Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
-
kovsol
titán
válasz
MrLaszloMan #39185 üzenetére
itt a pont nálad
Tipo16V nekem oviban nagyobb volt már a hasam baszki
(#39187) Fred23 miért te rendetlenül csinálod?
-
válasz
Boxer001 #39182 üzenetére
Persze, hogy nem egyenlő, de hatalmas eltérésnek azért nem kéne szerintem lennie a rúd és az egykezesek között. Vagy a másfélszeres eltérés még normális? Persze lehet, God "rendesen" csinálná ezt a gyakszit, és abból indul ki, hogy úgy kell, mint Coleman a két súlyzóval.
Mert én nagyon távol vagyok a 150 kilótól. Nem tudom, mennyi lehet a max., de a tolódzkodásom alapján olyan 110-115 körül saccolom csak.
kovsol: én úgy -mint írtam-, ahogy Manitou mondta. Középre húzok vele kissé. -
Tipo16V
aktív tag
hitetleneknek:[link] ez olyan semmiJen
este számolok be Manitounak számadatokkal -
válasz
God Vazzeg #39179 üzenetére
Ha ez komoly, akkor hogy' megy két kézzel a 150?! Érdekes.
-
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg #39179 üzenetére
én 120kg val szériázok rúddal simán, de én még 40kg nál nagyobb egykezest soha nem próbáltam azzal is alig megy 8-10 ismétlés, és te még erősebb vagy nálam bőven szerintem mellben, szóval akkor ketten vagyunk akik néznek csak
de nem is igazán érdekel már a dolog, az volt a célom, hogy saját testsúlyom fölött menjen azt elértem már, ez is szétbassza hétről hétre a mellemet rendesen
-
válasz
kovsol #39175 üzenetére
Úgy emlékszem, te nagyobb súlyokkal dolgozol, szóval egyszerűen try this! Ha kipróbálod mondjuk 30-40-50 kilóval, biztosan rá fogsz érezni, és aztán neked menni fog a nagyobb súllyal is. Ami technika nekem kényelmes, neked nem biztos, hogy az. De szerintem ez így egy remek gyakorlat.
-
macikos
addikt
-Mit eszik Songoku?
-Podravka-t.
-És miért?
-Mert Vegeta-t utálja -
válasz
kovsol #39167 üzenetére
Most még biztosan nem teszek fel sehová, mert szerintem azzal nem lehet felvágni, hogy 8x kilós emberke ezt megcsinálja. De ha nyáron lediétázom, és akkor is menni fog, talán már más lesz a helyzet. Amúgy -szerintem ezt is írtam már korábban- esett már a mellemre; de akkor még csak a 45 kiló. Fájt, horzsolt, de nem viselt meg. A tüdőnek nagyon jó a védelme, attól nem kell félnie senkinek, hogy 50 kiló össze fogja törni a bordáit.
-
-
macikos
addikt
válasz
Tomics #39164 üzenetére
Hagyjátok már, ez még nem olyan rossz
Nálunk (én még nem láttam, de ha látom felveszem) állítólag van egy srác, aki hátrafordulva fut a futópadon!
A másik mutatványa, hogy feláll a twisterre, megpörgeti magát és egy irányba forog. Azt mondja, hogy akkor folyamatosan ég a zsír a hasának arról az oldaláról
Tényleg felveszem
-
-
Boxer001
veterán
-
Nem olyan régen tettem be képet: itt Nem értem, mire fel olyan furcsa ez; több kiló vagyok, mint amit örömmel bevallanék. A karom most 40,8 cm. Ehhez olyan furcsa az 50 kiló?
A módszerem -ezt is írtam már- meg az, hogy a 3x3-aktól eljutni az 5x5-ökig, aztán emelni a súlyt.
Manitou jól mondja. Úgy csinálom, és tényleg kicsit féloldalas, húzok vele kicsit középre.
-
-
Boxer001
veterán
válasz
Fred23 #39146 üzenetére
Most már aztán végképp nem értem, hogy miről "beszélsz".
sNORh
Szerintem várd ki a végét, nincs itt semmilyen kólmen 2...
Ijk
Te is várjál már még, előbb tisztába kéne rakni milyen gyakorlat ez, de ha ti értitek, akkor jó...Aztán lehet a végén mély gratulációmat fogom kifejezni, de nem eszem olyan forrón a kását...
-
killer1203
senior tag
Sziasztok
Tegnap vettem egy pár csomag Crea Bomb-ot. Azt tanácsolták hogy egyet igyak meg edzés előtt kb 20 percel és edzés után is egy csomaggal, kb fél liter vizben. Szerintetek jó lesz ez igy vagy túl sokat viszek igy be a szervezetbe ? Ja kb 62 kg vagyok most.
-
válasz
BÁ Nutrition #39139 üzenetére
Ezt a videót mostanában minden második nap megnézem. Nagy szavak nélkül egyszerűen csak lenyűgöző. Nekem nem ez a fizikum a célom, de elképesztő, amit csinál.
Én 50 kilóval egykezesezek. A mostani sok kilómhoz még kevésnek is érzem ezt. A cél meg az lenne, hogy majd a 80-82 kilós 10 tzs%-os koromban menjen a 60 kilóval a 3x3. Talán összejöhet, de elég húzósnak tűnik. Lehet, hogy 80-82 kilóval ezt nem fogom tudni elérni.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
törölt tag
válasz
macikos #39122 üzenetére
Úgy tudom, hogy Amerikai sportolókat akarnak szerződtetni a magyarok helyett (nem lennék meglepődve ha valamelyik szerződést vesztett Muscletech tag csatlakozna pl.), irány a világhírnév
Plusz szerintem voltak akikben már nem volt több. Barna Robi már úgy sem fog soha labdába rúgni, Lénárd Lajos meg megnyeri minden évben a Superbody-t meg a klasszikus versenyeket, de sajnos ez senkit nem érdekel, motivál (a Muscletech is elzavarta a 202-es versenyzőit). Pazsitka Tündi tudtommal már másra koncentrál, versenyezni nem fog, a Guldi, Szimicsek, Polyák vonalat meg eddig sem értettem. LV meg nem csoda hogy nem tag már, meg ő neki sincs már hol indulni.
Ami meglepő volt nekem , hogy ÁLLÍTÓLAG Molnár Peti alatt is rezgett a léc például...
Ahhoz képest a Bodó Imi maradt támogatott, pedig a betegsége miatt nem hiszem, hogy versenyezni fog még valaha, bár ne legyen igazam.
Akit sajnálok az a Dudás Ádám. Ő eddig is nehéz körülmények között készült, nem hiszem, hogy fogjuk látni még versenyen. Bognár Gergő meg nagyon gyorsan új szponzorra fog találni, úgy érzem.
-
válasz
macikos #39131 üzenetére
Vagy egy nem ilyen szélsőséges példa: Jason ingben ...és ing nélkül.
Bá: egy kézzel is kevés már a 45. -
Kassadin
addikt
válasz
BÁ Nutrition #39130 üzenetére
Végignéztem. Hát ez kész. Igazi jedinek mindig van pót lézerkardja.
-
válasz
mocsanisi #39113 üzenetére
A kulcs a "viszonylag száraz". Mert könnyű összehozni egy "nagy" 42-es kart, csak zabálni kell. Én 40 centis karral kezdtem például gyúrni, csak úgy 35-40 volt a tzs%-om. Aztán volt, aki azt mondta, alig változtam. De nagyon nem mindegy, hogy a kezdéshez képest most legalább másfélszer vagyok erősebb -10 kiló mellett. Igazából csak levetkőzve látványos az eltérés; amíg ki nem megy egy hobbigyúrós a strandra, addig mások hihetik róla, hogy éppen olyan kövér a pulcsi alatt, mint volt. Mondjuk aki sosem volt kövér, az jobban meglepheti a környezetét a növekedésével.
-
macikos
addikt
válasz
Kassadin #39100 üzenetére
Szerintem meg jól néz ki. Oké, ne legyen olyan a lába, mint egy 35 kilós nőnek, de optikailag sokkal "deltásabbnak" néz ki az illető, ha nem túl vastag a lába, de a válla, karja, melle, háta jól fejlett.
Több ismerősöm van, akiknél nagyobb vagyok, de mivel nekem nagyon vastag a lábam, ezért optikailag nem nézek ki izmosnak, csak ha izompóló, feszülős ruha van rajtam. Laza farmerban, pulóverben dagadt disznónak nézek ki. Ezért szokott az lenni, hogy tavasszal, amikor lekerül a pulóver, akkor jön oda mindenki, hogy: de jól nézel ki, fogytál egy csomót
érted, előző nap pulóverben voltam, akkor szarul néztem ki, de egy nap alatt f*szául lefogytam.
Woodslave: Az már több, mint fél éve volt
Nem hiszem, hogy annak volt kihatása. Komolyan nem értem ezt a nagy tisztogatást. Voltak nem oda való emberek, de voltak jók is.
Na most mi van megint?
Az zavar, hogy egy mondatban szerepel velem a fogyás szó?
-
macikos
addikt
válasz
#11527168 #39094 üzenetére
De miért teszed OFFba??? Végre már valami amiről lehet beszélni. Na, hogy is volt? Eladták a tápkieget? Nem készültek? Infót!
Azt mondjuk megértem, hogy Guldit, Szimicsek Jánost, Polyák Istvánt "kirúgták". Ők kb. csak dísznek voltak. Lauter, Dudás Ádám, Lénárd viszont
-
tween
őstag
válasz
BÁ Nutrition #39118 üzenetére
szőke...
-
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #39115 üzenetére
Azért még küldöm a kommandót, nem úszod meg...
-
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave #39111 üzenetére
3 évet és azért hagytam ki, mert elveszítettem az érdeklődésemet az izomkodás iránt. Viszont, azóta már rájöttem, hogy 30 fölött, ha nem csinálok semmit, akkor egyre szarabbul fogok kinézni, amit viszont az egóm nem tolerál, így eldöntöttem, hogy az elkövetkező 3 évemet rászánom kb.15 kiló izom megszerzésére, aztán majd kiderül mi lesz.
Simán tudtam volna edzeni egyébként ebben az időszakban is, de nem érdekelt a dolog.
A kajára meg nagy vonalakban figyeltem, ezért vagyok most 85 kiló és nem 120... -
mocsanisi
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #39092 üzenetére
Máshogy mutat mindenkin. Nekem már most aztmondják hogy jajj denagy karod van, közben meg lófaszt, tök kicsi, csak a korosztályomba 28-30-as karja van mindenkinek, mert hülyére isszák meg drogozzák magukat. Szerencsére alacsony vagyok, meg nincs hasam, így egész jól fog mutatni egy viszonylag száraz 42-es, ha elérem
-
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave #39084 üzenetére
Alapvetően megint igazad van, de szerintem nem mindegy, hogy honnan közelíti meg a dolgokat az ember... Ha úgy állsz hozzá, hogy úgysem lehet tartani a komoly edzést/kajálást és ezért tinglitanglizol, akkor ez lesz a sztenderd és, ha valami szar közbejön, akkor még ebből is visszaveszel. Ha viszont a lehetőségekhez mérten mindig a legtöbbet akarod kihozni a dolgokból, akkor csak annyit veszel vissza, amennyit muszáj.
Az extrém kajálásból egyébként már én is kinőttem, figyelek az arányokra/mennyiségekre és igyekszem sokszor enni, de, ha csak 3 étkezés jön össze, akkor nem görcsölök, csirke-rizst meg nem is eszem, mert megutáltam, mint a szart...
Régen szállóige volt itt a topikban az, hogy a "mi szintünkön nem számít" és ez tényleg így van szerintem, legyen meg a megfelelő mennyiségű fehérje/szénhidrát, lehetőleg arányosan szétosztva, ne szálljon el a zsír, aztán csókolom. Nem vagyunk profik, akik azért az évi 1-2 kiló plusz izomért szenvednek. Viszont, ha emlékszel, Janeszen is baromi sokat dobott amikor elkezdett rendesen kajálni, úgyhogy az alapokat nekünk sem szabad elhanyagolnunk szerintem. -
tween
őstag
válasz
Woodslave #39103 üzenetére
egyik korombeli ismerősöm 11 éve edz folyamatosan,de sosem edzett lábra...komolyan mondom hatalmas állat,108 kiló 52-es kar,de nem feltűnő,hogy nem edz lábra...mondjuk már nem is fog,mert volt MR vizsgálaton és gerincsérve van...de brutális arányokkal rendelkezik ÉS natúr,sose nyúlt gokszhoz....120 kiló nyakból nyomás szériába,160 fekve szériába,240 kiló vállvonogatás...jó genetika na...majd sutyiba próbálok lőni róla fotót,mert nem szereti...
-
varsam
őstag
válasz
Woodslave #39103 üzenetére
Én már igen. Nálunk a terembe van egy faszi, sőt 2, simán 50es karjuk van, kb 180cm magasak, 100-110kg súly, és olyan vádlijuk van mint nekem. És én vékony vagyok.
Csak h rólam is legyen infó: 23év/196cm/82kg
1 hónapja edzek megint, utoljára nyáron edzettem. Akkor fekvenyomásnál 100kg-ból ment 4-6 ismétlés, mikor-hogy, a rekordom meg 110kg-ból 2. Ekkor 83kg volt a súlyom.
Összesítésbe ez az 5. kondis évem, közben 3szor volt 4-5 hónapos kihagyásom sajnos.
Most 80kg-ból megy 6, remélem pár hónap, és visszajön a formám, eddig mindig visszajött
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Battlefield 2042
- Hobby elektronika
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest