Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
janeko
őstag
szerintem mell után a legjobb tricepszezni.. legalábbis nekem.. ha mell után nyomom a tric edzést akkor másnap van rendesen izomláz.. ha meg más napon tric-ezek akkor meg szinte semmi
amúgy mennyire rossz az ha, áthúzásnál (mell-re) a mellem mellett a tricepszem is iszonyatosan durran? -
kicsitomi88
őstag
Én azért tricepszeztem mellnapon mert nyomásoknál már terhelődik és nem kell annyi sorozat rá. Mell bicet azért nem szeretem mert ha utána van hát tric akkor hátazásnál nem előnyös ha a bico be van durranva, míg fordított sorrendben tricepsz bedurranva jól odavágja a melledzést. Tehát nem értem azt a nagy darab embert aki ezt mondta, de én kicsi vagyok, vagyis másként nagy biztos és nem értek hozzá
-
-
penene
őstag
Mert nem érnek rá a haverok, csak hétvégén.. Egyedül meg nem rulZ.. Mit csinálok egyedül a sok csajjal, akik rámugranak a strandon?
Könyököt most kezdtem el lökéshullámmal kezeltetni, 3 hónap múlva meglássuk, valóban meggyógyul-e úgy, ahogy az meg van írva a nagykönyvben... (doki szerint fáradásos gyulladás (jó 2-3-4 hét folyamatos erőltetés után lassan gyűlve), és a pihentetéssel nem javul.. jó hogy 1.5 évig pihentettem többi tanács szerint)... Mondjuk nekem 8 már, hogy mi, csak gyógyuljon meg...
Úgyhogy most edzegetem , próbálgatom, hol fáj mennyi, hogy tudja pontosan kezelni a helyét, no meg hogy érezzem a javulást (azt mondta, terhelhetem nyugodtan, próbálgassam)... De nyilván nem az a cél, hogy szétcsesszem tovább a kezelés alatt.
-
harry
veterán
Áh, nemtom', gondoltam, hogy megmérem, de végül is fölösleges, ott a tükör, ha még nem tetszik a forma, akkor folytatom, a mérleg pedig segít a fogyás mértékét követni, ha nem a heti 1kg csökkenés lenne, akkor variálni kéne a kajával. A tzs%-ot csak arra írtam, hogy a zsírból kéne még csökkenteni bőven.
-
penene
őstag
jah a recsegés az fasza ám.
Ha finomabban az már jó. Nemtom mid recseg, de jó lenne, ha nem tenné.Nekem a térdem recseg főleg, ill. a jobb könyökömnél van egy pont, aminél nem folyamatos a mozgás, hanem vagy egy kis ugrás, pattanás. Remélem csak izületi folyadék a baja, dokiék szerint nincs baj, igaz 1.5 éve gyulladt.
joint x 350, 100, 50 asszem, franc emlékszik. napi adag meg 4 kapszula, szal x4.
De az MSM napi javasolt adagja 2 G, Kondroitin 1-1.5G, glükóban jó a cucc. -
penene
őstag
Lehet az valami jó proenzi.
Amit apámék mutogattak (meg hogy vidd el, segít), annál nagyon gagyi volt a dózis, a joint-xszel összehasonlítva is (és a joint-x sem egy nagy szám ám, de akinek csak védésre kell, arra tökéletes és olcsó).
De lehet keverem, mert akkor nem a joint-xhez hasonlítottam, hanem a kúrám adagjához (amikor 3 cuccból raktam össze a kúrát
).
-
penene
őstag
Igen, proenzi dózisra 3 hónap.
JointX pl. 2 hónap javasolt - hasonlítsd össze a cumót benne.Egyébként legutolsó doki is azt mondta, hogy 2-3 hónap szedés, de 3 hónap pihi mindenképpen legyen, mert akkor ürül (ami nekem mindenképpen furcsa, mert ez nem egy halmozódó cucc, bár ezek szerint igen).
Majd lehet jelentkezem az orvosira is, mert szörnyű, hogy egy csomó dolgot nem értek.Egyébként nemtom már mivan ráírva az orvosira, de láttam olyat is, aminél hiába 1-2 hónapos a kúra, a pihenőidőszaka FÉL ÉV!!! Szóval nincs egységes infó róla.
Nyilván lehet rugalmasan kezelni, nincs kőbe vésve.Ami injekciót szedtem, az csak 20 napos volt, és fél év múlva lehet csak ismételni.
-
harry
veterán
Igazából a tömegelés alapja is a zabálás, csak épp nem sütiből, hanem rendes kajából, de már írtam hozzávalókat, azokból sok mindent össze lehet állítani, szóval egyél nyugodtan.
Meg különben is, miről beszélsz, eddig napi 2-3 kajád volt, milyen nagy zabálós vagy te akkor? -
harry
veterán
A változatos kajálás nem azt jelenti, hogy egyik nap csipszet, a másik nap somlóit, vagyis mást kell enni, hanem azt, hogy amit eszel, az minden tápanyagot tartalmazzon. Rizs, krumpli, tészta - szénhidrát, csirke, puylka, hal, marha - fehérje. Olajos magvak vagy növényi olajak zsír, zöldségből rostok, és külön még vitamin. Szerintem elég változatosan lehet ebből étkezni, a csirkerizs csak egy kifejezés, és azért ezt esszük, mert ez a legolcsóbb/legkönnyebben elkészíthatő. Ezt is lehet ezer féleképpen fűszerezni, pácolni, rántani, köretet készíteni, öntettel salátákat, bármit. Nem nevezném azért egyoldalúnak.
-
penene
őstag
-
penene
őstag
Minden nap kell enni..Kell inni...Kell dolgozni..van szex (vagy nincs
)... az élet dolgai ismétlődnek, életnek azért van egy ritmusa, ezt a ritmust el kell találni...
Nem vészes.
Amúgy azt hittem nehéz kajálni 6x, és most még azt is keveslem néha...
Reggel turmix zabpehellye, ami kimondottan jólesik (2 napja folyamatosan
így tolom már malto helyett), 10kor reggeli (nem 9kor, így jobb), 12kor kaja, 3kor kaja 5-6 kaja.. 9kor kaja...
Ha megvan a ritmus, nincs gond. Csak meg kell szokni... nem megy 1ik napról a másikra. -
harry
veterán
Írtad már korábban az étrendedet? A napi 3 is sovány, 5-6 jobb lenne inkább. Pár forint egy adag sima zab, hozzá 100ft egy adag fehérje turmix. fél kiló hús 650ft, fél kiló rizs 100ft, zöldségek, vitamin. Nos igen, egy aránylag jó kaja már 1000ft környékén van sajnos... De ha azt nézed, hogy egy olyan adag turmix 350ft, ami egy napi kaja árának harmada.
-
penene
őstag
Melyik gépet használtad? Az ellipszis trénert?
Értem én, csonttörés utáni felépüléshez nem értek, úgyhogy rád bízom. Te érzed, meg a doki.
Persze ha van valami fejlemény, oszd meg nyugodtan, ne törődj a viszlátokkal
Tegnap írta a Norbo3 egy cikkből ollózva a bringát, olvass vissza.
Jót tesz. Több barátom is írta szalagszakadás után, hogy a bringa helyretette őket. Mondjuk nekem a szalagok jók, nekem nem térdizület javulásra mondta a doki, hanem a combizomra... De gondolom ártani nem árt, ha használom, szalagnak se árt erősödni, a súlyzós edzés mellett. -
penene
őstag
Jah, a gyógytorna pont azt az ingert adja, mert oda nem kell túl nagy.
A súlyzós edzés annál kicsit durvább ingert ad (de az nem az izületnek és csontnak ad ingert, hanem az izomnak - súlyfüggő, de akkor is).
Ha a csontozat még nem okés, akkor addig nem az izomfejlesztés az elsődleges cél, de mehet párhuzamosan, ésszel.Ez pont hasonlít arra, amit én csinálok. Kell az izület javulás, tehát kell csinálni a gyógybringázást, stb. De kell izomfejlődés, ezért heti 1x azért kap súlyzós edzést.
Valszeg normális ember nem így csinálja, hanem fél év izület javítás, csak bringa és utána kezdi a súlyzós edzést. De én már annyi mindent megéltem, hogy nekem szabad.
Javulás stagnálást te hogy érzed, miben nyilvánul meg? (főleg ha 8-12 hónapra teszed a teljes időt)
-
penene
őstag
Belenyilal, ha gázos szögbe hajlítom, a kopás miatt.
Az után levő túlterheltség érzés is kicsit játszik, de nekem szar az izületi folyadék, meg kopott is, így nem csoda, ha nem képes tompítani a terhelést mechanikusan az izület. Ez bennevan a pakliban.
Én is jártam gyógytornára. Csak akkor hagytam abba, amikor már képes voltam a kondis edzésre (és azt én hasznosabbnak találtam).
De nekem nem volt ilyen brutál törésem, és 3 hónap gipszem, csak 1.5ig kb... Igaz, annyira lépült így is, hogy amikor levették nem bírtam magamtól járni és lábra állni. De nekem alapból se volt sok izom.Bokánál meg pláne vigyázz, mert az még inkább érzékeny.
Szerintem járj gyógytornára, ameddig formába nem jössz. Te érzed az erőnléted, de az elmondottak alapján talán nem kéne még nagyon erőltetni...
Akkora súllyal csináld, hogy ne fájjon semmid. Ez a kulcs. -
penene
őstag
Próbálkozz a gyógytornával.
Aztán persze röhögni fogsz és inkább a terembe mész le a gyógytorna helyett (személyes tapasztalat), de amíg ennyire gáz, hogy minimál súllyal se az igazi (bringa elég minimál), addig nem ezt kéne erőltetni.
Persze ha a saját súlyoddal megy a guggolás, akkor az nem minimál súly. Ezt te érzed. ennyi gipsz után csak nagyon óvatosan.
-
LOTR
addikt
pont ez miatt szerintem ne húzódzkodj, inkább csak az étrendre figyelj, elgyengülni úgyis elfogsz bizonyos szintig, de majd utána az viszonylag gyorsan visszajön
vedini
tehát te minden kajálást úgy kezdesz, hogy előtte egy "báb"-műsort adsz elő, majd az hirtelen vérengzésbe csap át?
vagy csak eleszed az ovis kistesó elől a kaját?
Aktív témák
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest