Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Grózi
Topikgazda
válasz Kbhont #15951 üzenetére
Hát nem láttam mostanában ilyet,anno villamosmérnök haverral csináltunk egy pci-takaróra kapcsolóval.Molex-ről kapta a tápot és a 2 állás(nálam 3 volt:ki,7V,12V) fügvényében adta tovább.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
sinya85
senior tag
Hozzátok fordulok topik lakók
Unokatesomat meg akarom lepti szülinapjára 3db ventilátorral a vízhűtésére. 120x120mm ugy kb 5000ft-ot szánok darabjára.
Valakinek valami ötlet, hogy mit lenne érdemes ami halk is és ha eléraksz egy szúnyoghálot akkor nem áll meg a légszállítás?ஜ۩۞۩ஜ
-
Grózi
Topikgazda
válasz kavics325i #15959 üzenetére
Pontosan nem tudom,de szerintem nem.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz kavics325i #15961 üzenetére
Ventiszabályzó progi.Elméletben szabályozza,gyakorlatban meg kiderül!
-
patomi
őstag
válasz kavics325i #15961 üzenetére
Nyilván biosból szabályozhatod a ventiket.
Fan Xpert
Aktív, zajmentes és alacsony hőmérsékletű működés
Az ASUS Fan Xpert intelligens módon lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a processzor és a ház ventillátorának sebességét a földrajzi adottságok okozta hőmérséklet-különbségeket is figyelembe véve optimalizálják a rendszer hűtését. A legkülönfélébb beépített profiloknak köszönhetően a ventillátor sebessége rugalmasan szabályozható, ami zajmentes és hűvös működést eredményez.1 db CPU-ventilátor csatlakozó
2 db házventilátor-csatlakozó (1 db 4 tűs, 1 db 3 tűs)[ Szerkesztve ]
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
Grózi
Topikgazda
válasz kavics325i #15966 üzenetére
Nem nagy cucc,de ha bizonytalan vagy kérj meg egy tapasztaltabb ismerőst.
-
IntelKiller7
veterán
Hali
Van 2 molex csatis ventim. Mikor elindítom a gépet az egyik normális RPM-en forog a másik pedig nagyon low RPM-en kezd el forogni, majd felgyorsul egy idő után. Miért csinálja ezt? Kicsit idegesítő. Megcseréltem a csatlakozókat, akkor is ilyen.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
do3om
addikt
válasz IntelKiller7 #15969 üzenetére
Lehet a végét járja már a venti. Nem hangos?
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
senior tag
Sziasztok!
Valaki otthon van AISuite II ben?
Képtelen vagyok rájönni a ventilátor vezérlésre... -
senior tag
válasz pipo112 #15973 üzenetére
KB 2 hónapja van nálam ez a lap (RampageIV Gene)
A lapon van 5db venti csati. (cha_fan 1-3, CPU FAN, CPU_OP)
Mindegyiken van egy PWR-es venti! Még is csak a CPU_Fan-t és az CHA_Fan1 tudom szabályozni.
A többi "alapon" megy! (500-650rpm)
Szeretnék egy silent és egy games verziót beállítani. -
-
ekszikoz
csendes tag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi most a bestbuy PWM venti 2-2.5-ért? Köszi. -
varmi2
nagyúr
1db 12cm ház ventit szeretnék venni, a csatlakozója mindegy, hogy milyen. Legfontosabb, hogy halk legyen, és némi levegőt is mozgasson, előre menne a vinyókhoz, led nélküli kell. Mit ajánlotok, keret kb 3k vagy alatta.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
hun-man
tag
Sziasztok!
Azt belehet valahol állítani, hogy alvó állapot után se forogjanak a ventillátorok egy bizonyos hőmérséklet alatt?
-
LonGleY
veterán
válasz hun-man #15982 üzenetére
A beállta után egyáltalán nem kéne forogniuk szerintem, ha az ébredés utánra gondoltál, azaz a futó állapotra, akkor meg nem értem, hogy jön ide az alvó állapot. Alaplapfüggő különben, és a BIOS-ban állítható, ha az alaplapra vannak dugva a ventik. De ha meg csak az alvó állapotok után vannak anomáliák, de rendes gépindításkor nem, akkor ne használd az altatást... Sok - főleg régebbi - alaplap nem kezeli le normálisan. Van, amelyik vissza se tud térni.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Van ezzel a ventivel valakinek tapasztalata? Szélzajt 800rpm-en nem nagyon tudok elképzelni, van valamilyen motorhangja vagy totál hangtalan?
[ Szerkesztve ]
-
Demonhunter
csendes tag
Sziasztok! Csak egy gyors kérdésem lenne jelenleg egy venit van a gépembe és szeretnék 2-őt de csak egy sys_fan slot van és hogy ennek ellenére lehetséges e.. :S
-
varmi2
nagyúr
válasz Demonhunter #15985 üzenetére
2 választásod van.
1: veszel egy 3pinesfan elosztót
2: olyan ventit veszel amihez adnak közvetlenül a tápra csatlakoztató molex csatit.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
válasz Demonhunter #15988 üzenetére
Ott az előbbi módszerek mennek, csak két csati van.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
torma1981
veterán
Gyerekek vicc ez a merlinhardver. 2 hete küldik a ventilátorokat amiket rendeltem. Semmi emil válasz semmi. 2 db pure wing 2-tőt rendeltem. 1 hete írták hogy 2 nap és itt van. Azóta semmi. :-(
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz torma1981 #15990 üzenetére
Igen, kommunikációban nincsenek a helyzet magaslatán! Én eddig 3 levelet írtam Nekik, egyre jött vissza, válasz helyett kérdés...
Ez van sajnos!
Volt pár éve egy bolt Nyiregyházán! PCHelpline néven! Azért imádtam, mert bár mi gondom volt, azonnal kerestek rá megoldást! Nem volt az az érzésem, hogy megvettem valamit és most már baszódjak meg vele, hanem mindig mindenben segítettek!
Na ezek a boltok nagyon hiányoznak...
Bocs az OFFért. -
torma1981
veterán
-
Grózi
Topikgazda
válasz torma1981 #15992 üzenetére
Eddig nekem is pozitiv tapasztalataim voltak velük,de az elmúlt félévben valami megváltozott...Szállítási helyett számlázási címre küldik a cuccot(60km kocsikázás bánja),2 hete nem válaszolnak levélre(már kerítettem máshol),max. 1 hét szállítás helyett 2,5 hét...Nem lesz így jó.
-
Henk
veterán
válasz torma1981 #15992 üzenetére
Szerintem Merlin tök korrekt, nagyon sokszor rendeltem tőlük és mindig találtunk megoldást ha valami probléma merült fel. Fel kell hívni telefonon és azonnal megmondják mi a helyzet. Az tény, hogy nem megy gyorsan, ők is szinte mindent kintről rendelnek, 2-3 hét teljesen átlagos. Én ennek fényében rendelek onnan, viszont sok olyan dolgot is beszerez amit máshonnan nem tudnék.
-
Henk
veterán
válasz torma1981 #15995 üzenetére
Szerintem ők sem tudják, változó. Mondjuk 4-7 nap alatt nekem még sosem jött meg semmi, illetve de, ami raktáron van.
Grózi: nekem a héten is jött cuccom, egyelőre én még így gondolom. Pedig volt kívánság is, olyan tétel ami nem volt a honlapon sem.
Na tényleg off vége. -
Grózi
Topikgazda
Tényleg végszóként egy kis pozitiv is:01.27.-én este leadott rendelésem (Lepa Bol.Quiet természetesen ) ma már le is zárták és átadták futárnak-holott 7-10 nap volt rá írva.
-
HollyBoni
veterán
Egyszerű, kintről kell rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 6db LIAN LI UNI FAN SL-INF 120 RGB VENTILÁTOR FEKETE (UF-SLIN120-1B)
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple Pack Black FAN + Lightning Node Core bontatlan ALZA garanciális
- Cooler Master COSMOS C700M-ből kiszerelt 0 új perces ventik 4 db
- Phanteks M25-140 PWM D-RGB White 3-pack
- Bequiet Pure Wings 2 120mm (4db,dobozos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest