Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
Ps Vita
őstag
válasz Sirandrish #19453 üzenetére
Nekem is ment a levesbe,pedig igen kevés lapom van ...
De azért elégedett vagyok,gondolom nem sokan kapnak az első 5 pakliból két legendary-t meg 2 epicet[ Szerkesztve ]
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz F-ECT$ #19455 üzenetére
most a warrior ég és föld. jövök vissza, sokkal könnyebb dolgom van, ez jobban véd a face deckek ellen is kicsit, meg masszívabb, több a burst. (illetve VAN benne )
redcaster: shamanba is jó lehet akár KT, reincccel. mert a megöltet is újrakapja az ember
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz whitezo88 #19461 üzenetére
na kellett mondani. most megölt egy secret mage ami kis lényekkel floodolta a boardot, meg egy secret pala (!) ami persze 2 favort is eltolt egyenként 3-3 laphúzással. ha jött volna geddon instawin, nem jött. úgy kezdte hogy secretkeeper 2 secrettel, amiből egyik avenge volt így elég hamar lett egy 6/6a.
és ilyen trolldeckekkel kell szarakodni 2 nappal új szezon előtt...
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
Köszi!
De egyből lenne is egy kérdésem: A gazdagok mekkora előnyben vannak hozzám képest? Mekkora előnyt nyújtanak a pénzért vehető paklik? Ha bele tolnék vagy 100ezret akkor kb. verhetetlen lennék? Vagy nem cseszték el ezzel a játékot?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
föccer
nagyúr
válasz anorche1 #19465 üzenetére
nem sokat jelent. Attól még nem tanul meg valaki játszani, mert megvan minden lapja. Mondjuk kétségtelen, hogy sok, nagyon fontos lapra kell majd várnod, amíg meglesz. Minél több lapod van, annál jobb paklikat lehet össeraki.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
whitezo88
nagyúr
válasz F-ECT$ #19463 üzenetére
akárki feljön erre a szinte és mint írtam, nem itt lennék ha nem taposott volna át a palán az összes hunter és rush pakli. de a kellő lap nem jött. handlock ellen is kellett volna a brawl mert kipakolt. jött? nem. persze aztán control warri ellen kezdőkéz.
[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
válasz Sirandrish #19469 üzenetére
Az életben igen, itt megbuktam sajna
-
F-ECT$
titán
-Ingyen megszerezhető az összes lap, de ahhoz sokat kell játszani.
-Ezt az időt le lehet csökkenteni pénzzel.
-Amíg nincsenek meg a fontos lapok, addig hátrányban leszel, bár full alap paklival is elég jó deckeket lehet összerakni, el lehet velük menni legendig.Szóval nem cseszték el.
Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
-
whitezo88
nagyúr
jó dolog majdnem egész napot játszani csak azért hogy rank8 ra essek vissza (1 csillagon hagytam abba). csak rush jön, zoo, murloc, rush mage, rush pala, rush rush rush. szó sincs misplayről mert csak malmozok és nézem amíg szétver. próbáltam deathlordos pappal, hiába, elvert a murloc, nova is volt, semmit se ért. a maradék meg hunter. lehet majd azzal fogok nekimenni az új szezonnak mert nevetséges ez a lapjárás meg matchmaking. oké hogy szezon vége van és mindenki gyors deckel megy de azért álljunk már meg... utoljára mentem zoo-val akkor. mi jön? mage. meg is vert.
szóval nekem egy ideig most ennyi ebből a játékból, mert csak a saját időmet húzom vele. 2 napja és előtte folyamatosan mentem előre (főleg control palával, be rank5 3 vagy 4 csillagba!), nagyon jó streakkel. aztán valami történt és csak vesztek.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Egész jó meccsek vannak. Kb 0 rush, csak control vs control.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz emperorka #19477 üzenetére
Grat, mindkét legend megtartós. Jaraxxus nem valami jó mostanában, mert a handlockba nem fér be, a demon lock pedig nem túl életképes. Ysera ismét fel-feltűnik a control deckekben, bár továbbra is lassú, és csak elhúzódó meccsen van értelme kitenni.
Dive ever, work never.
-
emperorka
tag
Köszi skacok.Természetesen nem fogom betörni egyik lapot se,bár tény hogy jelen állás szerint nem túl hasznosak,de remélem majd a jövőben lassul majd a meta,és olyan jó legendaryk lesznek mint mikor kijött a játék.Mindegy,így is örülök mivel már nagyon régen nem nyitottam semmi értelmeset.
-
F-ECT$
titán
Omg, hogy a KT-t még mennyire nem vágják az emberek Poén a ramp druidban, kár, hogy az agro ellen nem sokat ér a deck.
Dive ever, work never.
-
-
SLYM
veterán
100.000-ből tudsz venni 280 paklit. én kb ennyit nyitottam eddig és megvan az összes common lap, 8 rare, 30 epic és 18 legend nincs meg. ugyértem összesen, kb minden lap megvan a legendeket kivéve, de ugye a többiből 2 is lehet, nem csak 1. ebből össze tudsz rakni jópár kaszttal olyan decket ami a proknak van, de azért hiányzik még 1-1 kasztnál pár fontos lap. szóval ez a pénz épp arra elég, hogy partyban legyél, de az összes laphoz ennél több kell és akkor még nem beszéltünk arról, hogy eddig kb 3-4x belefutottam olyan ellenfélbe akinek minden lapja golden volt, oda kb 10x ennyi pénz kell szerintem . de nem feltétlen kell szerintem célnak lennie a legjobbnak lenni a játékban, onnantól elveszik a varázs, kezd kicsit meló feelingje lenni a dolognak. most megpróbáltam elérni a legendet, de 2-nél lejjebb nem tudtam menni, oda már tényleg az kéne, hogy figyeljem az összes lapot amit kijátszott az ellenfél, ez meg már túl melós nekem
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Kezdi adni a játék a használható legendeket
Legutóbb Grommash most meg:Mondjuk a Shaman decken kívül nem tudom hova férne be
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sturdiridge
tag
válasz Sirandrish #19490 üzenetére
priest, combozhat a shadow word: death -tel.
-
Redcaster
őstag
válasz Sirandrish #19490 üzenetére
Control palámban is benne van, majdnem minden ilyen jellegű deckben elfér szerintem Gratula
-
F-ECT$
titán
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #19493 üzenetére
Druiddal játszom mostanság amikor csak tehetem, de nekem abba a deckbe szerintem nem fér be.
Redcaster AKkor rákukkantok néhány deckre
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ps Vita
őstag
ma is nyitottam egy epicet,de ez jónak tűnik,ugye ne disenchantoljam?
[link] -
xavix13
őstag
Turn 3 win. The victory is yours.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Redcaster
őstag
Eddigi legjobb arénámon vagyok, 9:3-at sikerült túlszárnyalni az alábbi deckkel, kíváncsi vagyok, mennyi van benne Az érdekes, hogy első pillantásra nem tűnt valami jónak, az 1. 2 meccsemet vesztettem, azóta 10-et zsinórban sikerült hoznom
+ argent commander, lord of the arena, war golem, sea giant
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #19494 üzenetére
A token, agro druidba nem fér be, de a rampba igen.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest