Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Aktív témák
-
Bubee82
őstag
válasz
ithomas #24706 üzenetére
Hali!
Rég láttalak
Ha nálam működni fog ez a rendszer (napi 800 gramm ch) úgy h nem hízok be, akkor nálad is csak a kaja miatt lehet az h nem működik (mivel én is könnyen hízok). Persze ennek ellenére lehetnek különbségek, éppen ezért kételkedem egy kicsit még mindig, de amit láttam az meggyőzött h ne féljek kipróbálni. De ehhez szigor kell, hiszen ekkora ch mennyiség mellett egy apró hiba a rendszerben már gondot okozhat.
Ha nincs fejlődés - és a kaján kívül minden rendben -, de zsírosodás van, akkor a hiba mindig a kajában keresendő. A mennyiség és/vagy a minőség nem megfelelő.
De mondom: ha nálam ez működni fog anélkül h gurulnék, akkor azt hiszem mindenkinek - pláne aki hízékony mint én - át kell gondolnia a táplálkozás helyességét.
-
harry
veterán
válasz
ithomas #5428 üzenetére
Vagyis egy adag VM 330ft körül, egy sima fehérje meg 200 + ch, meg az egyéb apróságok amik egy tömegnövelőben vannak. Ha az neki nem fontos, akkor olcsóbban jöhet ki valóban, csak ugye az a kérdés, hogy a pár egyéb összetevő kell-e neki. Ha az ár számít, akkor vegye külön.
-
Bubee82
őstag
válasz
ithomas #5099 üzenetére
Nemtom miért kell mások orra alá dörgölni hogy ő csak a szálkásításra költött 2 milliót egyetlen felkészülése alatt...meg hogy mi mennyibe került neki.
Az semmi másról nem szólt csak hivalkodásról! És én például azt sem értem h miért kellett neki Ford Mustangot bérelnie amikor lehetett volna szerényebbet is
Ebből is látszik h egyik "oldal" se szent... Bunny se az, Pisti és Andro se az. Az igazán durva az h megajándékozzák az embert 100.000 forint értékű BSN csomaggal és az emberek túlnyomó többsége se képet, se hozzászólás nem képes érte kreálni... A legtöbb blognak nincs is vége
Azt se értem h ha már egyszer ilyen "szigorúak" voltak most az elvárások a teszt során, akkor h lehet h egy ilyen szánalompöcsöt mit a Lalika beválasztottak
Elég elolvasni a szánalmas hozzászólásait és meg lehet látni h ha valakinek, hát neki nem való egy ilyen tesztcsomag...
Amikor a Victor leírta anno az nutellás-kenyeres-lazacleveses étrendjét SENKI nem reagált rá a "nagyok" közül h te hülyegyerek, ezzel akarod elbaszni a 100k-s tesztet???
És akkor én kamuzok a diétámmal...
Az eszem megáll komolyan...
Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
-
-
Boci_83
őstag
válasz
ithomas #4484 üzenetére
Hát nem tudom milyen lejárt trutyit adtak neked ON vaniliás zacsiban, de én belecsapom a 2 kanállal a shakerbe, rá a tetejét, rázok rajta kettőt, és voilá! Nekem semmi csomósodás, semmi hab. Pohárba ki, 'oszt csókolom is befele. Ennyi.
Az álltalam ismert összes bármiféle tápkieg közül ez a legjobban oldódó cumó.
Ennek homlok egyenest az ellenkezője a MyoMax 10az1ben.Na az az ami nehezen oldódik, és habzik mint a folyékonyszappan... -
-
do3om
addikt
válasz
ithomas #4391 üzenetére
Én is ettem ezt a hiperdrótot vagy mit meg pro-anabolt most de nem ér egyik sem az attack nyomába erő szinten, tömeget nekem nem igen hoz de erőt brutálisan, már 130-ba nyomtam 2 szériát igaz alacsony ismétléssel de előtte meg sem próbáltam ennyivel mert szétszakadtam volna és a 120-nak is örűltem ha kimegy párszor.
-
ipavlidu!
tag
válasz
ithomas #4403 üzenetére
Ok-ok.
Átrágom, csak mint montad a mostani értrendemhez képest nagy lenne a változás, az átállás meg nemtom mennyire könnyű.... De tom, ez mar masik kerdes.Onnan gondoltam hogy nem mondok hulyeseget, hogy tesom anno is ugyanigy nyomta, csak neki nem volt sulyfelesle, lenyeg hogy kondizott, es mindenfele tapszer nelkul szep eredmenyeket ert el.... jo tom ez most relativ nem a "svárcenegger-bádimen" tipusra gondolok, nem mintha en olyan szeretnek lenni....
-
Boxer001
veterán
válasz
ithomas #3784 üzenetére
Én kérek elnézést, úgy tűnik ez nem az én napom.
Hát igen, marha sokat érne amúgy is egy tojással.
God
Szerintem azért ez a tejtől lelassul az anyagcseréd ez picit túlzás.Igaz mostanság már ritkán iszok, de régebben ittam rendesen, és egyáltalán nem tapasztaltam ilyet. Cukorbeteg meg akkor lehet, ha túlzásba viszi a dolgokat, mennyiségfüggő.
-
Heineken Tom
tag
válasz
ithomas #2952 üzenetére
Kösz szépen, hogy bemásoltad, viszont az meglepett h a Daily One vitamint este szeded.
Én reggel szoktam, de nem tudom, h inkább reggel v. este kellene szedni...
Van vmi kész tényed?Hát én ezt az étrendet nem tudnám tartani, nyáron volt egy 3-4 hét amíg így kajáltam a hét 5 napján, de ráuntam és hagtyam a fenébe...
-
Heineken Tom
tag
válasz
ithomas #2936 üzenetére
Lehet tudni, hogy milyen volt a kajálásod Attack mellett, hogy felszedtél 5kg-ot??
Sajna nekem nem elég jó a kajálásom, pedig jó lenne felszedni pár kilót még...
Napi 210 gramm CH meg kb. 60 gramm fehérje megy...Életmódváltásra nincs energiám, se pénzem, hogy turmixokat igyak minden nap. ON marad csak Edzés utánra így legalább kihúzom vele még 2 hónapot talán...
-
Bubee82
őstag
válasz
ithomas #2791 üzenetére
Én már le se turmixolom az edzés utáni kajám. Jobban esik mint a tejsavó, holott most ráadásul gané diétás kaja megy. Nem tom ki h van vele, de én edzés után a vakolatot is le tudnám enni a falról olyan éhes vok.
Ja és guess what: nem érzek különbséget, pedig milyen nagy és fontos dolog cukorral betölteni meg blabla...
-
do3om
addikt
válasz
ithomas #2746 üzenetére
Az enyém is elrakta magát későbbre (megkövesedett
), biztos ezért álnak le vele, először a nagy kiszerelés kezdett leállni.
Meg képzeld el hogy aki soha nem használta és nem is ismeri, hazaviszi és úgy be van tapadva, hogy a dobozt kalapáccsal (én 4kg-os súllyal) kel ütni hogy kiesen pár darabban.
De igy viszont 6e volt a nagy doboz, meg két kicsi 2500/db. -
do3om
addikt
válasz
ithomas #2743 üzenetére
Nekem is jó volt az atack, sokan nyomják a No xpodle meg hasonlókat de szerintem akinek bejön az ne költsön fölöslegesen a drágábbra, de biztos nem mindenki így reagál rá. Nekem súlyt nem igen hozott mert magában és keveset használtam de erőt, meg bedurranást tökéletesen.
Nekem is van még 2 dobozzal. -
God Vazzeg
veterán
válasz
ithomas #2483 üzenetére
Alfa burnt nem szabad edzés előtt bevenni, a spirot se, mert szétesel edzésen.. Délelőttre kell korlátozni, akkor du tudsz edzeni.. Spiro miatt kár a "sötét oldalt" kipróbálni, mert nem olyan fasza mint amennyire sztárolják.. Vannak sokkal jobb cuccok, ha már "sötét" az az oldal
-
fLeSs
nagyúr
válasz
ithomas #2150 üzenetére
De állítólag a manapság kapható tej már nem is igazi tej, ez az 1ik probléma.
És azt is mondják róla, hogy a tejzsír rátapad a bélfalra, és lassítja/gátolja a felszívódást, ez a másik probléma. Ezért mondjuk, hogy a tej sz@r.
Az már mellékes, hogy koxosok tanácsait a naturáloknak nem mindig kéne megfogadni, mert az kicsit más.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- Használt VGA / videókártya ajánló
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest