Hirdetés
Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz varsam #37322 üzenetére
Ahogy jobb lesz az idő, futni is fogok vele. Régen a karateedzőm is ebben futott meg kosarazott. És ha aktív vagyok benne, akkor persze nem viselem egész nap; csak ha punnyad az ember, inkább ezzel punnyadjon. Talán ér is valamit, meg hát jó érzés az izomláz.
Bubee82:úgy emlékszem, a bodybuilding.hu egyik cikkében volt vagy 2 éve; de már meg nem találnám. Szóval nem itt olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz varsam #37343 üzenetére
Ha 3-ra akarnám csökkenteni akkor a mell-t raknám egybe a lábazással. De ezt lehet sokféleképpen... kinek hogy jobb, meg milyen gyakorlatokat csinál. Amúgy pl ha összesűríted akkor csökkenteni kell általában a gyakorlatok számát egy izomcsoportra h ne vegyen el túl sok időt, ilyenkor lehet azt csinálni hogy havonta az alapgyakorlatokon kívül a többit cserélgeted.
Én soha nem lábaztam annyira durvákat. Amíg teremben csináltam, addig is mással csináltam. Pl. húzódzkodás+guggolás váltva, csigás lehúzások+combfeszítés... ezek a gépek szerencsére egymás mellett voltak. Meg csak kb 3-4 gyakorlatot csináltam lábra, simán belefért valami mellett. Nem akartam egy teljes edzésnapon csak lábazni. Most meg hogy itthon csinálom végképp nem tudok nagy súlyokat használni, guggolni is csak 50-60kg mert a földről kell felvennem. Úh nekem így fér bele. Na meg mellette heti 3 bringázás.
[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
-
Marlie
csendes tag
válasz varsam #38452 üzenetére
A "csira volt"-ot a számok keveslésére értettem leginkább, persze az egész edzésre is. Mindegy. Megdolgoztam ezekért a számokért azért, csak ma valahogy ennyi jött ki. Kipróbáltam azt, hogy amennyit tudok+5 és ezt 4-szer mókát. Lehet szerdán jobban menne, nem tudom. Múlt héten 5-ös szériában toltam ebben a rekordom bicepsszel 5*10 bal kéz 5*15 jobb kéz, de mindkettő végén már igen csak csalva, hupikék fejjel ment. Fekvőtámaszból 5*10 lemegy viszonylag jól. 5*15 öt még nem próbáltam. felülésből 5*20 lement már. Guggolást súly nélkül tolom és egy heti izomláz után most csináltam másodszor a gyakorlatot.
Kondizz max heti 3*(H-SZ-P), és sétálj. Egyél sok csirkét, rizst, zöldet, gyümit, hangyát, és megváltozik az életed.
-
Marlie
csendes tag
válasz varsam #38529 üzenetére
Amúgy annak a teremnek mi a neve? Rákeresnék hátha van erre felé is, aztán a kedvezményért elvinném a szomszéd nagymamát, had nézze a fiatal pasikat.
becso13 : thy
[ Szerkesztve ]
Kondizz max heti 3*(H-SZ-P), és sétálj. Egyél sok csirkét, rizst, zöldet, gyümit, hangyát, és megváltozik az életed.
-
jericho69
tag
válasz varsam #38597 üzenetére
Jaja lehet. Mondjuk én fél éve jöttem el onnan a Vasúti Professor Gym-be, mert messze volt kigyalogolni nekem oda kertvárosból, most leszállok a parasztnál és 2 perc alatt ott vagyok teremnél, de előtte 1-1,5évig jártam AB Center-be, szóval van esély, hogy ismerjük egymást. Majd valamikor ütközhetnénk egy edzésre
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz varsam #39104 üzenetére
a vádli még nem biztos hogy sok mindent megmond. lehet rá annyit edzeni mint az állat mégse nő, más meg semmit se csinál rá és nagyobb mint Ronnié. nagyon tapadásfüggő.
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
becso13
aktív tag
válasz varsam #39738 üzenetére
Bunny szerintem ennél jobban elmutogatta valamelyik BBTV-ben (azt nem tudom, melyikben sajnos). Elég szépen be tudja mutatni a gyakorlatokat, és külön pikantériát ad neki, ahogy mindig hozzáteszi, hogy amúgy nagyobb súllyal csinálja.
Megjött a Myofusion és a BCAA+glutamin!
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz varsam #39738 üzenetére
Aha, ezt már néztem.
"karjait hajlítsa be csaknem derékszögben" <-- ez bizonytalanított el kicsit mert a tagnak a videón nem egészen derékszög. Ezért is tettem fel a kérdést. Végül is az a lényeg h érezzem a vállam, az meg megvan. Csak érdeklődtem ki hogy szokta.[ Szerkesztve ]
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz varsam #39817 üzenetére
112.
tipov nagyon nem valószínű hogy valaha egy lapon lesz említhetű a fizikumod a Lauter Viktoréval.. először hozz egy Janesz szintet és utánna beszélhetünk
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Kassadin
addikt
válasz varsam #43214 üzenetére
Nem tudom, nem vagyok profi a témában, nekem Mocsanisi hívta fel a figyelmem, hogy ne akasszam ki a könyökömet, és így sokkal jobban érzem fekvenyomásos gyakorlatoknál a mellem.
És persze fontos hogy minnél lassabban csináld, és ez vonatkozik minden gyakorlatra. Sokkal jobban megtudod dolgoztatni az izmaid, ha nem dobálod a súlyokat. Ezt még régebben nekem is mondták a másik teremben, például a csigás letolást kisebb súllyal tudom csinálni lassabban, de sokkal jobban megdolgoztatja. De ez csak a saját véleményem, nem szentírás.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs