Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:27:44

LOGOUT.hu

Honda topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2548) Rommel6600 válasza DeX (#2546) üzenetére


Rommel6600
őstag

De, ha benyomom a vészvillogót ez villog, de nekem viszont folyamatosan világított amikor az események történtek.

Én is valami ilyesmire gondolok, de nem tudom mi lehet, ezért reméltem, hogy majd a szervízkönyv felvilágosít.
Mint ahogy az is kiderült már számomra belőle, hogy a motor-visszajelző folyamatos világítása a mororvezérlő egység (ECU) hibáját jelzi (a folyamatos világítást gonolom 0 villanásnak kell értelmezni, azaz 1es hibakód). Ez legutóbb most a nyáron (félmillió fok árnyékban) jött elő az autópályán 130km/h sebesség mellett, leálltam a leállósávba, leállítottam, fél perc elteltével elindultam és 100km/h tempónál nem jött elő ismét. Akkor túlmelegedésre gondolotam, ami logikus is lett volna, de most, hogy tudom mit jelentett az a hibakód nem tudom hogy mégis mi köze lenne hozzá a motorvezérlő egységnek szóval valszeg mégsem melegedett túl.
Csak '94-es már a gép, előferdülhet itt-ott egy két zárlat (lásd ECU probléma), de az is lehet hogy tényleg túlságosan nagy erőhatás érte valahol a járművet (futómű vagy lehetséges hogy akkorát fékeztem, hogy kirakta a vészvillogót (egyáltalán csinál ilyet)? De nemhiszem, akkora fékezés azért nem volt, messze volt az a satuféktől. Jöhettem vagy 60al, fék, aztán kanyar be 30-40el nem volt azért annyira komoly a helyzet)

Linkelnéd vagy esetleg el- vagy átküldenéd azt a service manualt (Gondolom Civic-hez van, és lehetőleg a 94es is beleesik abba a szériába)? Priviben is bőven jó. Legalább abban feltüntetik ezt amit keresek, így arra is van esély hogy talán valahol részletezik is.
Előre is köszi.

PS: Mondd hogy szöveges a manualod, és nem képként van bescannelve a tiedben is az 1200 oldal :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.