- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pipo112 #15973 üzenetére
KB 2 hónapja van nálam ez a lap (RampageIV Gene)
A lapon van 5db venti csati. (cha_fan 1-3, CPU FAN, CPU_OP)
Mindegyiken van egy PWR-es venti! Még is csak a CPU_Fan-t és az CHA_Fan1 tudom szabályozni.
A többi "alapon" megy! (500-650rpm)
Szeretnék egy silent és egy games verziót beállítani. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
pipo112 #15671 üzenetére
Csak az egyik irányba 160 milliméter, ahol le van lapolva, ott 140 mili. A furattávja szintén 120-nak felel meg. A hűtőn látszik, hogy felrakható, mert az D14-es.
A reduxnak nagyon agyament ára van, holott az öntőformát sem cserélték csak a műanyag színét amit beleöntenek. A motor az más kérdéd, de a régi ventiket árát is felemelték, ami ugyanaz. -
patomi
őstag
válasz
pipo112 #15653 üzenetére
Én is szemeztem az akasával, majdnem meg is rendeletem. Kicsit viszont keresgéltem előtte. Ha sok mindent nem is, de ennyit találtam:CoolBoy323 tapasztalata, Glaz-dozfhut észrevétele és eszakas kolléga tapasztalata.
-
Bacusuz
őstag
válasz
pipo112 #15147 üzenetére
noiseblocker pl2( 96m3/h azaz 56cfm) vs 122 cfm bitfenix spectre pro pwm 140mm
tehát az 56 / vs 122 cfm ugyan az?
ha 1800rpm 29,2 dB 122cfm szerinted 22dB zajból mennyt fúj?Biztosan nem 56cfm-et.JohnK :
lehet én is oldalra gyengébbeket tennék és befújó/kiszívóba tennék bitangabbakat -
flymi
addikt
válasz
pipo112 #15077 üzenetére
Mondjuk venti szabályzóra lesz/lenne rádugva, szóval lehet tekergetni majd a potikat. A fix 1500-as Be Quiet így már 5V-on indul, így (talán) megtalálhatom a 800-1000-es tartományt. Kár, hogy nem készítettek ebből a jó fajtából alacsonyabb sebességűt. Vagy tévednék?
Egyébként mindkettő (kis eltéréssel) ugyanúgy néz ki, nekem bejön. Semmi cicoma meg ledek...Eventus: én is sejtettem, de azért köszönöm! Szerinted, melyik a jobb? Ha ingyen utánad dobnák, melyiket választanád?
-
ViZion
félisten
-
Viktoár
addikt
válasz
pipo112 #14399 üzenetére
Akkor szerintem egy darbra benevezek és megnézem milyen.Összehasonlítási alapnak van noctua NF-P12 és NF-S12 mivel most ilyenek vannak a gépben.Igaz hogy ezek 12-sek de már 4-5 éve pörögnek.
Mondjuk bajom nincs velük de házat cserélek és ha már befér a 14-es akkor miért ne.....
-
do3om
addikt
válasz
pipo112 #14298 üzenetére
Megtennél nekem valami mielőtt ilyeneket irkálsz?
Fogsz egy ventit, beindítod, az arcodra irányítod a fújást (ott jól érezni), majd pár centire elé raksz egy kemény lapot (csak hogy ne szívja magához, karton, vagy könyv).
Majd írd le még egyszer de most már őszintén hogy szerinted csökkent e az áramló levegő mennyisége, erőssége.Nagyon egyszerű ki teszt, még egy ritka méhsejtrács is durva csökkenést és hangerő növekedést okoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest