Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Geli
senior tag
Hali!
Csokis prostart iszik még vki?
Már a masodik doboz egymas utan, ami tele van ledarált zabbal vagy pufaszotttrizzsel. Konkrétan uszkálnak benne,aztan a shaker széle is tele lesz vele,miutan megittam. -
Geli
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #2020 üzenetére
komoly lett
tanulságos kis könyv
-
Geli
senior tag
válasz
Markgx10 #1747 üzenetére
virágot patkány
de télleg...kezdem már megérteni a nyuszit
(némely esetben)...ilyennel mit tudsz kezdeni? (abból kiindulva hogy segiteni akarsz neki, nem eltörni a kezed rajta...) elmondjuk neki hogy a cukros vacaktól valószínüsíthetőleg nem lesz romszálka, majd beirja a gógliba hogy fogyaszt az análász - nagyon helyesen,legalább gondolkozik... - kidobja a gógli 10ből 6szor hogy bizony nem fogyaszt, sőt még hizlal is, ki is másolom neki sóbert ''fogyasztó'' norbert szakvéleményét, erre még én vagyok a dilettáns
én asszem elég időt szántam rá....ő viszont arra se vette a fáradtságot hogy elolvassa a fakk-t, pedig be is lett linkelve, ha esetleg a nagyon eldugott részen nem vélte volna felfedezni...
Bandus: ott volt a felesége(?) szal ez nem az a szolgáltatás amit te szoktál...BMF-re vettek fel, de technikusin maradtam és jövőre bme
[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
válasz
God Vazzeg #1802 üzenetére
én ma vettem prostart, még odaadta a srác tizfélbe
de jövőhéttől mar 14lesz
-
Geli
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #1726 üzenetére
pont a norbi mellett volt:
''Zsírégető-e az ananász?
Forrás: ORIGOLegalább annyira mint az aszalt szilva, a datolya, a füge, a görögdinnye vagy egyéb más gyümölcs. Sokkal inkább reklámfogás, hogy az ananászban speciális zsírégető anyagok vannak. Nincs benn semmi zsírégető, viszont igen magas a fruktóz, vagyis a gyümölcscukor-tartalma, tehát nem hogy égeti a zsírt, hanem inkább hizlal, ha sokat eszünk belőle. Ugyanez vonatkozik az ún. ananászos zsírégető tablettákra. Sajnos nem bontja se az ananászt, se a belőle készült tabletta a szírt.'' -
Geli
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #1715 üzenetére
ahelyett hogy flessel vitatkozol inkább gondolkoznál...van fogalmad róla mi az a 15g ch 100g termékben?? valószinuleg igen, nem véletlen kell diétáznod...
arról nem is beszélve hogy az mind gyümölcscukor, a lehető legszarabb szénhidrát.
és remek bulvársajtós hiteles forrást sikerült találnod, nagy betűkkel ott virit a ''fogyasztótapasz rulez'' felirat...jeah
nembaj,majd rájössz magadtól ha másokra nem hallgatsz.
Ajánlom figyelmedbe az első hsz-t.
[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
az lesz mindeképp
Szerinted van annak értelme ha most egy hétre felemelem a ch-t mondjuk 150re? És utána vissza 120ra.
A gondolattal már sikerült megbarátkoznom,régóta tudom hogy szar vagyok
Ami most egyedül tetszik az a hasam, úgyahogy kockás (fogjuk rá) Csak a vizet tudnám vhogy kihajtani...volt két hét amikor nyomtam a paradicsomot ezerrel és csak olyan ásványvizet ittam amiben 10mg nátrium van, szét száradt a karomon-lábamon a bőr, full lehámlott, már elkezdett repedezni, de a vízfejem megmaradt
Te be tudtál száradni? -
Geli
senior tag
Na re szellemi toprongyok
Szájbaszexuált netszolgáltatóm 4hete képtelen megcsinálni a netet, szal előfizettem máshol, hogy ti is örüljetekLátom megy az ON,szokás szerint
tajgetosztravelra vki adhatna egy jegyet nekem is
Kertitörpének feladtam az un fehérjét, remélem a héten megérkezik,és leteszteli, mielőtt betömné a pofazacskójábabecsomagoltam nylonba,ráírtam h UN FEHERJE nagybetűkkel, nehogy vmelyik szánalompatkány postás anyagnak nézze és felszívja
Egy kis OFF:
lassan 8hete megy a szálkásítás, hiába tartom be a kajálást, 2óránként eszek, egy kiló hús megvan és 4turmix, úgy fogyok el mint a szar...többet a büdös életbe nem szálkásítok spiro nélkül, ez is patkány toprongy buny miatt van
Bocs a penene szintű hszért, Viszlát
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple TV eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest