Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Deathunter79
üzenetére
Köszi, a jövőre nézve gondoltam, mert ha érdemes akkor nem dobnám ki a 2 használható gumit. A CC-k már az autóban vannak, csak még nem tudom melyik felnigarnitúrára menjenek.

alig várom hogy megtapasztaljam azt a tankos tapadást amiről Qru írt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Deathunter79
üzenetére
Sava jó, a friss teszteken meglepően jól szerepelt.
-
válasz
Deathunter79
üzenetére
poros út amit a víz még nem mosott le vagy vizes út levelekkel
-
varsam
őstag
válasz
Deathunter79
üzenetére
okok, köszi a megerősítést!
-
válasz
Deathunter79
üzenetére
Inkább egy Apollo, Sava, vagy Falken nyárra. Az általad említetteket bár névről ismerem, tesztekben viszont nem látni. Felejtősek.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Deathunter79
üzenetére
Sima, nekem a Jazz-en éven belül, 5k km után ment szét az egyik gumim (jobb első). Vettem rá egy újat és kész. Soha semmi tapadásbéli bajom nem volt vele.
-
belaazallat
addikt
válasz
Deathunter79
üzenetére
Ha egy éven belül történt, esetleges kátyú garancia?
-
válasz
Deathunter79
üzenetére
Ahogy érzed

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Deathunter79
üzenetére
Attól függ mennyivel kopottabb lenne a többi? Ha ilyen 5-10k km a difi akkor simán mehet fel, ha több akkor érdemesebb párban cserélni.
-
válasz
Deathunter79
üzenetére
Ha nem egyformák a gumik az biztos,hogy nem jó. Esőben az egyik hamar fel fog úszni...
Ha tavaly vetted őket,akkor nagy eltérés még nem lehet. Én be merném vállalni. De ezt mindenki egyénileg maga döntse el. Biztonságról van szó. Egy újabb gumi mindig jobb,mintha azt kellene eldönteni,hogy milyen használtat vegyen valaki
tboy93: Felvetődik a kérdés. Akinek van kátyúgaranciája és az egyik gumi elszáll. Az is csak 1 db gumit fog kapni. Ott megint ugyanez lesz a helyzet
Én is azt mondom,hogy jobb az egyforma gumi,de valahol meg kell húzni a határt meddig egyformák? Vásárlás után 3 héttel? 3 hónappal? Akinek fél év után durran el az vegyen egyből 2 db-ot? -
válasz
Deathunter79
üzenetére
2db-ot vegyel, a tengelyen levot csereld parban!
-
Emu
őstag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Én úgy gondoltam, hogy "csak" négy évszakos. Akkor gyorsan keresnem kell valami nyári gumit az autóra, ne ezt tegyük tönkre.
-
albiosz
őstag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Köszönöm a választ!
Ha jól olvasom akkor a CC Michelin fejlesztés. Négyévszakos nincs ajánlott ebben a méretben?
-
Safranek
aktív tag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Köszi.
Továbbítottam az infót.
-
ginola
addikt
válasz
Deathunter79
üzenetére
Ezek nem túra kategória már?
-
lenko
aktív tag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Érzékeny téma ez, aki kis pénzből gazdálkodik, nehéz kisakkozni a rávalót biztosan, de akkor miért akar autóval járni, ha nem tudja az alapvető dolgokat megvenni rá, mert a szabályozás semmit sem ér, 1,6-2mm-es 15éves gumi mire jó őszintén?
-
lenko
aktív tag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Balkán ide vagy oda, nagyrészt azok az emberek járnak szar gumival akinek max 13-14-15" kell az autójára.
Nem hiszem el nem fér bele 5-6évente 30-45e ft-ért 1 garnitúra gumit venni... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Deathunter79
üzenetére
Ez már döfi.

De nekem ez is elég lenne:

-
nesa
veterán
válasz
Deathunter79
üzenetére
Biztos ott teszteltek.
-
TheProb
veterán
válasz
Deathunter79
üzenetére
Ennyi erővel lassan a sarki marikanéni is nyit egy csoportot és ott fogja árulni az élelmiszereket? Ezért van a rengeteg online apró oldal, ott legyenek ezek hirdetve. Na mindegy.
-
Skillet
addikt
válasz
Deathunter79
üzenetére
Jeee, az első oké. És a második? Az mitől lopásgátlós? Hol van hozzá a szerszám? Elírták vagy nem tudom.
-
janes1976
őstag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Kiváló kérdés. Fene tudja.
Ezek a tesztek olyanok mint pl. az év autója. 
Mindenhol megy a trükközés, de akkor mi alapján veszel gumit?

-
válasz
Deathunter79
üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, rábólintok akkor!

Más kérdés: Honda Jazz-en használt alufelnit is vennék ha minden igaz. 56mm-es központosító gyűrű van benne, ami a Honda mérete, az F Astra-é meg 56,6mm ha jól látom neten.
Ez akkor nekem kuka és 56,6mm-eset kell vennem igaz, szóval számít minden mm?
Van amire figyelni kell "tehermentesítő" vásárlás terén? Mintha láttam volna ezekből műanyagot is, azt meg szabad venni??
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Deathunter79
üzenetére
A linken az is ott van.

Németország:
Kötelező előírás nincs, viszont aki havas-jeges úton nyári gumival közlekedik, az 40 €, aki a forgalmat akadályozza (pl. elakad a nyári gumival), 80 € büntetésre számíthat. A hólánc használatát táblák szabályozzák. Téli guminak minősülnek az M+S és hópihejelzéssel ellátott gumik, a minimális profilmélység 1,6 mm. Teherautók és autóbuszok esetében elegendő csak a meghajtott tengelyre téli gumikat felszerelni.
Gondolom Ausztrián keresztül mennél akkor pedig:
Ausztria:
November 1. és április 15. között, személygépkocsi és 3,5 tonna megengedett össztömegnél nem nehezebb teherautóknál, télies útviszonyok esetén Ausztriában kötelező vagy minden keréken legalább 4 mm profilmélységű tél gumi vagy csak a meghajtott tengelyen a hólánc használata. Hóláncot azonban csak abban az esetben szabad használni, ha az úttestet összefüggő hó- vagy jégréteg borítja és a hólánc nem károsítja az útburkolatot. A rendelet megszegői 35 €-tól 5000 €-ig terjedő büntetésre számíthatnak, ráadásul bizonyos esetekben a biztosítók sem térítik meg a nyári gumival felszerelt autókban keletkezett kárt. 3,5 tonna össztömeg feletti járművek esetén legalább a hajtott tengelyen kötelező a radiál abroncsok esetén 5 mm, diagonál abroncsok esetén 6mm profilmélységű téli gumik használata. Továbbá a sofőr köteles hóláncot tartani a járműben.
Tomcsi: Most a fűnyírómra gondoltam de igen a rizsrakétán is XL van (mert nem volt más
). -
Zsolt!!
aktív tag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Igen a 4 héten készült.
-
PowerBuldog
veterán
-
Nowi
tag
válasz
Deathunter79
üzenetére
ja igen ezt en is láttam csak nem láttam igazából mi a különbség a kettő között
ha nem Hankook akkor mi az ami még ajánlott kb ebben az árkategóriában???
-
Gabesz87
veterán
válasz
Deathunter79
üzenetére
Azért, mert idén új autóm lesz, és baromira fölöslegesnek érzem 44-ért új gumi megvételét pár hónapra. Erre a kis időre inkább veszek egy 80-90%-os szettet.
(#11398) belaazallat
ez igazán okos ötlet, nyáron a téli gumit használni.... -
válasz
Deathunter79
üzenetére
A laufen nem szanitereket gyárt?

-
Kornel
veterán
válasz
Deathunter79
üzenetére
Es ezt lehet itthon kapni?
Nem hinnem
A tobbi kozul pedig a hankook k117 a best buy, olcso, de jo. -
!Overdose!
őstag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Az aftermarket felniknek általában jó nagy a középfurata, hogy szinte minden méretre szűkíthető legyen.
-
Pecc
őstag
válasz
Deathunter79
üzenetére
A roadstone és nexen nem ugyanaz? Nekem van régi roadstone gumim de már csak nexen márkával lehet kapni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Deathunter79
üzenetére
Nem magát a gumiajánlást kérdőjeleztem meg.
Attól még pontosan és szabatosan kéne fogalmaznia főleg akkor ha szemmel láthatóan egy hozzá nem értő kérdez.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Deathunter79
üzenetére
"A másik kettő mintázat részemről felejtős."
A futófelület mintázatát designerek rajzolják, a gumi teljesítményéhez nem sok köze van (kivéve a v mintás esőgumi ugye). Kalszikus TC-s műokoskodás. 
-
Satan_Claus
őstag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Ennek így nem sok értelme van, külön kellene szedni felhasználás alapján (téli-nyári-4évszakos-cargo stb.), aztán a mintázatokat, azokat meg külön kellene szedni méret alapján... És akkor még ott a személyes preferencia, ki mennyit megy, és azt is milyen körülmények között. Ez egy hatalmas szubjektív táblázat lenne, kb. mint az ADAC értékelés

-
TaaT
nagyúr
válasz
Deathunter79
üzenetére
"Apollo
Barum
Fulda
Kumho
Nokian
Semperit
Toyo
Yokohama"Ebből mi lesz itt

-
TaaT
nagyúr
válasz
Deathunter79
üzenetére
2014-ben a 2004-es gumijaim nem néztek ki így

-
eTrade
tag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Igaz, ha az a szett is kb. annyi éves, akkor valóban "kukázható".
-
eTrade
tag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Szerintem nem 100% kuka, szvsz csak az a kérdés, hogy hol és milyen gyakran fogja használni, milyen sebességgel fog közlekedni a kocsival... pl. városon belül szerintem megfelelően használható.
A jelenlegi régi nyári Kléber Dynaxer HP2 abroncs szett-em idén 8 éves, az is kb. így néz ki, de két éve amikor nyaralásról jöttem hazafelé autópályán, akkor nagyon durván esett az eső és meglepően jól viselkedett a kocsi, egyáltalán nem csúszott meg sehol.
2015-ben, szintén nyáron, de száraz úton vészfékfeznem kellet és szerencsére én meg a mögöttem érkező időben tudott fékezni. Ennek ellenére én idén már lecserélem őket, mert nekem már nagyon zajosak, megkeményedett a gumi anyaga és főleg a repedezettség miatt fogom őket leváltani.Természetesen minden abroncs más, nem tudom hogy a Firestone Firehawk gyakorlatilag milyen, pl. a Kleber Dynaxer HP3 biztos hogy nem remekelt volna az esőben, főleg nem 8 évesen. Nem minden 3 évesnél idősebb abroncs kuka.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Deathunter79
üzenetére
Saját tapasztalat alapján mondom nem teszt alapján.
-
eTrade
tag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Én csak ezt találtam, igaz csak 18 visszajelzés van róla: Firestone Multihawk 2
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Deathunter79
üzenetére
A tesztben a Mutlihawk szerepel mi meg a Multihawk 2-ről beszélünk.

-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Azt tudom, de a télit most "újítottam", meg arra optimálisabbnak tartom a 195/65R15-öt, kell is a két garnitúra a csere-beréhez.

Egy dolgot fogok még megcsinálni velük, hogy lemosom-átnézetem az összes 15-öst, és a négy legjobbat tartom meg.
Bár most az új téligumák felrakásakor ezek szépnek tűntek, de majd rálesek a másik szettre is.
Azokon most valami Conti-k vannak, 195/65R15, még használható lenne pár szezont, de cserélem majd inkább. 
DeFranco: felhívom, mizujs Vele

-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Semmi "extra", ami indokolná a nagyobb gumiméretet.

(Cévektra, a 205/55R16 bőségesen elég rá
)
Onnét indult az egész, hogy (nagy-nagy feltételes módban) HA a "gyári" nyári méretű gumát venném rá (215/55R16), akkor ugyanannyiból kijönne a 225/45R17 is.
Ésszerűség (és anyagiak) szempontjából nézve a dolgot: 205/55R16 és punktum.
De 16"-os felnit meg mindenképp vennem kell. (2 garnitúra 15"-os van most)M3nyus: tuti majd ajánlanak pestit, de ha mégsem, és meg tudod oldani a szállítást, akkor nem túl messze (Kecskeméten) tudok szakit

-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Azzal pont semmi!

Épp azt írtam az előzményekben, hogy valószínűleg az lesz majd a nyári.
De HA feljebb mennék méretben, akkor a 215/55-öt "átugornám", és 225/45 lenne, de már az 17"-os ugye, költséghatékonyan.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TayRol
nagyúr
válasz
Deathunter79
üzenetére
köszi, őket már néztem, de sajna gyári mk4 mondi alufelni nincs náluk.
-
t1
veterán
válasz
Deathunter79
üzenetére
Mindenképpen írok róla pár sort ha majd felkerül

-
h1ght3chzor
őstag
válasz
Deathunter79
üzenetére
@kornelka köszönöm, valóban én is így láttam, hogy eléggé lehúzás megy ott...
Épp az ilyen árak miatt gondolkodtam a CC-ben én is, 35k körül már lehet kapni. Lesz akkor CC tavasszal.

-
Bull Boss
őstag
válasz
Deathunter79
üzenetére
a youtubeon láttam videót amin olyan szépen megcsináltak még egy tojás felnit is, anélkül hogy melegitették vagy sérült volna.. Nem hiszem hogy nincs rá mód óvatosan kikalapálni

Arra számítottam természetesen hogy görgőztetni kell és az pénzbe kerül, de fényeztetni nem tudom, mert annyira egyedi szine van és az illetőt sem érem már el akitől vettem

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Deathunter79
üzenetére
Zuzalék, murva, homok vagy zeolit. Sokkal környezet kímélőbb csak ugye drágább azért nem használják itthon.
-
Chesterfield
őstag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Nem betiltották a sózást már jó pár éve?
-
stickermajom
addikt
válasz
Deathunter79
üzenetére
Én is gondolkoztam a mai napon, de a 90%-a a helyeknek amit ismerek már tegnap este tükörjég volt, mert ki lett csúszkálva

-
stickermajom
addikt
válasz
Deathunter79
üzenetére
Az a baj, hogy a kormányon érzek valamekkora remegést, és jobb hátul van a tojásos kerék. Az elsőkben nincs semmi különös, szépen rárakta a súlyokat ahova kell amíg ki nem zöldült a gép.
Tesztelgetem majd, aztán max a két ünnep között elviszem újra, hogy szedjük le a gumikat és az alapoktól kezdjük el az egészet. -
!Overdose!
őstag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Nem rólam van szó.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Deathunter79
üzenetére
De az látszana a gépen is, nem?
-
TayRol
nagyúr
válasz
Deathunter79
üzenetére
Falkent nem szeretnék, Pirelli esetleg szóba jöhet (még nem néztem meg a véleményeket róla), eddig Dunlop-Conti páros, ami képben van.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Deathunter79
üzenetére
Ezt 2-3 durvább körforgóval elő lehet idézni.
Ami viszont érdekes (vagy az olcsóbb gumi miatt lehet), az a barázdák közti kezdődő repedés.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Deathunter79
üzenetére
októberben vettem a kocsit, és vele kaptam, de nem volt ennyire szétesve. mostanában - hogy ilyen pocsék idő van - nem vezetek sportosan, de néha padlógáz befigyel, ha a helyzet megkívánja. illetve napi szinten autópályázom.
az előző tulaj melegebb időben is használta, ez a tippem.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Deathunter79
üzenetére
-
válasz
Deathunter79
üzenetére
Iden csereltem egy 2002-es barumot es az nem nezett ki igy
Anyanak a 8 eves daytonja volt ilyen. -
TayRol
nagyúr
válasz
Deathunter79
üzenetére
2011. 37. és 38. hetiek.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Deathunter79
üzenetére
én reggel fél 7-kor megyek el itthonról és este 6 körül érek haza a családdal, az elmúlt hónapban nem volt 6 fok felett a hőmérséklet ezekben az időszakokban felénk, szóval az, hogy felesleges volt eléggé felhasználás-függő.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Deathunter79
üzenetére
Azért hidegebb időben is jó szolgálatot tesz (fékút). Mondom én akinek a garázsban pihen a Firestone Winterhawk és a kocsin még a nyári Yoko van.

-
norrberth
addikt
válasz
Deathunter79
üzenetére
Persze valaki csak a hasára ütött és pont ez lett. De miért nem egy másik gumi? Akkor tesztekre sincs mit adni.
-
Satan_Claus
őstag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Jó jó, de azért kicsit közelebb van...
-
norrberth
addikt
válasz
Deathunter79
üzenetére
Mi az a Hankook?
-
!Overdose!
őstag
válasz
Deathunter79
üzenetére
8 év alatt ideális tárolás ide vagy oda használhatatlanra öregedik egy gumi. Inkább 4-5 év a maximum. Ezt mondjuk azok szokták igazán megérezni, akik új gumi pártiak és tudják, hogy milyen volt a gumi tapadása újonnan.
-
válasz
Deathunter79
üzenetére
Hja akkor jol tippeltem. Felraktam facebookos gumi csoportba, ketten mar irtak, remelem gyorsan elviszik
Legalabb visszajon a gumi csere ara. -
Vgabor92
tag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Sziasztok!
Opel Astra J-re (1.4 net, 140 LE) milyen téli gumit ajánlanátok? 16-os méretben
Köszönöm előre is! -
concret_hp
addikt
válasz
Deathunter79
üzenetére
ja csak még az is hozzá tartozik, hogy sztem 3 éven belül eladom a verdát de ilyen 5-10e különbségért valószínű nem éri meg matekolni az igaz

-
válasz
Deathunter79
üzenetére
-
Elemental
addikt
válasz
Deathunter79
üzenetére
Végül conti wancowinter 2 lett.
-
norrberth
addikt
válasz
Deathunter79
üzenetére
Ne káromkodj! Akkor jön a só
aztán a rozsda. Alvázat, kipufogót, acélfelniket, karosszériát, még a fényezés sem örül neki szerintem. Ha sóznak én tömegközeledéssel járok vagy gyalog. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Deathunter79
üzenetére
Jaa, '13 tavasza amikor az osztrákok ástak ki minket. Na ott már a téli gumi sem segített.

-
mazacar
tag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Gumik mar megvannak..most mar csak normalis lemezfelnik utan keresgelek..

-
mazacar
tag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Igen pontosan ilyen gumik vannak fent..

-
TaaT
nagyúr
válasz
Deathunter79
üzenetére
Ja hogy a 185/60r15 az eredeti, akkor az még rosszabb

EQMontoya: Így van, érdemes szétnézni a váltóméret közeli típusok között

-
TaaT
nagyúr
válasz
Deathunter79
üzenetére
Én azt szoktam mondani hogy nem kell a váltómérethez foggal körömmel ragaszkodni, mivel én sem váltóméretet használok nyáron (225/40r18 -> 215/40r18 [-8mm]), de a 195/55r15 helyett a 195/50r15 az már -19mm az átmérőben és az szerintem is már sok.

-
Gergőke88
addikt
válasz
Deathunter79
üzenetére
Trollkodás helyet olvass külföldi teszteket, ahol valós körülmények között tesztelnek

-
Calogero
addikt
válasz
Deathunter79
üzenetére
Azt nem nevezném tesztnek max termék bemutatónak.
Se hó, se jég... se téli körülmény -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Deathunter79
üzenetére
Nem is voltak ott téli körülmények. A +5-6 fok amiben tesztelték nálam még marhára nem téli körülmény így eléggé túlzás téli tesztnek nevezniük.

-
belaazallat
addikt
válasz
Deathunter79
üzenetére
A műgyanta nem jég, valamint hóban nem tesztelték!

Nemzetközi teszteken érdekes mód jól teljesít a CC. Ott hóban is tesztelték.

-
norrberth
addikt
válasz
Deathunter79
üzenetére
Egyet értek! Semmire való gumi.. Se téli se nyári
-
Gergőke88
addikt
válasz
Deathunter79
üzenetére
Akkor olvas utána a Michelin CC-nek es a tobbi uj "4 evszakos guminak".
Jelentos fejlodesen mentek keresztul. -
csibor
addikt
válasz
Deathunter79
üzenetére
Persze tisztában vagyok vele melyik milyen. Mivel nem fogom cserélgetni, a 4 évszakos lenne a legjobb. Vredestent mindenki dicséri, és hiába egy gyárban készül. Apollo-val még nincs nagy tapasztalat. Bár belegondolva, Kormorán, Infinity. Nem tudom mit gondolkodom

-
válasz
Deathunter79
üzenetére
Az adac tesztben 4. lett szóval ezért is döntöttem mellette meg az ára miatt.
-
csgeri80
csendes tag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Mondhattam volna a bojlert is.

-
TaaT
nagyúr
válasz
Deathunter79
üzenetére
Annyira nem.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Deathunter79
üzenetére
Ez jó, betettem a téma összefoglalóba.

-
Soma01
veterán
válasz
Deathunter79
üzenetére
Köszönöm!
Így lesz akkor, a 175-ös, még olcsóbb is párszáz forinttal... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Deathunter79
üzenetére
+ EQMontoya: Köszi!
mod:
Rosszul emlékeztem nem /50 hanem /55 így akkor pláne nem para a 205/55 R16 a 215/55 R16 helyére.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Deathunter79
üzenetére
+1
-
Soma01
veterán
válasz
Deathunter79
üzenetére
165/70/14 szerintem. Most a nyári 185/60-as. Nem sokkal drágább ez a méret, kb. +6-700 Ft/db Maradjon télre is a 185? Jobb?
(1.2 16V - 188) http://www.jsi.hu/index.php?pg=sub_116 -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Deathunter79
üzenetére
Még jó hogy nyári gumit keres és nem télit...

-
EQMontoya
veterán
válasz
Deathunter79
üzenetére
Mivel a téli gumik profilmélyésge 1cm körül van, és 4mm-nél kuka, a féláron vett 6-7mm-es igazából egy jó nagy átqrás.

-
Qtya123
őstag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Hát igen, megveszik velem vagy nélkülem. én meg nem vagyok a pénzem ellensége, megakadályozni úgysem tudom.
Amúgy meg hány olyan tulajt látni akik felteszik a 17-18as kerekekre a széles, peres gumit, csak ugye azokból az új és minőségi gumi nem két forint. Diszkófelni meg kell, gumira már nem telik, emiatt folyton levedlett vén dög gumikat vesznek rá, addig használják amíg slickre nem kopik, akkor is csak a hajtott keréken cserélik. És elég erős autókra vannak ezek a gumik felpakolva. -
Qtya123
őstag
válasz
Deathunter79
üzenetére
Igen szembejöhet. Viszont ha én nem adom el neki, mert már kuka a gumi, akkor csak annyit érek el, hogy nem az én lekotlott gumijaimon jön szembe, hanem a szomszédén. Az esély teljes mértékben megegyezik, az egyetlen változás, hogy én egy forintot sem kaptam.
-
válasz
Deathunter79
üzenetére
Toyo snowprox es firestone wh3 kozul vajon melyik a jobb?
-
hroberto
veterán
válasz
Deathunter79
üzenetére
Köszi!
-
hroberto
veterán
válasz
Deathunter79
üzenetére
Elírtam a méretet, bocs! 195/55 16 a valós. Amúgy Alfa Romeo MiTo-ra kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én is azt mondom,hogy jobb az egyforma gumi,de valahol meg kell húzni a határt meddig egyformák? Vásárlás után 3 héttel? 3 hónappal? Akinek fél év után durran el az vegyen egyből 2 db-ot?
Ezek a tesztek olyanok mint pl. az év autója. 

Bár most az új téligumák felrakásakor ezek szépnek tűntek, de majd rálesek a másik szettre is.

Anyanak a 8 eves daytonja volt ilyen.