Hirdetés
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
és hogy esel össze napi 1 kg kg hús meg 4 turmix mellett? ez ha jól számolom akkor kb. 280 gr fehérje, ez a te súlyodhoz még sok is.
mennyi a ch?"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Markgx10
őstag
Mit szedsz, Gelike, hogy ilyen agresszív vagy? Komolyan mondom, hiába, hogy van a leírás meg minden, de ha mindenkivel ilyen bunkók vagyunk, akkor nem véletlenül van meg másoknak a véleménye rólunk.
Attól, hogy még valakinek nem teljesen világos elsőre valami, pl. nekem sem volt az egy évig (de lehet most sem ), nem kell felvenni ezt a hülye stílust, ezt persze mindenkinek írom, nem kifejezetten neked. Vannak idióták, azokkal szemben normális ez a stílus, de pl a BLACK (hangsúlyozom nem ismerem) tök normálisan akarta megtudakolni a dolgokat és természetes, hogy elsőre nem fogadja el 100%-ban amit írtok/írunk, miért is tenné, elsőre ez is csak egy fórum, miért lenne jobb a Blikknél. Normálsian kellene meggyőzni, időt szánni rá, sztem
Tudom, pont én pofázok, aki állandóan balhézik a való életben , de ezt muszáj volt leírnom, mert ezt most kurvára igazságtalannak tartom. Na mindegy.
Más: Valaki kérdezte tegnap asszem, hogy-hogy levettem a gipszet, szóval idegesített, viszketett alatta, büdös volt , meg mindenki nyomoréknak nézett és nem bírom elviselni a szánalmat, szóval leszedtem
Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest