Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- mihók: A tabletpiac helyzete 2ö25 tavaszán
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cannibal
senior tag
válasz
Peaceliker #195878 üzenetére
Én a neocitrántól mindig nagyon jókat alszom.
-
cannibal
senior tag
válasz
Elektrosokk #195600 üzenetére
Köszi a tippet!
-
cannibal
senior tag
Azt tudjátok esetleg, hogy használt sportcikkeknek van -e esetleg spéci fóruma, ahol leginkább hírdetnek? Kettlebellt akarok venni, de a népszerű használtpiaci oldalakon se nagyon van belőle eladó. Van pár, de kb ott vagyok velük, mintha megvenném a dechatlonban.
-
cannibal
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #150150 üzenetére
Szerintem hagyd a konditermet és próbáld ki a saját testsúlyon alapuló gyakorlatokat. (Pl: pilates) Azt tudod otthon is csinálni, a nulláról egy minimumra eltudsz vele jutni. Ha párhuzamosan a kaját is rendbe tudod tenni, akkor fél/egy év múlva már simán mehetsz terembe is.
-
cannibal
senior tag
Volt mostanában valami cikk esetleg a merevlábas felhúzás előnyeiről? Eddig még nem nagyon láttam, hogy csinálta volna bárki is a teremben, most meg már nem az első embert látom, hogy csinálja.
Ti nem szoktatok ilyen trendeket észrevenni mondjuk egy builder cikk után? Legutóbb az volt még hasonló amikor azt hirdették, hogy lábazz hétfőn. Akkor pár hétig hétfőnként a lábtolónál volt tolongás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest