Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Deathunter79
üzenetére
Hmm, itt a Toyo-k is milyen jó árban vannak. Lassan kéne néznem vmi nyári gumit a B járgányra. A mostani Firestone már utolsó szezonos ami rajta van.
-
Deathunter79
tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Az nem túl jó megoldás ugyanis nem lesz azonos a profilmélység a többivel. 1db használt vásárlása csak pótkerékre ajánlott.
Ez a 205/50R16 méret elég drága, lehet inkább 195/50R16-ot néznék a helyedben ha már úgy is cserélsz.[link] -
szuszinho
őstag
Sziasztok,
2003-as, 1.4, benzines Focusra kell gumit vennem, mert egy kiálló csavar kiszakította a jobb hátsó kerék oldalát. Jelenleg BFGoodrich 205/50 R 16 87V van rajta. Milyet érdemes venni?
Köszi! -
tboy93
nagyúr
válasz
Deathunter79
üzenetére
Hat de hat hogy nez ki ha a 4 csavar nem egyforma egy kereken?

-
TaaT
nagyúr
válasz
Deathunter79
üzenetére
De akkor már 4féle
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Deathunter79
tag
Kerékőrből 16-ot? Ekkora hülyeséget még nem hallottam.
-
TaaT
nagyúr
Ja és ne felejtsétek el a kerék nyomást rendszeresen ellenőrizni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
tboy93
nagyúr
Barum Bravuris 3HM-el van valakinek tapasztalata?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Deathunter79
üzenetére
Sajnos nem tudok videót feltölteni ide de ugye az a lényeg, hogy keresztben kell menni.
Bár első körben csak az egyhelyben forgást tanították meg.mod:
EQMontoya: Az volt, nagyon élveztem. Aztán az asszonyt ültették be mellém, neki is annyira tetszett, hogy azt mondta legközelebb nem csak az anyós ülésről akarja élvezni a dolgot.

-
kk831228
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Írják mindenhogy, mittomén...
Na mindegy csak te nem értetted úgy látom... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
kk831228
üzenetére
Befizettek egy driftelésre. Instruktor mondta az anyós ülésről, hogy mit kell csinálni szóval jó kezekben voltam.

-
kk831228
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Jó árban van...

Qru #8755 : Milyen autóval művelted ezt?

-
tboy93
nagyúr
OMG, nem egyszerű megfelelő felnit találni

-
PRDZsolesz
aktív tag
Már több mint egy hete fent vannak az új gumik, szóval írok pár szót róluk, ahogy megígértem. Kumho KH27-ről van szó, 185/60R15 méret. Ami egyből feltűnt az első pár kilóméteren, hogy nagyon csendes, és nagyon kicsi a gördülési ellenállása, legalábbis az előzőhöz képest. Szárazon nagyon jól teljesít, hozza a tőlem elvárt szintet. Megjárattam kicsit a szerpentineken is, tapadt ahogy kell. Egyszer volt azóta eső mióta felkerült. Ott sem volt semmi gond, vízes úton amúgy sem megyek úgy, mint az állat. Az oldalfala talán picit puhább, de engem nem zavar, meg alig érezhető, szóval eddig teljesen pozitívak a tapasztalatok.

-
tboy93
nagyúr
Koszi mindenkinek a tippeket. Egyelore gondolkodom, lehet keresek inkabb egy jobb 15-os szettet. 50k korul kene valami (csak felni) a 7g sedan civicre, ha van tipp johet!

(4*100, 56.1 kf, et35-45 kozott)
-
Sziasztok!
Lehet, hogy 30 fokban túl korai, de érdekel; Májusban került a családhoz egy új Renault Twingo, eltérő kerékméretekkel - elől 185/50 R16, hátul 205/45 R16. Téli gumi + felni vásárlásnál is szükség van az eltérő méretekre, vagy vehetek egy garnitúrát, ha igen, milyen méretben?
Köszönettel:
SándorZ
-
Úgy tudom, hogy az anya is ilyen árban van. Én sokat túrtam a netet, mire találtam mozgókúpos csavarokat 450-ért. Igaz nem a neten, hanem bementem egy helyi autósboltba. Mivel 20 kellett így kijött 9 ezerből. De inkább 500-600 körül van ezeknek darabja. De neked csak 16 db kell.
-
tboy93
nagyúr
Mozgokupos anya tenyleg 15-20k? Haver ijesztget
Akkor mar inkabb egy 50k-s felni a mostani anyakkal 
-
tboy93
nagyúr
Sracok 4x100-as lyujosztasra tenyleg felmegy a 4x98-as felni? Ez mennyire takolas? Alessio milyen minoseg?
-
Executioner
tag
válasz
DeFranco
üzenetére
Esetleg itt: www.hasznaltalufelni.hu
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
kösz, körülnézek

-
DeFranco
nagyúr
hát, nem szeretnék nagyon variálni, de a FB csoportokat a lista végére raknám, elég nagy sötétséget tapasztaltam ezekben már nem egyszer, nem szívesen tenném ki magam ennek.
bontók jó ötlet, csak én fejből nem ismerem egyiknek sem a webes elérhetőségét, nyakamba venni a várost meg nem tudom.
-
DeFranco
nagyúr
nagy felnikeresésben vagyok, ha valakinek van tippje, hogy hol érdemes keresni gyári 14-es focus lemezfelnit (értelemszerűen használtan) akkor nagyon megköszönném, ha megosztaná velem is.
autoalkatresz.hu-t néztem, ott egy szett van ami szóba jöhetne.
-
tboy93
nagyúr
válasz
Deathunter79
üzenetére
Kicsit láma vagyok a temaban, pontosan mire is valok ezek a sulyok?
-
tboy93
nagyúr
válasz
Deathunter79
üzenetére
Köszi
Az gaz ha vannak rajta centirsulyok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Saros (PS5)
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

50-60k-ért szarrá padkázott vti felniket adnak