Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
na, akkor ezt még kipróbálom [link] - hát annyival nem olcsóbb azért, de még 1 próbát adok neki
BÁ
hát a semminél azért több
ja, igen azt tegyük még hozzá, hogy amióta szedem tribu-xet folyamatosan álmos vagyok -pedig napi 8-9 órát alszom-, mondjuk eléggé összejöttek a dolgok, lehet azért van az álmosság, de azért érdekességképpen megemlítettem
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
-
LOTR
addikt
na egy kis beszámoló
lassan 3. hete eszem a tribu-x -et, napi 3 kapszula (több helyen is írták, hogy ennél többet ne egyen az ember, hát betartottam), de az ég világon semmi változást nem tapasztaltam, vagy lehet ha nem szedtem volna, akkor ennél is rosszabb lenne a helyzet...
van még egy kicsit több, mint 1 heti adag, de nem hinném, hogy az hozná meg a valamilyen hatást, ugye amikor vettem azt mondtam, hogy ha placebo bejön, akkor már megérte, hát nem jött be, úgyhogy kidobott pénz volt, többet ilyet nem veszek, sőt nem is ajánlom senkinek
viszont érdekesnek tartom, hogy csak fekve és vállbólnyomásban gyengültem (bár nem jelentősen), másból nem, sőt van amiből erősödtem is a diétám alatt (bár ha azt nézzük, hogy fogytam így pl húzodzkodást, tolódzkodást, guggolást könnyebb súllyal csináltam, akkor lehet nem is erősödtem)
összegezve a diétámat -amit már kb a hónap 2. hetétől nem csinálok- egy darabig ilyet biztos nem csinálok, megpróbálom megoldani a ''tömegelést'' relatív alacsony tzs-ral, nem való nekem a 3+ hónapos diéta
186cm/77kg 10%tzs-ral a jelenlegi formám, ahogy kicsit összeszedem magam jönnek a képek is -
do3om
addikt
Nem tudja valaki mért nem látom a bodybuilding fórumában a képeket?
-
do3om
addikt
válasz
Manitou
üzenetére
Akkor viszlát.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hol van ilyen csereakció?
Na ma megint szarul melleztem bedurranás már jobb volt de az hogy 100-ba annyi ment mint előtte 120-ba azért szomorú. Ez csak egyet jelenthet de majd még kiderül jövő héten azt hogy a Scitec ATTACK nagyon jó termék nálam legalábbis működik. Amióta nem használom sokat gyengültem és a bedurranás sem valami jó, pedig alig használtam belőle csak napi 1 adagot, edzéskor is csak előtte. -
Bibby
addikt
válasz
dragonfx
üzenetére
Miért, miért, MIÉRT gondolja mindenki hogy valaki azért gyúr hogy aztán majd akkor minden hülye tyúkot megkapjon????? Képzeld el, a topikban levők SZERETIK a testépítést és leseszarják hogy az ismerős bnőid szerint ez undorító (és bármelyik kisujjukat odaadnák egy ilyen hátért cserébe.
).
Egy gyúrós topikban akarod megmondani hogy a ''túlzott'' izmosság undorító?
Lassan kezdem megérteni Boxi miért ment el...
A segítségnyújtásról: Neked is el lett mondva minden kérdésedre a válasz. De tudod aki ide bejön, tízből kilenc ember erre azt mondja hogy aha, oké, de én szerintem ez akkor is úgy jobb ahogy én mondom és ezért úgy csinálom.
Bubee: nagyon szívesen!
-
Bubee82
őstag
Ezúton is szeretnénk korrigálni a Nature's Best Zero Carb Isopure termék esetében elnézett deklarált értéket, amely valójában 80,6%. Így az eltérés csak -4%.
Köszönet Bibby júzernek az észrevételért!
-
-
Markgx10
őstag
Jó napot!

Jelentem sikeresen eltörtem a hétvégén a kezem, remek hangulatomban
, szóval most nincs edzés egy darabig.
Mondjuk előbb-utóbb leszedem magamnak a gipszet
(max 2 hét), mert annyira idegesít, hogy el sem hiszitek. Ez van amikor az ember túlzásba viszi a bulizást 
-
mosjuteszembe, fless mérnincs tajgetoszon?

-
penene
őstag
válasz
Bubee82
üzenetére
Voltunk a hétvégén bonusz parádén, és ott volt egy két kocaizmos csóka (volt tömeg, de nem szállkás egyáltalán)...
Barátnőm azt mondta rájuk, hogy ez már nem tetszik neki (viszont full szállkás csávó felsőteste meg tetszett neki - rohadék, majd nekem is olyan lesz.
).
Barátnője meg odáig volt a nagy tömegű, de nem sok izomtónusú csávókért, hogy hú de izmos.
Szal van ilyen is meg olyan is...
Hála istennek barátnőm szereti a csontkollekciókat is (engem!!
) ! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
do3om
addikt
Hazaérek munkából(tenap) erre azzal várnak hogy nem szedhetek semmit mert őssejtet tesznek a táp.kiegekbe, megmondta tévé este a híradóban.

-
do3om
addikt
Hát én nagyon kigyúrt lehetek
mer nem igen álnak szóba velem a csajok.
Legfeljebb annyira hogy megemlítik, hogy minek fújtam fel magam ennyire (pedig kurva szar vagyok
) Meg ha leállok a koxal (el sem kezdtem) úgy is összemegyek. Ilyenkor szolok nekik hogy szépen folyik a segged meg én is inkább ilyen lötyögős karra hajtok. Szóval nem nagyon vagyok népszerű a körükben
de csak lesz egyszer valami normális
. -
válasz
dragonfx
üzenetére
ha figyelted, itt azért mindenki elég jól ismeri egymást, többen találkoztak már személyesen is. ennyi topik után meg már kevés az új téma, amit ki lehetne vesézni, de azért mindig bedob valaki egyet. vagy azt is közli mindenki, milyen új cuccot próbál ki, mit változtat az edzésén kajálásán. meg néha jön pár értetlenkedő, de ők hamar távoznak..
-
Bubee82
őstag
válasz
dragonfx
üzenetére
Ki kérte h olvasd a topikot, ráadásul még h baromságokat is írj? Mi nem, az biztos. El vagy te tévedve.
Ki nem szarja le h a csajok mit mondanak? Ráadásul pont az idióta fehér bálnák. Kurvára nem kiváncsi senki egy dagadt disznónak a véleményére. Egyébként csak h tudd: pont az ilyen disznók álmodoznak arról h egy ilyen hátat fogdozhassanak. A negatív kritika az irigység szüleménye! -
dragonfx
veterán
válasz
Bubee82
üzenetére
lehet sokan lexarják, de ettől még a nagytöbbség azona véleményen lesz amin én, ja és hozzátenném ezeknek a 75%a csaj....
amugy nem is értem eza topik mi faxnak van??
...mindenki csak fikázik meg oltgogat, nem is témáról beszélget senki...azt hinné a gyanútlan betérő itt megossza minbdneki miket szed mivle segít hogy jobban fejlődjön, milyne gyakikat cisnál, hogy miylen szériákba stb...és moderátorok mindezt hagyják, rég bekéne zárniuk ezta témát...elég vicces... -
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Neked kuss van vajcsinapcsi

Dragon:
Ki nem szarja le h neked teccik -e?
[Szerkesztve] -
a pestiek innen tudnak esetleg egy jó albérletet? most derült ki a kolesz, én pedig nem kaptam, így most teperhetek.
-
Bubee82
őstag
Jah, 1-2 hét és indítom a topikot. Már elhoztam a cuccokat a Lurdyból. Sokat változott a dolog, de majd a topikban mindent leírok részletesen.
Az a kép nagyon nagy kedvenc...
Ide is beteszem h szépítse a topikot
Kár h kilóg, mingyá megcsinálom jobban.![[kép] [kép]](http://www.kepfeltolto.hu/2007/8/26/4jlp.jpg)
Mé nem jó?
[Szerkesztve] -
Boci_83
őstag
Olyan izomláz kezd rajtam elhatalmasodni hogy ihajjjjjj!
Délután rá kell mozognom. -
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Mé nem vállalsz felelősséget?

Más:
Az OÉTI-nél azt mondták nekünk h nyugodtan hagyjuk ott a mintákat és távozásunk után be fogják vizsgálni mindent, így sorra kerül az összes minta. -
God Vazzeg
veterán
válasz
JagdPanther
üzenetére
Is-is

-
fLeSs
nagyúr
mindenki california fitnesseset vegyen, és utána lehet szidni godot!

-
Skynet258
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ugyanezen gyártó fehérjéjéről tudtok valamit?
-
JagdPanther
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
és edzés előtt vagy után eszed?
-
na elkezdek visszaolvasni, megjöttem a táborból. a 4 nap alatt max 10 óra alvás, ha volt
meg rengeteg pia. remélem boxi is visszatolta már a képét. a homi geli meg bánhatja, hogy nem jött, ugyanis volt habparti is

-
Boci_83
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Hja! Vegyétek úgy nem kérdeztem semmit sem...
-
LOTR
addikt
válasz
Boci_83
üzenetére
teszttel bizonyítva lett, hogy annak ellenére, hogy az on a világ -egyik- legjobb márkája, még olcsóbb is, mint a scitec fehérjék, kell ennél több?
legjobb vízzel (legtöbben így isszuk), de nem fog összedőlni a világ ha tejjel iszod, van versenyző is aki tejjel is issza, mondjuk az ont én még nem is kóstoltam tejjel, majd egyszer -
Boci_83
őstag
Akkor nem annyira menő már a Scitecm Nutrition? Vagy nem is volt, csak ez a nagy márka? Több termékét kipróbáltam, nekem volt amelyik igen erőssen hozott.
Ezt az ON 100%-os whey-t nem ismerem. Tejjel, vagy gyümölcslével szoktátok ezt haszelni?
Én korábban tejjel nyomtam a tápkiegeket, de néha ha túlzásba vittem meghajtott... Más is járt már igy?
Bubee82, BÁ! : Komolyan kérdeztem, ki milyen súlyokkal edz...!?
[Szerkesztve] -
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Hát nincs messze az igazságtól jelen pillanatban a helyzet

Amúgy meg 'nyád!

-
Boci_83
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem az a célom hogy akkora állat pankrátor legyek mint a feljebb látható ürge... de jó lenne minél jobban hasonlítani rá..!

Volt már olyan hogy a topicba beirtátok, ki mekkora súlyokkal edz, és milyen méretekkel kacérkodik...!? Kiváncsi lennék ki hol tart, mennyi ideje gyurmázik!?
És ne essen félreértés.... nem arra vagyok kiváncsi.!
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Jövő héten kezdek én is tölteni kreatinnal

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
de nem is a pankraciorol van szo hanem hogy mekkora egy brutal allat

ma volt fekvenyomas ismet erosodtem
Mark hol a francba van? Boxival homarkodik tajgetoszon vagy mi? -
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Azért mert nem a pankrátorok ide topik
Bár a méreteivel engem nagyon motivál 
-
Boci_83
őstag
Tudom hogy kutyát sem érdekli a dolog, mert itt nem ez a fő téma álltalában, de ma elkezdtem a gyurást ismét.
Kb 3 év maradt ki, ugyanis nem veszem bele azokat az 1-2-3 hetes fellángolásokat, ujrapróbálgatásokat, amik álltalában kudarcba fulladtak. Tekintve hogy 18 évesen kb 65kg voltam majdnem 190 cm magassághoz, egy betegségből kifolyólag, és 3 év alatt 96Kg és 44-es kar hidegen,( mindig hidegen mértem magam) fekve 111Kg csúcsba, nekem jó eredménynek mondható.
Ma ismét belevágtam, és most nagyobb elszántságot vélek felfedezni, de az első nap máris nagy kudarcokkal volt teli.... olyan gyengének érzem magam mint egy veréb 1 mázsa léttemre. Pfff.
De majd okulok azokból amiket itt irtok, és remélem karácsonyra visszahozom magam valamennyire. Esetleg megsúghatjátok a ma kapható naturál dolgokból melyik táp.kieget érdemes szedni, 2 hónap alapozás után egy creatin monohidrát kúrát sok szőlőcukorral
tervezek... Vélemény??? tudom, egyek sokat, főleg száraz húsokat.! Igyekszem majd. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ez vajon miert off itt?

-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Kicsire nem adunk
-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
163 kg
-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Soha nem szerettem ezt a bohóckodást,amit ezek csinálnak
Da csávóka az komoly darab.
Ahogy látom sajnos csak volt. 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Parfüm topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Éjszakára, lefekvés előtt tolj be belőle 2 kapszulával, reggelre érzed 2-3 nap után már 
Csak a tribulus simán

Mindig a munka megkerülése jár a fejetekben
Én biztos nem
).

![[kép] [kép]](http://www.fitnesspont.hu/mass-shop/picture_gallery/Joel_Stubbs/Joel_Stubbs_014.jpg)

...mindenki csak fikázik meg oltgogat, nem is témáról beszélget senki...azt hinné a gyanútlan betérő itt megossza minbdneki miket szed mivle segít hogy jobban fejlődjön, milyne gyakikat cisnál, hogy miylen szériákba stb...és moderátorok mindezt hagyják, rég bekéne zárniuk ezta témát...elég vicces...

Megtaláltam már, hogy osztani kell 2.2-vel