Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
De szerintem elég sérülésveszélyes, szal mindenki kis súllyal és odafigyeléssel.

-
mocsanisi
senior tag
Erről jut eszembe, új terem úgy gyakorlat. Itt most az a sztárgyakorlat hogy összegyúrják az oldal és előreemelést, kihozzák oldalra mint egy oldalemelést a végén meg kinyújtott kézzel összeérintik a két súlyt mint tárogatásnál... Meg is kaptam a magyarázatot hogy ez az egész vállizomzatot nagyon durván megdolgoztatja, és próbáljam ki. Mondtam hogy köszi nem

-
Bubee82
őstag
válasz
deniro2
üzenetére
Én sajna nem jutottam el a testépítő szintig.
És hányszor hallottam lehúzást az évek során
Sokszor attól, akitől a legkevésbé vártam volna, mert tudja h milyen keményen küzdöttem 
Arról nem is beszélve, hányszor feltettem magamnak a kérdést: miért is szarakodok én itt?
De aztán tovább csináltam. És bár többször keményebben kellett küzdenem, mint másnak, de azért a végére elértem odáig, amikor elismerték a munkámat. Na ez felbecsülhetetlen értékű, pedig valójában semmiség. Érdekes h mi minden meg kell tenni azért h végre lásd az emberek szemébe azt a kis irigységgel vegyes elismerést. Sok időbe telik azokat legyűrni akik kezdetben jobbak, mint te, de ha kitartó vagy, akkor legyűröd őket, mert az akaraterő nem mindenkiben van meg. És ebben a sportban ez a legfontosabb. Amikor eljön az idő, akkor fogat összeszorítva tudd azt mondani h: TOVÁBB. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Ma este is megérte lemenni edzeni. Megtanultam egy új gyakorlatot. Olyan mint a fekvenyomás, csak annyi a változtatás, hogy csak 20 centit engedjük le a rudat és onnan toljuk vissza a haver segítségével. Nagy előnye, hogy a haver izmai is dolgoznak, így lehet 80 kilóval is csinálni, bármilyen vézna vagy.
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Pesten ki hova jár? Elsősorban belváros érdekelne.
Mennénk haverral, de olyan helyre nem akarunk, ahová csak ilyen nagyon gyúrdások edzenek.
Erről van valakinek tapasztalata?Előre is kösz!
-
dnelb
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Őszintén? Jah. Vagyis inkább az irritál jobban hogy 2 hónap alatt nagyobb lesz lesz, mint én 2 év után.
-
deniro2
senior tag
válasz
mocsanisi
üzenetére
Kérdezd meg Bubit vagy God-ot, hogy hány éve edzettek már mire úgy érezték, hogy egyáltalán testépítőnek nevezhetik magukat...Elárulom: nem fél év után. Pedig pl. Bubinál nagyobb hárdkór gyúróst nem nagyon ismertem régebben...
Az első néhány hónapban mindenki nő, mint a gomba, a teljesítmény viszont onnantól kezdődik, hogy a sokkal szerényebb eredmények ellenére is kitart az ember és odateszi magát, még akkor is, mikor a haverok már azt mondják, hogy nem látnak semmi fejlődést... -
Yeffy
veterán
válasz
macikos
üzenetére
Úú, most nézem, erre nem is reagáltam. Pedig olvastam telón
Kemény csajok, remek, találó "nevek", kedvencem a tamagocsis. Mondjuk azon az EdHardy felsős csóka nem gyenge...

Meg az amcsi gyúrós topic képvisőiből a nagyobbik hány kiló lehet?
Mindegy, faja képek, köszi a remek válogatást!

Bubbanat: igaz!
-
Zomb€€
őstag
Standard 5/5-ös hát + tric edzés volt

Az normális, ha úgy érzem, hogy ha nem tudnék edzeni menni, idegösszeroppanást kapnék? (melóból megyek
) -
dnelb
veterán
Srácok az miféle steroid lehet amit 3 naponta kell beadni, van belőle 50mg-s változat és ampullás?
Yeffy DJ voltál ma edzeni? Ma ott tolta mr nagymagyar
Javitva
Ott igen . -
mocsanisi
senior tag
válasz
Kassadin
üzenetére
Próbálgattam variálgatni össze vissza, de a mellem egy retek, és ez még a laikusoknak is feltűnik. ez abban nyílvánul meg hogy folyamatosan ezt hallgatom: "haver neked szerintem mellezni kéne". És tényleg gáz mert baromira le van maradva a többi testrészemhez képest. Meglátjuk hogy reagál. Ami biztos hogy napi 8 óra+ alvás kell, szigorú kajával, hogy a normális regenerálódást biztosítani tudjam

-
Woodslave
félisten
köszi és kapjátok be, holnap majd kifejtem kinek mi jár ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Ha Janeszt veszem alapul, aki rohadt jól nézett ki 72-3 kilósan is hasonló magassággal, akkor szerintem te se félj lemenni 70 kg környékére, mert megvan már az izomzatod, hogy jól nézzél ki ilyen súlyban, nem fenyeget az etióp veszély...

Szerintem sokkal jobb vagy, mint amilyennek tartod magadat, csak félted a tömegedet, pedig a kellő definiáltsággal senki egy rossz szót nem szólhatna rád. -
mocsanisi
senior tag
válasz
killer1203
üzenetére
szerintem neked az alapokat kéne rendberakni nem creabombot inni...
-
killer1203
senior tag
Hellosztok
Lenne egy elég furcsa problémám. 2kor ebédeltem fél 4 , 4fele ettem egy szendvicset 2 szelet kenyérből, fél 6ra mentem edzeni előtte ittam meg egy adag crea bombot fél liter vizbe bekeverve. Egész edzés alatt elég furán éreztem magam, mintha nagyon tele lenne a gyomrom. Nem kellene ilyen kevés idővel az edzés előtt enni, vagy a crea bomb hatása lenne ez?
Szeretnék venni egy Jumbot mivel elég vékony vagyok, de ahogy látom van benne creatin, akkor creabombot el lehet hanyagolni a Jumbo melett?
-
Bubee82
őstag
Valaki összefoglalná h akkor mit is tanultunk meg ma, edzés- illetőleg a táplálkozástudomány területén belül?

-
Tamoo
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Nem tűnik különösebben zsírosnak ezen a képen... nálam rosszabb a helyzet. Hány kg vagy ill milyen magas? Biztos írtad már de lusta vagyok visszakeresni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#39642) mocsanisi: Most lehet le leszek oltva h hülyeségeket beszélek, de én akkor fejlődtem mellben amikor heti 2x edzettem rá, vízszintes+pozitív padon együtt kb ilyen 16 sorozatokat nagy súlyokkal is erőltetve... Pedig akkor a kajám még szarabb volt mint most... mégis szép férfi mellel rendelkeztem akkoriban

-
Woodslave
félisten
na HW diétán voltam ma és azt kell mondjam qrva jót edzettem. Elég jó volt a durranás, nyomok is képet, igaz ezt otthon lőttem a szokásos vállat a tükörbe (itthon jobban torzít a tükör, a fejem is ezért vettem le) Két-két bic-tric gyaki volt. Meg a szokásos minden kiv. láb.
alsó hátról továbbra se megy le semmi zsír hiába koplalok
-
mocsanisi
senior tag
Mivel a mellem lófaszt se fejlődik, azért megpróbálom egy ideig a heti 2 melledzést.
"Hétfőn, fekvenyomás, negatív nyomás,tárogatás. Csütörtökön pedig , ferdepados nyomás, ferdepados nyomás kézisúlyzóval (itt már lehet 45°-on), és a végén egy ferdepados tárogatás"
Meglássuk mi lesz
-
varsam
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
Nekem a boka csontom körül volt feldagadva, de úgy, hogy a csontból semmi nem látszott másnapra, és a szivárvány minden színe megtalálható volt rajta kb.
Ami a képen van, akkor valszeg a lábközépcsont kapott, talán repedhetett is, azt mondja anya.
Flector, Activon, Fastum kenőcsök valamelyikével kend, fásli, jegelés, felpolcolás, 4-6 hét no sport, Egy röntgen sem árt, mert nem mindegy hogy hogy sérült, vmikor gipsz kell. Így elmondás és kép alapján ennyit tudok segíteni.A borotvált láb amúgy OMG

-
varsam
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
Ha holnapra belilul/sárgul, akkor menj el dokihoz mindenképp. Egy röntgen lehet most sem ártana, megnézni nem-e tört el, bár akkor nem biztos, h tudnál járni. Szalagok viszont valszeg kaptak, de azokat csak tartott röntgen felvételekkel tudják megnézni, ami annyit tesz, hogy több irányba megfeszítik a bokád, hogy lássák milyen nagy hézag van a két csont között. Na ez állítólag qrvára fáj. Nekem szeptemberben szakadtak a szalagjaim, ilyen tartott felvételt nem is csináltattam (anya sebészeten melózik, szval protkós vagyok), törve nem volt szerencsére, de én utána lábra se tudtam állni egyáltalán, szval talán te szerencsésebben jártál. Jeges borogatás, vmi krém, és egy doki sem ártana a biztonság kedvéért szerintem, ha annyira fáj ahogy mondod.
-
nepszter1
addikt
sikeresen felrúgtak tesi órán fociztunk , és a lábfejem valahogy kifordult de nem is teljesen és van a lábfej és jobb oldalt szerintem van mindenkinek egy ilyen kisebb gumója na nekem az most 2x akkor amint a bokám . Ilyen sérülésem soha nem volt még asse tudom hogy valami komolyabb vagy kutya fasza. Lóbalzsamal kenegetem itthon meg borogatás . Mást nem tudok kitalálni rá . Járni tudok normálisan max egy kis fájásal a bokámat csavargatni nem igazán tudom mert befosok a fájdalomtól , a lábujjaimat nem tudom mozgatni csak fájdalom árán.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nemnem, régebben 24-es szórású tesztek voltak, ez pedig 15-ös. Magasabb pontszámnál ez komoly eltérést eredményez. A 128 pont konkrétan 142 lenne 24-es szórással.
Itt van converter. -
Woodslave
félisten
válasz
deniro2
üzenetére
hát némiképp. Szép eredmény amúgy, grat. Nekem be kell érnem egy szánalmas 112-vel, mentségemre legyen mondva a gyerek meg a feleségem felváltva üvöltött a hátam mögött. A gyerek ismeretlen okból, a feleségem meg azért mert miért nem segítek takarítani.
Számomra amúgy is a külső a fontosabb 
Mondjuk néhány kérdésnél én is néztem mint Erzsi az iq-teszten. De ez van

-
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Reggel már megvolt. Nektek megmutatom az eredményt, de pszt...

Wood: naja, de az alkatomon azért könnyebb javítani, mintha fordítva lenne...

-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
mondjuk azt, hogy a populáció pont ellenkező hányadába tartozom az Iq-mat és az izmosságomat tekintve. Mivel már raktam be képet, ezt mindenki el tudja dönteni.

Deniro: úgy látom te is
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
kiváncsi vagyok ki mennyit ér el.
mondjuk szerintem nagyon buzin van megcsinálva ez a teszt:S -
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Húú remélem nem bántottam meg
Nagyon "helyes" a "kis hölgy" 
-
headhunter
addikt
Azon már régen túl vagyok!

Mr. Olympia 2010-ből egy "használhatatlan" (hangmentes darabok), 800 MByte-os torrent létezik, ezért is érdekelne olyan oldal amely, zárt tracker és boybuilding torrentekből nagy a választék.
Google legtöbb ilyen helyen nem tud keresni, mert zárt oldalak! (reg.)
-
LOTR
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
a végére írd oda, hogy: torrent
aztán gugli a barátod -
headhunter
addikt
válasz
mocsanisi
üzenetére
Itthoni ADSL feltöltési sávszél az összes részhez kevés lenne. (T-s, sorozatos oldalra most került fel a Muscletech Bodybuilding Trilogy Volume1-3....
További, tervezett feltöltések :
Kai Greene - A New Breed Volume 1 Overkill
Kai Greene - A New Breed Volume 2 - Redemption
Branch Warren - Train Insane
Ronnie Coleman - Invincible
Ronnie Coleman - Relentless
Arnold Classic 2010
.
.
.Erre tud valaki trackert "tippet" mondani?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ez a csaja, nem a példaképe

-
Zomb€€
őstag
.
-
latyak17
tag
Valami vélemény anabolikus szterodidokról? esetleg saját tapasztalat?
-
deniro2
senior tag
Nálunk a menzán a konyhásnéniknek mindnek megvolt az 50-es kar, de ők nem akarták leszálkásítani... Nem tudom mit kell itt feleslegesen igényeskedni..

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
wood: mint ahogy ebben sem

-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Na megtaláltam, ebben írod --->
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
annyira nem kell akkor

azt tudtad, hogy a II. fórumban egyetlen hsz-ed nem tartalmazza az 50-es számot? legalábbis a kereső szerint
Egyébként találtam egy olat, ahol úgy akarod elérni, hogy nem koxolsz, akkor ezek szerint az sem számítana

-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
-
God Vazzeg
veterán
Aktív témák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Parfüm topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hardcore café
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A életben.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De aztán tovább csináltam. És bár többször keményebben kellett küzdenem, mint másnak, de azért a végére elértem odáig, amikor elismerték a munkámat. Na ez felbecsülhetetlen értékű, pedig valójában semmiség. Érdekes h mi minden meg kell tenni azért h végre lásd az emberek szemébe azt a kis irigységgel vegyes elismerést. Sok időbe telik azokat legyűrni akik kezdetben jobbak, mint te, de ha kitartó vagy, akkor legyűröd őket, mert az akaraterő nem mindenkiben van meg. És ebben a sportban ez a legfontosabb. Amikor eljön az idő, akkor fogat összeszorítva tudd azt mondani h: TOVÁBB.