Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
macikos
addikt
Aztaq, builder shopban a 4.71-es ON ára felugrott 26.500 forintra...
-
Reac^
őstag
Tanács köll májsztrók:
Tecsóban 1875ft/kg a csmell... Valami olcsóbb alternatíva esetleg?
És még 1 kérdés: Rizs v krupli?! inkább? -
do3om
addikt
válasz
God Vazzeg #1793 üzenetére
''Mennyé patkányvadászatra doomköcsög
''
Hát ha így fog nőni a csirke meg minden fehérje ára muszáj lesz. Neked tuti van valami jó recepted az elkészítésére.
(nem akarlak megsérteni csak be van halva a topik, muszáj írni valamit) -
do3om
addikt
válasz
God Vazzeg #1793 üzenetére
Szar dolog is az öregedég
.
-
God Vazzeg
veterán
Qrva jól érzem magam, 1,5 hete megy a ''tömegelés'', lassan emelem a ch-t, és töltök kreatinnal.. A tegnapi edzésen úgy bedurrantam, hogy nem hiszem el, és nagyon jó érzés újra kemény izmokkal élni, egész nap feszülök
Negatívum: 1. körben a hasam puhult be teljesen, meg fúvódott fel, meg a tokám jött meg egybőlÉn nemtom miért lehet ez, valahogy genetikailag lehetek ilyen ''szerencsés''
Szerk: Mennyé patkányvadászatra doomköcsög
[Szerkesztve] -
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #1787 üzenetére
2. Alacsony inzulinszint általában a következő kajálás előtt van. Vagyis minden kajálást követő 2-3 óra (kinek hogy)
3. Valóban nem a zöldségen múlik, viszont cukros zöldséget nem kéne enni. A répa olyan. Azért kérdeztem.
Amúgy köszönöm a választ -
-
Bubee82
őstag
Nekem lenne pár kérdésem a diétagurukhoz:
1. A Bolero (CH = 0.18 gramm / 100 ml) illetve a protein ch tartalma beleszámítandó -e a napi adagba? Egyáltalán szabad -e ilyenkor Bolerozni? Valamint lenne még itt fűszerkeverék amiben szintén van, csak nem írják rá h mennyi. Ez gáz vagy sem?
2. Az aerobozást azon felül h kelés után vagy lefekvés előtt tanácsos elvégezni, lehet -e máskor is végezni? Ha igen, mikor?
3. Azt tudom h kukoricát és sárgarépát valamint cukorborsót nem célszerű fogyasztani diétában, de mondjuk egy mexikói zöldségmixben lévő kukorica és répa számít -e? 1 kg-os kiszerelésben lenne 260 körül, és abban van kukorica meg répa (borsó nincs) de több minden is van, tehát nem csak abból áll. Napi kb. fél kilót ennék meg, vagy kevesebbet. -
do3om
addikt
válasz
BÁ Nutrition #1783 üzenetére
''napi 5 szem napozim az nem terheli le a testet? mert én kezdek tőle véreset hugyozni....''
-
BÁ Nutrition
addikt
ma volt par gyongyszem az edzo valaszolban
Mark: az megfelel ha mi is ugy valaszolunk? -
macikos
addikt
és mi az?
-
macikos
addikt
Viszont mi a francért nem gyártanak ''natúr''-t? Only protein, semmi más...
-
fero02
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #1776 üzenetére
re viszlát...PÜ
-
do3om
addikt
Na megint van egy teszt a B.B.hun (exfit) biztos a victor haverja
kiegre van bőven pénz azt látom, muszáj volt írnom legalább egy megjegyzést ami minimálisan de javít a siralmas helyzeten
.
-
fero02
nagyúr
válasz
God Vazzeg #1772 üzenetére
Amin már régóta dolgozol, és mentünk egy cuccért a boltba, mert el lett számolva a szükséges mennyiség. Bocs a burkolt fogalmazásért, de nem tudom, h ez mennyire publikus mások számára...
-
ithomas
őstag
Ez a Pro Anabol önmagában,tehát nem stackként szedve vajon ér valamit?
Szívesen kipróbálnék már valami hasonló cuccot,de stackre nem nagyon van pénzem... -
LOTR
addikt
válasz
macikos #1761 üzenetére
ha nincs csokis, akkor rendelj a sportika.eu-tól, 20ezres rendelés felett ingyenes a házhozszállítás
penene
szerintem ez csak néhány időre szétbomló kapszulánál fontos, pl, hogy a c vitamin ne egyszerre szívódjon fel, nem hinném, hogy egy multivitamin tablettába ilyen lenne
[Szerkesztve] -
penene
őstag
Anyukámnak adtam ISS-t, és nagyon szenved a nagy tablettákkal.
Azt mondta a nagy sárgát 3ba vágta, és úgy sikerült.
Kérdezi, hogy ez így jó-e, vagy nemcsak hogy így hatástalan lesz, hanem még akár káros is lehet-e.
Ha emiatt a vitamin hatásfoka jóval csökken, akkor majd találok vmi más cumót neki...
Köszi! -
macikos
addikt
Engem az zavar, hogy most mennyi van benne. Régóta eszem, eddig nem is volt probléma vele, soha. De most, elég ha belenézek a dobozba, szemmel látni, hogy sok aszpartám van benne, tudjátok melyik az, az a fehér, kristályos anyag, na abból szerintem sokkal több van, mint eddig, a másik meg, hogy ráadásul vannak benne elég nagy darabok is vagy csak összeállnak, nem tudom, de amikor iszom, hiába rázom össze, ott ropog a fogaim közt. Persze, ha rázom fél percig, akkor minden feloldódik, de attól még megfosat. Na mindegy, lehet ez a doboz ilyenre sikerült, de akkor is, nem jó az aszpartám.
Amúgy a fenil-alanin miatt fosat meg, az van az aszpartámban.
A nagyban is van csokis? Annyi, hogy nem jelentkeztem be, lehet csak akkor lehet kiválasztani nagyból is csokisat. Nem tudom, most fogok először rendelni a BB shop-ból, eddig máshonnan rendeltem. -
fero02
nagyúr
válasz
God Vazzeg #1758 üzenetére
Ááááá, hogy mindig összefutunk vhol!
Képeket mikor küldesz már? Rohadt kíváncsi vagyok már...
Nem veszem fel, mert engem annyira nem érdekel, de vannak nálam gyengébb lelkivilágúak is a földön. -
fero02
nagyúr
válasz
Markgx10 #1747 üzenetére
Nem akarok okoskodni, de ide akárki bejön akár tanácsot kérni, akár beszélgetni állandóan leugatjátok meg beszóltok neki.
Velem is már jópárszor előfordult, h idejöttem, de ha hozzászóltam akármilyen témához azonnal ment a köcsögölés. Ha jó kedvem van, akkor nem veszem vel, sőt vissza is szólok, de általában senkinek nem esik jól, ha azonnal leugatják. Pláne ha igaza is van.
Szóval ezen sztem mindenki nyugodtam elgondolkodhatna.
Jah és mégvalami. Ez a post nem konkrétan Neked szól. De mivel rajtad csillant meg először az értelem fénye, így ezért írom Neked (vagy csak ma ilyen ''lelkis'' napod van?). Hátha lesz vmi foganatja másokban is.
Tudom, h nem muszály idejönni írkálni, stb, de akkor is.
Na üdv néktek! -
-
do3om
addikt
Azért még megkérdezném főleg Bubeet és Flesst mivel ti már használtatok pár dolgot: Van olyan dolog most az exfitben amit ottani áron érdemes megvenni? Stackre nem lenne pénzem (lenne de a hús az első) ezért egy anyagból (ezt javítottam
) nyomnák egy hosszabb kúrát. (methylt nem birom egyátalán bár már nincs)
Erre valami?
Pl. Hyperdrol, Jungle Warfare vagy egyéb, magába de mondjuk 2 dobozzal megéri az árát? -
tocsa
senior tag
válasz
L|zsidoboz #1727 üzenetére
Edzés előtt vagy után közvetlenül (fél órán belül) nem is tolsz semmit? Mondjuk edzés előtt én sem szeretem, de utána nekem nagyon kell
.
-
válasz
Markgx10 #1747 üzenetére
Na, akkor legalább élsz te is
Tökjó, bármit csináltam nyáron, megmaradtam 78 kiló, és karból is csak fél centi ment le (így a mérete majdnem a felére csökkent) Nyárra jó lenne ugyanekkora súlt elérni, csak szálkásabban, több izommal. időm úgylátszik lesz az egészre, pénzem meg majd kiderül
-
Markgx10
őstag
Mit szedsz, Gelike, hogy ilyen agresszív vagy?
Komolyan mondom, hiába, hogy van a leírás meg minden, de ha mindenkivel ilyen bunkók vagyunk, akkor nem véletlenül van meg másoknak a véleménye rólunk.
Attól, hogy még valakinek nem teljesen világos elsőre valami, pl. nekem sem volt az egy évig (de lehet most sem), nem kell felvenni ezt a hülye stílust, ezt persze mindenkinek írom, nem kifejezetten neked. Vannak idióták, azokkal szemben normális ez a stílus, de pl a BLACK (hangsúlyozom nem ismerem) tök normálisan akarta megtudakolni a dolgokat és természetes, hogy elsőre nem fogadja el 100%-ban amit írtok/írunk, miért is tenné, elsőre ez is csak egy fórum, miért lenne jobb a Blikknél. Normálsian kellene meggyőzni, időt szánni rá, sztem
Tudom, pont én pofázok, aki állandóan balhézik a való életben, de ezt muszáj volt leírnom, mert ezt most kurvára igazságtalannak tartom. Na mindegy.
Más: Valaki kérdezte tegnap asszem, hogy-hogy levettem a gipszet, szóval idegesített, viszketett alatta, büdös volt, meg mindenki nyomoréknak nézett és nem bírom elviselni a szánalmat, szóval leszedtem
-
Boci_83
őstag
Én tegnap meg is rendeltem az ON fehérjét, az Aminostar kreatint, meg hozzá egy doboz Tyrosint. A Rocky-road-os izre várni kell néhány napot. Zárójelben hozzátették 6-8 napot. Náluk a néhány, és nálam a néhány, úgy tűnik nem ugyanazt jelenti...
Mod: Pizzára is lehet tenni csirkemellet, meg ananászt.
Az az érdekes hogy senki sem irja hogy enne egy túrórudit, azt a pöttyös fajtát aminek kékszínű a két végén a csomagolás, meg a pingvines szeletet aminek a teteje meg van szórva kókusszal... Nem is tudjátok mi a jó!??
[Szerkesztve] -
macikos
addikt
Sziasztok!
Ti mostanában nem tapasztaltátok, hogy sokkal több aszpartám van a Scitec Whey Pro-ban?
Mert nekem az utóbbi időben mindig megy tőle a hasam. Mostmár tényleg én is átállok az ON-ra, abban nincs aszpartám (csak lenne belőle csokis). -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #1737 üzenetére
nem szóltam...
-
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #1737 üzenetére
...
-
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #1734 üzenetére
mennyi ebben a napi ch (zöldséget nem számolv)?
-
LOTR
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
L|zsidoboz #1727 üzenetére
Nem is eszel sokszor egy nap.
Lehet kipróbálom én is ezt.
Köszi a tipett... -
Geli
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #1726 üzenetére
pont a norbi mellett volt:
''Zsírégető-e az ananász?
Forrás: ORIGOLegalább annyira mint az aszalt szilva, a datolya, a füge, a görögdinnye vagy egyéb más gyümölcs. Sokkal inkább reklámfogás, hogy az ananászban speciális zsírégető anyagok vannak. Nincs benn semmi zsírégető, viszont igen magas a fruktóz, vagyis a gyümölcscukor-tartalma, tehát nem hogy égeti a zsírt, hanem inkább hizlal, ha sokat eszünk belőle. Ugyanez vonatkozik az ún. ananászos zsírégető tablettákra. Sajnos nem bontja se az ananászt, se a belőle készült tabletta a szírt.'' -
L|zsidoboz
őstag
válasz
B-L-A-C-K #1718 üzenetére
sajátom az kb. így néz ki. ez sem a legjobb, dehát ez van:
6:00 - 30g zabpehely + prot.turmix (helyette mehet joghurt / kefír)
7:00 - rántotta+pufirizs
9:00 - hús+zöldség
12:00 - hús + zöldség
14:00 - hús + zöldség + rizs
16:00 edzés
17:30 - turmix
18:00 hús + rizs
20:00 rántotta+cottage sajt
22:00 alpa túró
Annyi, hogy a húst (hal, csirke) ananászosan készíted el, és akkor máris neked is megfelelő. Rántottában meg egy sárgája van, a többi fehérje.
[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #1715 üzenetére
ahelyett hogy flessel vitatkozol inkább gondolkoznál...van fogalmad róla mi az a 15g ch 100g termékben?? valószinuleg igen, nem véletlen kell diétáznod...
arról nem is beszélve hogy az mind gyümölcscukor, a lehető legszarabb szénhidrát.
és remek bulvársajtós hiteles forrást sikerült találnod, nagy betűkkel ott virit a ''fogyasztótapasz rulez'' felirat...jeah
nembaj,majd rájössz magadtól ha másokra nem hallgatsz.
Ajánlom figyelmedbe az első hsz-t.
[Szerkesztve] -
B-L-A-C-K
titán
válasz
L|zsidoboz #1716 üzenetére
szerk: 2x ment el de nem tudom miért...
[Szerkesztve] -
B-L-A-C-K
titán
válasz
L|zsidoboz #1716 üzenetére
Én a véleményeteket kérem akkor irj már nekem egy olyat amibe van csirke mell meg ananász...(mivel azokat már vettem és nem dobnám ki
)
De csak ha ráérsz... -
B-L-A-C-K
titán
Nem azt mondtam ha eszel lejön rólad a zsír vagy te ezt miből gonoltad. Csak annyit irtam jó zsírégető...
De azért hogy hidd el mester itt van
''Az ananász legértékesebb anyaga a bromélia nevû enzim, mely a fehérje emésztésében nyújt hathatós segítséget, valamint szerepet játszik a zsír elégetésében is. Fogyókúra idején ez a gyümölcs, illetve a belõle nyert gyümölcslé számottevõen befolyásolja a ''mérleg nyelvét'', kiváló kiegészítõje bármilyen fogyókúrás étrendnek. Csökkenti az édesség utáni vágyat, miközben száz grammja mindössze 57 kalóriát tartalmaz.'' [link] -
B-L-A-C-K
titán
Na kitaláltam az étkezésem...
Azt hallottam az ananász az jó zsír égető...
2 naponta váltogatom...
1nap:0.12kg mell olivaoljban sütve+ananász+paradicsom ez nap 4x.
2nap: Fött tojás + paradicsom+ananász... napi 4x..
Azt hallottam az ananász az jó zsír égető...
Szerintetek?
[Szerkesztve] -
törölt tag
Sziasztok! Van egy apró gondom, kicsit kényes ügy ezért pw-ben kérném a segítségét valakinek aki tudja miket tartalmaz a Volumass 20 (azon kívül is ami a termék dobozára van írva), bomlástermékeket illetően lenne fontos a dolog! Valaki lenne kedves és megdobna egy üzivel? Rövid kérdésről van szó... Köszönöm előre is!
-
vedini
őstag
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
B-L-A-C-K #1701 üzenetére
Pumablack: ha nem eszel rendesen dietaban akkor kegyetlenul le fogsz rongyolodni...
minnel tobbszor tudsz enni annal jobb. akar 10szer is ehetsz. csak nem mindegy mit
nyugodtan ehetsz 1 kilo csirket is naponta. ch kb 200 korul legyen ehetsz gyumolcsot.
ch-val nem kell lejjebb menni. max ha rendes szintet akarsz akkor kell par okossag kiegeszitesnek -
do3om
addikt
Én sem nyomtam még semmit, ki akartam próbálni egy bolti stacket de nem jön össze a rendelés, az ex.fitben meg nem olcsó és még az sem biztos hogy hat. Bár az általad használt dolgok még drágábbak de talán valamennyivel biztosabb.
Azért még megkérdezném főleg Bubeet és Flesst mivel ti már használtatok pár dolgot: Van olyan dolog most az exfitben amit ottani áron érdemes megvenni? Stackre nem lenne pénzem (lenne de a hús az első) ezért agy anyákból nyomnák egy hosszabb kúrát. (methylt nem birom egyátalán bár már nincs)
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest