Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
yash
senior tag
Ezt csináljátok utánam: 8000 ft-ért 4kg csokis fehérje Durva mi? Nem kell más hozzá, csak egy ismerős, aki 120 kg-os zsákkal hozza be külföldről, Amerikából Lehet jönni azzal, hogy biztos nem Scitec vagy Optimum, de ezért a pénzért simán megéri szerintem. Amúgy 81,9%-os. Nekem megéri, ha 70%-os akkor is! Kimérik egy nagy zsákból, veszünk jópáran a teremben... és nem szar, többieken látni, hogy hat!
jav: bocs, nem amcsi, német!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
yash
senior tag
bammeg, puhul a bicepszem legfelső vékony rétege.. ez a kreatintól lehetséges???? előtte mintha kemény lett volna, mikor befeszitettem! vagy csak bemesélem magamnak???
-
yash
senior tag
válasz BÁ Nutrition #267 üzenetére
köszönöm kedvességed... akkor maradok
-
yash
senior tag
na megjött a 4 kg csokis fehérjém... tudja valaki, hogy egy nagykanál enyhén pupozva kb hány gramm?
-
yash
senior tag
hát bb shopban nem tudok venni kanalat sajnos. meg 50 ft-tal nem hiszem ,hogy szaroznának, most meg bevásároltam már mindent, szoval nincs többezres rendelésem. nem is a sürüsége érdekelne engem, azt ugy ha igaz ami rá van irva (-10%) ki tudom számolni, csak hogy egy nagy evökanál hágy gramm tömegü lehet kb? nincs vkinek vmi patika mérlege? megsaccolhatná nekem!
-
yash
senior tag
Na, 5 napja töltök kreatinnal (Scitec), és 3 napja fehérjével megkombóztam. Valamit érzek... a kreatin tény, hogy adja az erőt, a szériaszám és koromgok száma is növekedett. A fehérje még csak kezdeti fázisában jár, de tény, hogy elkezdtek nőni bicepszek... csak ez a sok pisálás gáz
-
yash
senior tag
Hogyne figyelnék a kajára teee xxxx! Egész hétvégén csirekhust zabáltam, meg némelyik nap egy doboz tojást megeszek. A fehérjét természetesen por formában értettem... menjél oltani kutyákat, azok a te barátaid!
A kreatin meg töltési fázisban hat legjobban, de zt már illene tudnod.. a növekedést 1 cm-re értettem okostojás, 5 nap alatt az se semmi!
[Szerkesztve] -
yash
senior tag
Mérlegek...
Vannak olyan digitális mérlegek, amik elvileg tudnak testzsírt mérni... ezek hogy a fenébe működnek? Honnan tudja azt, hogy ha ráállok, akkor abból 20 kg izom és 2 kg zsír? Nem nagyon tudom elképzelni, hogy működnek ezek... megnézi a talptam lábnyomát, hogy mekkora a zsírtartalma vagy mi? Lehet ezeknek hinni?... mert gondolkodom valami üveglapos digit-mérlegen, de nem tudom melyiket érné megvenni... akinek van, ki milyet (rugós vagy digit) használ, és hol vette illetve mennyiért? -
yash
senior tag
válasz troland26 #590 üzenetére
Hát barátom, keress egy jó nagy bicskát, és a jobb karodból kezdj el farigcsálni... szép körkörösen vágd a hust, mintha esztergagép lennél!
Vagy pedig aszimetrikus súlyokat használj... GYK: a jobb kezed felőli oldalra mindig legalább 5 kg-val kevesebbet pakolj, vagy még többel! Előbb érje utol a bal...
Végső megoldásként pedig ott van a többiek által emlegetett tajgetosz -
yash
senior tag
válasz BÁ Nutrition #597 üzenetére
pedig nyugodtan megfogadhatja, mellizomra ugyanezt az aszimetrikus trükköt szokták alkalmazni, nem hülyeség! lehet, hogy utoléri, de ha őt nagyon zavarja, sokkal hamarabb célba ér az aszimetrikus sulyzokkal! tudom, ezt a metilesek nem érthetik meg
-
yash
senior tag
válasz troland26 #608 üzenetére
ezek ilyenek... agyukra ment a methyl nem kell félni tőlük, mindenkit kis patkánynak hisznek, pedig az volt az, aki beléjük az agyat tömte hagyjad őket, hadd sipákoljanak csak, megy az ovis szint ezerrel ''az enyém nagyobb mint a tieeed, megmondalak anyúúúnak, és vesz nekem methyltt.... beeee!'' na, k ez a szinvonal, értelmes kérdést ezeknek ne tegyél fel, mert elküldenek tajgetoszra
-
yash
senior tag
válasz L|zsidoboz #612 üzenetére
hogy ezt megkérdezd... na igen. amúgy szoktatko másra is gondolni izmokon meg csajokon kivül? mondjuk, olyan, hogy emberi intelligencia evolúciója távolról sem ismerős mi? kész neandervölgy
[Szerkesztve] -
yash
senior tag
válasz L|zsidoboz #612 üzenetére
gratulálok. de azt kell mondjam, a matek nem függ össze az emberi érzésekre való hajlammal asszed én hülye vagyok? nem hiszem hogy a Győri Egyetem Műszaki Informatikus diplomát állit ki hülyegyerekek részére... a pókerhez me nem ész kell hanem szerencse még egy kis methyl és éhenhalsz
boxer: iratkozz be vmi viselkedéskultúrális órára légyszives! ne csak a karod legyen nagy!
[Szerkesztve] -
yash
senior tag
Igen, valóban megszerettem ezt a topikot, ide járok röhögni Annyira jó! Gyúrásról kevés szó esik, de legalább lehet nevetni rajtatok Ti mindent elhisztek amit írok? Hát ez kész!!! Ennyi erővel írhatnám azt is, hogy csaj vagyok 100-as bicepsszel, és többet nyomok fekve mintBritney Spears Ne legyetek már ennyire naívak
Egyébként a késszúrkálós történet igaz! Egyik haveromékkal esett meg. Nem mondom, hogy rendes volt a cigóktól és nem is azért írtam, mert én bárkit is így akarnék elintézni! Ezt csak tanulságos történetnek írtam, de persze nem vettétek le! Az éeltről meg csak annyit, ha ott is ezt az idióta dumát nyomatnátok, hát tényleg biztos ti is kapnátok egy idő után a kést a mellizmotokba! Oké, lehet itt oltogatni meg minden, nem is veszem komolyan, jót röhögök a hozzászólásokon... azt csak úgy leírtam. Aki akar tanul belőle, aki nem az nem... a lényeg, hogy nem szabadna nagypofájúnak lenni, meg néha használni kne a kicsi agyatokat... könnyű kiröhögni a kezdőkat igaz? Kérdez vmit, aztán egyből megy a leugatás... ezzel nincs is probléma, csak a FAQ nem írja le, hogy itt vissza kell venni az IQ-ból mielőtt szólsz Szakmai fórumnak ezt meg nem nevezném, inkább haverok közötti társalgásnak
Szóval a lényeg, hogy minden első erre tévedő normális emberrel először tudatni kéne, hogy mi itt az elvárás meg szinvonal, mert sokan nem fogják érteni, mint ahogy én sem értettem... nem mindenkinek jön be első körben a gyúrós duma, van aki tényleg infóért jön!
Na erről ennyit, kitartást kivánok az új hozzászóloknak
mégegy történet, hogy a cigók is féljenek: múltkor egyik ismerősőm ukrán haverjával kocsmázgatott, amikor egyik cigó felismerte, mert régről volt vmi nézeteltérésük.. fél tucat cigó kihívta a placc közepére, hogy na most majd jól elintézik! mind a hat elővette a kését, erre az ukrán csávó elővette a pisztolyát... és elkezdte felcsavarni a hangtompítót erre az ismerősöm megkérdezte tőle: ''TE MIT CSINÁLSZ?!?'' erre az ukrán: ''nem csapunk zajt''
cigók futottak szanaszéjjel... nem esett baja senkinek
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest