Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
-
BÁ Nutrition
addikt
melleztem egy jót
már kóstolgatom a 60as egykezest
mondjuk ha nem 3ik gyakszi lenne biztos menne jobban is
-
Zomb€€
őstag
Nekem nincs edzés utáni kajám, mivel:
- addigra elfogy
- 21 óra mire végzek és utána "csak" 50g fehérje + 12g gluta megy (alatta meg 10g BCAA) megyEddig bevált.
-
Manitou
veterán
válasz
macikos #41284 üzenetére
Szerintem elég egy étkezés, de az tényleg legyen jó sok, ebben igazad van.
Persze ha valaki korábban edz annak simán belefér még lefekvésig akár 3 kajálás is.Én pl tegnapelőtt este fél 10-kor értem haza edzésből és 10 körül ettem egy jó nagy adagot. Igaz csak éjfél körül feküdtem le, de már nem ettem semmi mást, mert egyrészt éhes nem voltam, ellenben álmos igen
-
válasz
macikos #41284 üzenetére
Elméletileg a napi ch mennyiség megvan, nagyjából elosztva. Ha többet rakok edzés utánra nap közben lesz elbaszva az "egyensúly". Meg hát 11 fele alszok, előtte tudtommal nem jó bezabálni már azért ch-t közvetlen.
Manitou: Igen, alapvetően az edzés időpontjával van baj, az tény, de sajnos meló mellett nem tudok hamarabb...
-
Manitou
veterán
Alapvetően nem tünik anyira rossznak. De én inkább az edzést áttenném legkésőbb 17 órára, aztán mehetne 130g hal+ 75-100g rizs is. 17-18 -órás pufirizst kivenném és helyette a a másik két 75-ös riozst megemelném 100 g-ra Este 20-21- korra meg turmix vagy zsírszegény túró.
-
Gondoltam leíom mit fogok zabálni holnap, üssetek le ha valamit elbaszok...
reggel fél8kor 100g zabpehyel, 40g mazsola egy kis mézzel, tejjel
uzsonna helyett most betolok 9-10 fele fehérjeturmixot
12 óra 130g hal + 75g rizs
15 óra 130g hal + 75g rizs
17-18 közt pár pufirizst, utána edzés
20 körül edzés után fehérjeturmix szőlőcukorral (kb 40g-50g)
20-21 130g hal + 50g rizs00:00 álmomban rízst hányok
07:30 reggel rájövök nem álom volt -
deniro2
senior tag
válasz
macikos #41276 üzenetére
Akkor sokat nem tudok segíteni neked ezügyben, mert én is Fruit cuccokat szoktam venni náluk.
Ami még nagyon jó és olcsó az a Blossom, egyetlen hibájuk, hogy be kell menni hozzájuk a telepre, ha vásárolni akarsz (Bp., Soroksári út). 6 paneles, 100% pamut baseball sapkát vettem náluk nagyon kemény 375 forintért, meg kapucnis pulcsit 2700-ért. -
macikos
addikt
válasz
deniro2 #41266 üzenetére
Na, hogy legyen egy kis ON:
Te írtad régebben, hogy rendeltél innen ruhát: [link]
Miket rendeltél is milyenek voltak? Méret, minőség, stb.? FruitofTheLoommal tisztában vagyok, azok nagyon jók.
Bubee82: Az emésztés és az ezzel járó események a testépítés szerves részét képezik
Ugyanúgy, ahogy a ruházat kiválasztása is
-
Bubee82
őstag
Na mi a pályázat gyerekek? Most akkor melyik módszertől leszünk félistenek?
-
Balupapa
senior tag
ma hát volt
de minek irom le, úgyis leszarjátok
-
macikos
addikt
EZMIEZ? [link]
-
Yeffy
veterán
válasz
Zomb€€ #41248 üzenetére
deniro2: ne aggódj, ahogy Medve mondja, el fogják küldeni. Nem Mo., arrafelé normálisabban mennek sokkal a dolgok.
Mondjuk én szerencsére jóhaveri viszonyban vagyok az egyik itteni DPD-s sráccal, úgyh itt ilyen probléma nem fordul elő.De kurvajó volt úgy hátazni, hogy majd szétrobbant a fejem minden húzásnál/mikor "vér ment a fejembe"...
Mindenesetre nem volt felesleges, de közel sem volt jó. Hiperhajlítást ki is hagytam, beszédültem volna. De jó. -
deniro2
senior tag
válasz
macikos #41258 üzenetére
Nem az első, 1x már rendeltem tőlük, akkor 2 órán belül visszaigazoltak és 4 napon belül itt volt a cucc... Pont ezért nem értem a mostani helyzetet. De hiába kérdezek rá, rendes válaszra nem telik tőlük...
Olvastam a DPD-s sztoridat, szal a futár elött fogom kibontani a csomagot. Már, ha megjön egyáltalán... -
macikos
addikt
-
deniro2
senior tag
válasz
macikos #41256 üzenetére
Nagyszerű...
Tegnap írtam nekik, hogy mi a szitu, az ügyfélszolgálatos csaj lerázott azzal, hogy (tegnap) estére dispatched lesz a dolog, ne aggódjak, ehhez képest egy újabb nap eltelt... Nem is az a fő problémám, hogy várni kell, hanem, hogy nem értem mivel szöszmötölnek, ha minden van raktáron és a pénzt is elszedték már tőlem 2 napja...
-
deniro2
senior tag
Aki többször rendelt már a myproteinről megtudná nekem mondani, hogy mennyire jellemző náluk, hogy a 3 nappal ezelötti rendelés még mindig in process úgy, hogy minden cucc volt raktáron mikor rendeltem és van most is?
-
P00By
nagyúr
Mekkora egy szar volt ez a hát-váll, hurrá...
-
Zomb€€
őstag
Én azt remélem hogy wood szedi fel 3 év alatt azt a kitűzött 15kg szárazizmot, a HW diétával
#41245: Jól van, ez a te napod
-
Woodslave
félisten
"reméljük".
- mondjuk én azt remélem, hogy én leszek izmos, nem ő
Persze, mindent meg lehet magyarázni.
De nem azt mondom, hogy az alapismereteket felhasználva nem lehet izmosnak lenni, hanem azt hogy anélkül is ugyanolyan izmos lenne(ék) 5 év múlva. (tudom ő nem tud várni, én igen
)
Na ma megyek, mondjuk még fáj a karom a tűszúrástól, pont bicepsz-hátnak nem fog kedvezni, de mindegy, odabaxunk
-
Bubee82
őstag
Sztem az eredmények fogják megmondani h kinek az elmélete működik a gyakorlatban
Ennél döntőbb bizonyíték szerintem nincs
És ebben a sportban a végeredmény a lényeg
-
Tamoo
nagyúr
Én meg annyit eszek amennyi jólesik
ez a legjobb módszer.
-
Woodslave
félisten
ez egy ilyen dolog. Mindenki azt hisz el amit akar
(én meg azt ami az álláspontomat erősíti. Bocs Deniro igazad volt
)
1. Ha kevesebb zsírszalonnát eszik, mint amennyit eléget akkor de
2. Meglévő izomzat fejlesztése sok fehérje.. Mennyi is kell szerinted?
3. Feltételes mód, rendben, fogadjuk el a pozitív (?) hatásait.
4. mindig emiatt tanácsoljuk a többszöri étkezést, mert felgyorsul az anyagcsere és jobban fogysz nem?
5. ez is igaz, csak pont az ellenkezőjét érheti el. Oszd el mondjuk a fogyáshoz szükséges 1500 napi kalóriát 6-ra és ne egyél túl.... (megint nem 100kg-os testépítőkről beszélünk)Lehet a fogyi topicba kellett volna linkelnem ezt a xart korábban
-
Bibby
addikt
válasz
Woodslave #41201 üzenetére
Ez kicsit nekem is furcsa.
1. érdekes, de szerintem nagyjából eddig is tisztában volt vele mindenki, hogy ha napi kétszer eszi meg valaki a zsírszalonnát, vagy elosztja 5 részre, attól még nem fog fogyni. Pipa.
2. ez viszont pont nagyon lényeges, mert az átlagembernél is az a cél hogy ne egy erőtlen kedvetlen fos legyen belőle a fogyás végére, hanem a meglevő izomzatot fenntartsa (fejlessze), ehhez pedig sok fehérje kell nap közben. Pipa.
3. jó ezt tudni, és persze hogy manapság csak feltételes módban használnak bármit. Pipa.
4. ám legyen, nem lesz gyorsabb anyagcseréje, lehetséges, attól még ott vannak az előző pontok bőven elég pozitívumnak
5. és persze ez is, hiszen mi a fontos ha nem ez? Az emberek még a fokhagymadiétában is hisznek, szóval ha csak pszichikai aspektus, akkor is sokat ér. Pipa.A másik meg hogy jössz azzal sokszor hogy te tudsz mutatni tanulmányt ami megcáfol ezt meg azt. És ezt mindenki tudja, van mindenre millió példa meg ellenpélda is Ugyanakkor meg a mogyoróval kapcsolatban azt írtad, ha csak EGY tanulmány is van ami szerint szar, akkor te azt figyelembe veszed.
-
Yeffy
veterán
-
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave #41216 üzenetére
Nehogy megint megsértődj, mert nem állok jót magamért...
Olyan vagy, mint egy csaj, aki nem érti, hogy a vita és a veszekedés két különböző dolog.
Ha beírsz ide valamit, amivel nem értek egyet, akkor ellentmondok, de nem azért, mert veled akarok g.ciskedni, hanem, hogy megvitassuk a kérdést.
Én nyitott vagyok minden új dologra, de, ha elsőre marhaságnak találom, akkor azért puszira nem fogom elfogadni.
Amúgy semmiféle hc álláspontot nem képviselek, az, hogy leírom, hogy mit tartok optimálisnak, az nem azt jelenti, hogy én úgy csinálom, vagy nem tartok elképzelhetőnek köztes megoldást...
Azon meg, ami régen volt itt a topikban, hogy éjszaka felkell kelni fehérjét inni, meg 2 óránként enni, mert, ha nem, rögtön lebomlik 8 kiló izom, én is csak röhögni tudok. Főleg totál hobbistáknál, mint pl. amilyen én is vagyok.
Mindenesetre, a lényeg az, hogy szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy szívesen vesszük, ha beírsz ide érdekes infókat, csak ne sértődj meg, ha valaki ellent mer mondani. Sőt, én mostanában csak akkor olvasok cikkeket a témában, ha valami gondom van és megoldást keresek, szal, lehet nélküled komoly áttörésekről maradnék le... -
Bubee82
őstag
Szerintem meg ez a topik zárható
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #41220 üzenetére
ezt soha nem mondtam. Én már direkt csak azért járok ide, mert itt én vagyok mindig a hülye.
(végre, amúgy túl tökéletes az életem
)
szintén mondom, a tapasztalatod és ami neked működik az az első. Nem mondtam neked se, hogy napi 3-szor egyél ettől kezdve.
Folyton szabadkoznom kell, tényleg bennem a hiba -
God Vazzeg
veterán
válasz
Woodslave #41216 üzenetére
Tapasztalatból vitatkoznék azzal hogy mindegy hogy 3x vagy 6x eszel, mivel én nem ezt tapasztaltam. Szerintem sokkal egyenletesebb az ember energiaszintje, sokkal kevesebb inzulin szabadul fel a kisebb adag kaja bevitelekor, és a test se tartalékol, ha folyamatosan kap tápanyagot, így könnyebben mobilizálja a zsírt.
Mi se vagyunk ám hüJék (csak én
) ha mást mondunk, mint Te
-
Tomics
addikt
válasz
God Vazzeg #41217 üzenetére
Szarjál sünt
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #41217 üzenetére
de, lehet
-
Woodslave
félisten
válasz
deniro2 #41212 üzenetére
ezt is annyiszor mondtam már, hogy nem a saját "étkezési" tervemhez keresek igazolást. Ne legyen már ez a topic is olyan, hogy ha valaki mond valamit, ami nem az alapismereteben van (pláne hogy már a sporikáról hozom az infot, nem HW weboldaláról, könyörgöm
) akkor akkor az már hülye, aztán visszatérünk a katonasághoz, meg idegenlégióhoz.
Csak azért vetek fel ilyeneket, hogy a korábban mindenáron követett dogmatikus álláspont nem feltétlenül szükséges. Ha nagyon figyelsz (nem érdemes) akkor soha nem mondtam, hogy napi 1-szer kell enni, vagy hogy én napi 1-szer eszek (a HW diéta elsősorban poén, mégha vannak olyan napjaim is).
Tehát egy átlag fogyni vágyó ember egyből azt kapja, hogy egyen napi 5-6szor, de ennek fényében qrvára semmivel több előnye nem származik belőle, mintha napi 3 szor enne. (elbaxott étkezési szokásokon az se segít ez igaz). Mert nem mindenki az a hc diétázó mint te, vagy Bubber.
A vérkép javulás meg stb-re én is hozok ezer tanulámyt ami a nemevés jótékony hatását igazolja
Az utolsó mondat meg rád ennyi erővel ugyanúgy igaz.
Jó tudom itt mindenki ulta izmos testépítő, ezek inkább az átlagembernek, mint nekem lehetnek "felszabadító" infok. Elnézést, megtartom tényleg magamnak a továbbiakban
-
Tomics
addikt
válasz
God Vazzeg #41214 üzenetére
De vicces kedvedbe vagy ma mit reggeliztél?
Menj eddz egy kicsit majd írj pár hét múlva
Viszlát -
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave #41201 üzenetére
Szépen kiemelted a feltételes módokat, csak arról feledkeztél meg, hogy az "úgy tünik" kifejezés az általad hivatkozott részekben is kb. ugyanazt jelenti.
Az, hogy, ha valaki semmit nem csinál, csak ücsörög és gyakran eszik és ettől nem fog sem fogyni, sem izmosodni, nem túl meglepő szerintem.
Hogy a több étkezés nem növeli az alapanyagcseréhez szükséges kalóriamennyiséget és önmagában nem bír zsírégető hatással, dettó.
Ha az izommegőrzés szempontjából csak a fehérje lenne a kulcs, akkor azt írták, volna. Sokkal inkább arról van szó, hogy a többszöri étkezés biztosítja, hogy ez a fehérje egyenletesen legyen elosztva és ne egyszerre egyen meg az ember 200 grammot, amiről sejthető, hogy jobban táplálja a csatornában élő mutáns aligátorokat, mint azt, aki megeszi...
A vérkép javulást gondolom az okozza, hogy ha többször eszel, akkor nyilván egyszerre kevesebb kaját viszel be, így kevésbé terheled az emésztőrendszeredet, kevesebb ch, kisebb inzulinválasz, etc.
Az éhségérzet ugyanez, ha ritkábban eszel, valszeg jobban lemegy a vécukorszinted, termelődik a gyomorsav, etc.
De egyébként, csak logikusan nézve, szerinted hogyan lehet hatékonyabban feldolgozni egy napi kaját, egyszerre, vagy elosztva? Mikor arról beszélünk, hogy egyszerre kb. 40 g fehérjét érdemes megenni, akkor vajon mennyire célszerű mondjuk 150 grammot egy étkezéssel bevinni?
Az a baj, hogy te elöbb eldöntötted, hogy hogyan akarsz étkezni, aztán keresed hozzá a megerősítést.
-
kovsol
titán
150Ft most a 25dekás zsírszegény túró a lidlben, ha esetleg valaki drágábban veszi érdemes ránézni szerintem (bár Kaposváron gyártott túróról van szó a kaposvári áruházban, nem vágom máshol is ezt árulják-e)
-
brownus
veterán
válasz
Kassadin #41202 üzenetére
nem kell túlmisztifikálni, átszűrt és tisztított csapvíz, egy japánok által kifejlesztett technológia alapján. én eddig se nagyon ittam csapvizet, mert ahol én élek valami rohadt büdös és rosszízű a víz. nem beszélve arról, hogy kb 40-50hufra jön ki literje. attól függően éppen hol tudom megvenni. (feleannyiba kerül mint az ásványvíz)
ha nagyon szkeptikus az ember akkor is ihatja, mert ártani nem árt az biztos!
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #41203 üzenetére
mijazazseni?
-
Woodslave
félisten
válasz
deniro2 #41199 üzenetére
mi kell még nektek, amit nem tudtok megmagyarázni
Amúgy:
1. Ez egyértelmű, magamat ide sorolom, attól még hogy heti kétszer edzek. (titeket is
)
2. Elegendő fehérjebevitel mellett, az étkezési gyakoriság növelése, csökkentett energia bevitel mellett, segíthet a száraz izomtömeg megőrzésében sportolók körében. - itt is maximum a fehérje "lehet" a lényeg
3. Az étkezési gyakoriság növelése pozitív irányba befolyásolhat számos vérmarkert, különösen az LDL és teljes koleszterinszintet és inzulinszintet. - jó ki következtetések, "feltételezések" ennyi idő után már többet várna az ember... - mondjuk a rizs nem tudom mennyire befolyásolja pozitíven az inzulinszintet...
4. Az étkezési gyakoriság növelése úgy tűnik, hogy nem fokozza az étkezés indukálta termogenezist, a teljes energiafelhasználást és az alapanyagcsere szintjét. - ez is egyértelmű, ezek után egy 60 kilós nőnek azt mondani egyen 6-szor hogy fokozza az anyagcserét elég avitt
5. Az étkezési gyakoriság növelése segíthet az éhségérzet csökkentésében és javíthatja az étvágy kontrollt. - megint csak feltételezgetés, meg teljesen pszichikai aspektusNa hajrá HW
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest