Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
dany27
őstag
Üdv!
Van valakinek ezzel a fajta proteinel kapcsolatban tapasztalata?
A többihez képest jóval olcsóbb itthol... Azt tudom hogy ízesítetlen de gondolom nem ezért kerül több mint fele annyiba kilója!Előre is köszi!
-
Bibby
addikt
válasz
macikos
üzenetére
Találtam egy érdekes cikket, tetszeni fog neked.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tomics
addikt
Ma váll nap! Szét kell cseszni magam ma is! Tegyetek Ti is így!
-
Tamoo
nagyúr
Visszatérve a nyak mögé nyomásra....
Ennyi erővel a "nyak mögé húzódzkodás" is gyilkolja a vállat nem? -
tween
őstag
kipróbálom ezt a rehabilitációs gyakorlatot...több is van de ezt mondják a legjobbnak:

-
Bubee82
őstag

-
Woodslave
félisten
olvastam valahol és én is szoktam csinálni. A gumiszalag széthúzást, meg vállkörzést. Napi 100 ismétlés, bárhogy elosztva, érezhetően javítja a vállállapotomat.
itt a cikk , a széhúzás a végén a karkörzést meg próbáld meg kitalálni, fényképet majd Bubi rak be róla
-
tween
őstag
-
Woodslave
félisten
válasz
Manitou
üzenetére
pont mondom hogy nem marad

Egy váll komplex lesz- felfelé evezés kézisúlyzóval (viccelek, tárcsával, a rudas megoldást hanyagolom teniszkönyök problémák végett) oldalemelés és döntött oldalemelés. Tekintettel arra, hogy a súlytárcsák 8-10-15-20 kilósak, nagy variálásra itt sincs lehetőség, dehát szegény ember vizel és főz

-
Woodslave
félisten
válasz
Manitou
üzenetére
nincs igazán 1 kezes súlyzónk. Lehet szerelgetni, de ilyen kis xirxar tárcsácskák vannak, amiknek nem vagyok biztos a súlyában, én meg úgy edzek, hogy folyamatosan szeretem növelni a terhelést és tudni hogy mennyi az annyi, meg szerelgetni is útálok

Amúgy valszeg én is 1 kezessel nyomnék most és ülve
Egyetelen gyaksihoz használok kézisúlyzót az 1 kezes evezés, de azt csak levezetés jelleggel csinálom.
-
jericho69
tag
Ti milyen gyakorlatokat ajánlotok, ami faszán formálja a bicepszet? Mert nekem leengedett karnál elég lapos. Szinte 0 domborulat van az aljánál
Gondolom a koncentrált bicepszgyakorlat az alap -
Manitou
veterán
válasz
Bubee82
üzenetére
Ezt kipróbálom majd
Én madárfogással szoktam. De nálunk sokan a teremben kifordított kézfejjel végzik, szerintem úgy könnyebb és nem is csak a hátsó vállat terheli. Ha madárfogással csinálom úgy nehezebb a gyak, de legalább érzem, hogy kifejezetten hátsó deltára megy. -
Woodslave
félisten
nálam a military-nak nevezett gyakorlat (ami nekem a mellről nyomást jelenti) tök alap vállgyaki (volt) mert a következő "ciklusomban" kiveszem, eléggé baxa a derekam, bár én aztán az 50-be 5-öt tudok belenyomni (a végét már inkább szerencsétlenkedésnek mondanám) bár ez tegnap volt amikor finoman sem voltam erőm teljében

Ráadásul a váll egészségét mostmár előtérbe helyezem a nem létező /létrejövő izommal szemben.
(tudjátok a kor
) - ennek megfelelően igyekszem csökkenteni a kockázatokat. Egészen addig hogy már terembe se fogok járni a végén 
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
miért, gépen nem kell emelni?
Kassadin miért nem mered emelni? mivan ha nem megy? semmi!!! Én vállban inkább a szabad súlyokat kedvelem.
-
Kassadin
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Te csak géppel csinálod? Szabad súlyokkal nem is?
-
runner 125
nagyúr
Olvastam valahol annó, h ez nem a legjobb gyakorlat rúddal, mivel a fejet előre kell billentened, a vállakat meg hátrébb húzni, így eleve egy "természetellenes" pozícióban terheled az izmaidat.
Én is egykezesekkel szoktam csinálni. Vagy pl. mostani teremben van ilyen gép, ugyanúgy egybe mozog a kettő kar, viszont nem rúddal van összekötve - és valóban sokkal kényelmesebb. -
Kassadin
addikt
-
-
Tipo16V
aktív tag
nincs valakinek eladó szobabiciklije? 20ezer körül kapni olyan bicót, ami mágnesfékes, és pulzusmérős?
-
nepszter1
addikt
Lejár hozzánk egy srác, mindig bemelegít aztán hazamegy.
Na erre varrjatok gombot

-
Kassadin
addikt
Bubi mester írtad hogy szélesen kell gépen vállazni, és figyelni kell a kézfejed helyezkedésére is. Ezt pontosan hogy értetted?

-
Markgx10
őstag
Ezt most láttam facebook-on, de szerintem óriási, én konkrétan sírok a nevetéstől
:"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
(Petőfi Sándor) -
sNORh
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
vannak jó vételek vaterán, múltkor 2db 20-as tárcsa volt 7-ért
-
Tipo16V
aktív tag
Na megjött a sportikás rendelésem, vettem dym high protein mega gainert, és reflex creapure creatint, azt írja napi 6 kapszula kell, akkor nem is kell feltölteni? Ha felkell akk mennyivel töltsek fel, és mennyi legyen a szint? A napi 6 jó úgy elosztva, hogy 2 reggel, 2 edzés előtt, és 2 edzés után?

-
Manitou
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
veszel hozzá 2 egykezes rudat és kész is egy pár ~36,5kg-os egykezes. Azzal már el lehet bohóckodni
Bubee82 a dzsörziket lelövik ugye?
Aktív témák
Hirdetés
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- Apple watch Ultra 2 megkímélt acél szíjjal
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És nehogy vegyünk olyan fehérjét amiben protein is van!
- mindenki magának mérlegelje a kockázatokat. Ez olyan mint a kox.

Ez mit jelent?

.........már meg is van mi végezte ki a vállam 
Ez most komoly.