magát a rézhűtőt nemszedem ki, csak a port szedem le rola meg kis porszivó. ez is sokat segit majd a ventinek, még most sem hangos de netezés közbe néha felkapcsol 2.ba. a ventibodozkának elég a porszivó meg pár fujás? vagy azis szétkapható? meg azt néztem h a rézhűtő csak a cpu-ra nyulik le, az integrált videot is az hűti?
-
Mszabi8
csendes tag
Az energiagazdálkodásnál ki van kapcsolva a hibernálás, és megcsináltam ezt is
uttatás/cmd/powercfg -H off.
A probléma viszont nem szűnt meg, csak most nem olyan lassan kapcsol ki a gép hanem gyorsabban. Elsötétedik a monitor és 1-2 mp-n belül leáll. De nem állandóan csinálja ezt. Van úgy hogy 5 percig jó de van úgy is h 30perc 1 óráig is jó.
Vistaval nem volt ilyen gondom Win 7-et csak pedig tegnap tettem fel.
Valahol olvastam azt h meghibásodhatott a hűtő és ezért áll le...
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...W7-hez meg nincs is...megy vissza az XP.
Ugye rogton kodol is a draga ugyhogy kell hardver ala hogy ezt hasznalhato segítseggel tegye. Egyebkent tenyleg jo dolgokat foglal ossze a protect tools de hasznalata elott mindenkepp erdemes leszedni hozza a doksikat es elolvasni. Mind fennt van a hp oldalan.

Pyttawrx