Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

válasz macikos #39122 üzenetére

Úgy tudom, hogy Amerikai sportolókat akarnak szerződtetni a magyarok helyett (nem lennék meglepődve ha valamelyik szerződést vesztett Muscletech tag csatlakozna pl.), irány a világhírnév ;] Plusz szerintem voltak akikben már nem volt több. Barna Robi már úgy sem fog soha labdába rúgni, Lénárd Lajos meg megnyeri minden évben a Superbody-t meg a klasszikus versenyeket, de sajnos ez senkit nem érdekel, motivál (a Muscletech is elzavarta a 202-es versenyzőit). Pazsitka Tündi tudtommal már másra koncentrál, versenyezni nem fog, a Guldi, Szimicsek, Polyák vonalat meg eddig sem értettem. LV meg nem csoda hogy nem tag már, meg ő neki sincs már hol indulni.

Ami meglepő volt nekem , hogy ÁLLÍTÓLAG Molnár Peti alatt is rezgett a léc például... :F Ahhoz képest a Bodó Imi maradt támogatott, pedig a betegsége miatt nem hiszem, hogy versenyezni fog még valaha, bár ne legyen igazam.

Akit sajnálok az a Dudás Ádám. Ő eddig is nehéz körülmények között készült, nem hiszem, hogy fogjuk látni még versenyen. Bognár Gergő meg nagyon gyorsan új szponzorra fog találni, úgy érzem.

Aktív témák