Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
yash
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #597 üzenetére
pedig nyugodtan megfogadhatja, mellizomra ugyanezt az aszimetrikus trükköt szokták alkalmazni, nem hülyeség! lehet, hogy utoléri, de ha őt nagyon zavarja, sokkal hamarabb célba ér az aszimetrikus sulyzokkal! tudom, ezt a metilesek nem érthetik meg
-
L|zsidoboz
őstag
-
-
yash
senior tag
válasz
troland26 #590 üzenetére
Hát barátom, keress egy jó nagy bicskát, és a jobb karodból kezdj el farigcsálni... szép körkörösen vágd a hust, mintha esztergagép lennél!
Vagy pedig aszimetrikus súlyokat használj... GYK: a jobb kezed felőli oldalra mindig legalább 5 kg-val kevesebbet pakolj, vagy még többel! Előbb érje utol a bal...
Végső megoldásként pedig ott van a többiek által emlegetett tajgetosz -
L|zsidoboz
őstag
válasz
hummerdikk #591 üzenetére
569. hszt hogy értelmezed? vagy kicsit sok volt a tej ma?
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition #587 üzenetére
Azért 3 centi már tényleg durván tajgetoszra való különbség.
-
troland26
őstag
válasz
BÁ Nutrition #587 üzenetére
kötsög
átérezve a hely szellemét
-
troland26
őstag
láma kérdés , de mi van olyankor ha a bal karom 3 centivel kissebb most kezdtem el megint gyúrni és nem is nagyon bírja a terhelést
-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition #582 üzenetére
Nem erről van szó, de felesleges találgatni.
-
szöny3g
csendes tag
na mi van? Megint gyúrunk vazze??
Üdv: gyurimasszőr -
BÁ Nutrition
addikt
jajj mar, tudjuk mivan.
akkor majd en leirom
bunny bacsi keveri a kakit szokas szerint, mert nem lettek elegge jok a termekei.
es megy a szokasos mocskolodas mint mindig.
de mivel o egy ketszinu szanalompaktany ezert nincs is minn csodalkozni..
naturalnak magyarazta magat kozbe meg novit tolt, ilyentol mit varsz vazzeg? -
fLeSs
nagyúr
Csak így lefekvés előtt: [link].
-
LOTR
addikt
ha még tudtok mérni, akkor majd megpróbálok az ősszel aminostar fehérjét szerezni, mert szerintem a nyárra már nem lesz, azért érdekelne, hogy az mit is tud
mod
hát akkor valószínű kimarad, sajnos 3. hete nem tudom elérni, de mindegy, én az on fehérjével is teljesen jól elvagyok, olyan nagyon sokat meg úgysem spórolnék az aminos cuccokon
[Szerkesztve] -
Bubee82
őstag
Nem, nem lettem megfenyegtve. Egyszerűen csak elegem van abból h én vagyok a szar ember, és senki nem bízik bennem. Én próbálok segíteni embereknek de mégis én leszek az aki megkapja a lebaszást. Ezt ti nem értitek mert nem tudjátok mi folyik a háttérben így nem is kívánom leírni, meg nem tartozik rátok.
-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition #568 üzenetére
Nem lesz honlap, sem egyéb további publikáció. Most nem indoklom meg miért, de a lényeg h tovább folynak a mérések, de az eredményeket CSAK privátban fogom megmutatni, annak akit érdekel.
-
yash
senior tag
Mérlegek...
Vannak olyan digitális mérlegek, amik elvileg tudnak testzsírt mérni... ezek hogy a fenébe működnek? Honnan tudja azt, hogy ha ráállok, akkor abból 20 kg izom és 2 kg zsír? Nem nagyon tudom elképzelni, hogy működnek ezek... megnézi a talptam lábnyomát, hogy mekkora a zsírtartalma vagy mi? Lehet ezeknek hinni?... mert gondolkodom valami üveglapos digit-mérlegen, de nem tudom melyiket érné megvenni... akinek van, ki milyet (rugós vagy digit) használ, és hol vette illetve mennyiért? -
Bibby
addikt
Egész hétvégén? Neeee, hogy bírod? Ismertem egy embert akinek a barátja látott a tévében valakit aki egyszer egy hétig is csirkét evett. Állítólag izmos lett tőle. Meg egy doboz tojást, szép...
Ez neked figyelem? Tudnád hogy kajál itt boxi, szívét lelkét beleteszi ebbe a sportba. Jólmondom? -
yash
senior tag
Hogyne figyelnék a kajára teee xxxx! Egész hétvégén csirekhust zabáltam, meg némelyik nap egy doboz tojást megeszek. A fehérjét természetesen por formában értettem... menjél oltani kutyákat, azok a te barátaid!
A kreatin meg töltési fázisban hat legjobban, de zt már illene tudnod.. a növekedést 1 cm-re értettem okostojás, 5 nap alatt az se semmi!
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
válasz
BÁ Nutrition #559 üzenetére
500g b+
És menniy vizet ittál hozzá?Meg msot a kreatinhoz?
Te is megkombózos fehérjével,azért hat ennyire? xD
-
BÁ Nutrition
addikt
en egyszer kiprobaltam hogy ha napi 500g felett zabalok feherjet akkor szamit-e valamit, de nekem nem hatott.. most erdekes hogy a mg-ok hatasara mar hat a 200 is
ezert szep a natural testepitesra is alltam kegyetlenul
megkerdeztek tegnap a teremben hogy novit tolok-e, mert tok hirtelen csoffadekbol en lettem legerosebb a teremben(es nem tudjak hogy ez meg csak a kezdet)
mondtam nekik nincs nekem arra penzem, kreatint hasznalok csupan -
Boxer001
veterán
-
-
Zomb€€
őstag
Én is tervezek egy fehérjekurát.Jövö héten kezdek tölteni napi 30g-al,aztán szintentartásnak megy napi 20g.Csak nehogy tul sok legyen a vesémnek
mod: de már most hogy csak a kurára gondolok érzem hogy nött a bicepszem
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
-
Bibby
addikt
Kombózod fehérjével? Meg a fehérje kezdeti fázisban jár? Tudod te mi az hogy fehérje egyáltalán??? Vagy eddig próbáltál 0 gramm fehérjét enni naponta? Mondjuk megnézném hogy oldottad meg. Meg kinőttek a bicepszek, 5 nap kreatintól, úgy hogy még a kajára sem figyelsz...szerintem te rossz helyre jársz mesélni. De azért no offense.
-
Zomb€€
őstag
Én meg kurvajót hátaztam. Huzóckodás végén már +10 kiloval ment 10 ismétlés,de ebben a kurva teremben nincs egy öv amire lehet sulyt csatolni,igy a lábam közt kell tartani egy redvás kézisulyzot
De utána oylan optikai csalódásom volt mintha lenne hátam
-
yash
senior tag
Na, 5 napja töltök kreatinnal (Scitec), és 3 napja fehérjével megkombóztam. Valamit érzek... a kreatin tény, hogy adja az erőt, a szériaszám és koromgok száma is növekedett. A fehérje még csak kezdeti fázisában jár, de tény, hogy elkezdtek nőni bicepszek... csak ez a sok pisálás gáz
-
Bubee82
őstag
válasz
L|zsidoboz #539 üzenetére
Azért nem ártana vmi igényesebbet. Legalábbis én szeretek adni az ilyen dolgokra. A folyamat fényképekkel is igazolva lesz, úgyh galéria is kelleni fog.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #539 üzenetére
ilyet még én is tudok csinálni...
-
L|zsidoboz
őstag
én valami ilyen [link] egyszerűre gondoltam, de ha akarod, csinálhatod te is.
Fless: bubi ezek szerintem nem. közösítsük ki miatta?
gondolom csak egy szimpla oldal kell neki, ahova fel lehet tenni a mérések eredményét, ahhoz meg nem kell valami díszes, profi honlap...
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
válasz
L|zsidoboz #534 üzenetére
Frame-ket most kihagyhatnátok, ha nem megy megcsinálom én.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
hummerdikk #530 üzenetére
Az ON-ból 1 adag a saját kanalába rakva asszem csak 25 gr, a scitec kanállal meg majdnem annyi, amennyit írnak egy adagnak (30 gr).
-
fLeSs
nagyúr
válasz
hummerdikk #526 üzenetére
Érdekes mérleged lehet, mert nálam 40 gr volt, grammpontos digitális mérleggel.
-
hummerdikk
őstag
Szep napokat!
Lemertem ma h mennyi egy sciteces kanal szolocuki. 30-35gr. De kerekitek magyarul 30! -
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg #523 üzenetére
Én sem a minőségi 100 kilóhoz tartozom most.
-
Bubee82
őstag
Uzsidoboz + BÁ:
Melyikőtök tud honlapot gyártani?
Más:
Azt kérdezném meg azoktól akik eddig küldtek mintát, hogy van -e számlájuk arról amiből küldték a mintát? Jó lenne ha meglenne és az is jó lenne hogy ha esetleg megkérlek titeket akkor tanusítjátok h tőletek van a minta és erről bizonyíték is van. Úgy néz ki h sehol se lehet megjeleníteni az eredményeket, a jogi következmények miatt, ami a fórum tulajdonosát illeti. Ezért gondolkodom egy saját honlap létrehozásán, ahol mindent megjelenítünk, még fényképekkel is alátámasztva a hitelességet... -
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg #517 üzenetére
185 vagyok.6 hónap alatt szeretném,de lehet,hogy csak 8 lesz belőle.Amúgy olyan hihetetlen,hogy 100 kiló vagyok?
[Szerkesztve] -
Vandit.
addikt
Én most egy 10-est szeretnék feldobni a 100 mellé és aztán tavasztól egy 8 hetes diétát beiktatok aminek a végén 93-94 szeretnék lenni.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #505 üzenetére
Te jobban bízol bennem, mint én magamban, de azért köszi
Tavaly 48 felett jártam már, idén viszont 47 körül ''kullogtam'' csak, jelenleg nem merném megmérni, valszín elhagytál már méretben
Remélem is, hogy gyorsan visszajön, rá leszek térdelve a méretekre idén, meg jövőre is
Aztán majd meglássuk!
-
Vandit.
addikt
Muscletech Nitrotech Hardcore akciós most sportikán 8300.-annyit megér szerintem.
más:Valóban létezik thermogenikus izomfejlsztő?
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #502 üzenetére
4 hete még én is azt gondoltam, hogy kis kihagyás és mint ha sosem edzettem volna
Azóta már tudom, hogy nagyon gyorsan visszajön ami megvolt. Most csak karra nézve mondom:
Tavaly nyáron a ''tömegelés'' ''csúcsán''44,5 volt, term. hidegen.
Mielőtt elkezdtem szedni a Methyldrolt 42-t épp nem érte el, de mondjuk legyen 42.
A mai napon már simán megvan 45,5 hidegen (még úgy is, hogy hétvégén nagy buli volt, húúúbazmeg), gondolom most sokkal nagyobb nem is lesz (magyarul semmivel
) mert most már itt a kúra vége.
Ha jól emlékszem neked 48 felett volt a tavalyi kúra alatt. Biztos vagyok benne, hogy ha elkezded megint a tömegelést, pár hét alatt meg lesz, aztán még pár hét és 50.(Legalábbis nagyon drukkolok
)
-
vedini
őstag
válasz
God Vazzeg #502 üzenetére
én mióta az eszemet tudom gyúrok, aztán úgy nézek ki, mint egy kenyai maratonista
eddig nem nagyon volt lé, aztán elcukroztam a megvett tömcsinövelőket, normális adagoktól remélem megjön az eredmény -
God Vazzeg
veterán
Én ezt tapasztalatból megerősíthetem
Apropó: nemsokára krea feéltöltés kezdődik, múlt héten és ezen a héten szünetet tartok az edzésben, jövő hét elején kezdem a feltöltést, szeptember elejétől meg teljes erővel tömegelés, csak ahogy szoktam, ha jól sikerül, lehet 2 év lesz belőle
Jelenlegi formám olyan, mintha sose edzettem volna, fehérjét nem tolok kb egy hónapja, asszony szerint ''sovány!'' vagyokKezdeti méretekről lesz egy kis szösszenetem majd, előre mondom, hogy meglepő lesz!
-
vedini
őstag
bazz, ez rémisztő, engem nem is az zavar, hogy mondjuk egy 5kg-om dobozt megvettem volna, és lehúznak 50dkg fehérjével, hanem az, hogy mi az az 50dkg???, zsír, állagjavító, szénhidrát, esetleg kosz
na utánanézek az ON-nak hol lehet beszerezni, meg milyen is, én fitnessx-ről néztem ott nem voltak ON-nek
köszi mégegyszer
Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest