Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Írtam nekik. Remélem hamarosan válaszolnak. Írtam a gyártónak is, de tőlük nem kaptam választ.
Amúgy egyszer már zaklattam ezzel a performancealloys-t, csak akkor még a NIU Y-t néztem. Arra azt válaszolták, hogy felmegy. A paraméterei ugyanazok, 18x8 ET32. Szóval remélhetőleg ennek is fel kéne mennie.Thanks for your enquiry.
17x8 (5x110) ET33 will fit with Brembo
18x8 (5x110) ET32 will fit with BremboWheels in stock 17 Inch Matt Black/ Matt Black Polished/ Matt Silver… 18 Inch Matt Black and Matt Black Polished Only.
Delivery to you 5 to 7 working days.
Thanks
Andy Gilliland - Alloy Wheel Expert ®
Sales ManagerViszont amikor az oldalon autó modell alapján keresek felnit, akkor nem dobja fel. Viszont rémlik, hogy régebben feldobta. Lehet, hogy a keresőalgoritmus változott. Most csak ET 35-ös felniket dobott fel (a gyári felnik ET41-esek), lehet, hogy már ezt is figyelembe veszi.
Már hetek óta nézegetem a felniket és valahogy nem tudok ettől elszakadni, annyira tetszik. Szar lenne, ha kiderülne, hogy nem jó. -
Megvan az ET-szám, a performancealloys.com-ról be is tudnám szerezni 18x8-as méretben. Csak hát ez mégis csak egy ír(?) webshop és elég macera lenne a visszaküldés, ha mégsem jó.
Meg az ET sem jelent sokat ebből a szempontból. A küllő kialakításától, belső oldalától függ a dolog. -
Kornel
veterán
Hankook az osszes tesztben a falken utan vegzett, de legjobb esetben is egy kategoria a ket gumi.
A nyari nullara kopott gy eagle f1 utan most csak csuszkalok ezzel, persze nem normal korulmenyek kozott, hanem mondjuk 60-70-el korforgalomban, meg onos esoben, stb.
Viszont a kukas nyarikkal meg se moccant sehol, ezzel meg ugy kell osszeszedni a hatuljat kitores elott, pedig meg az esp is be van kapcsolva.
Utobbi idoben contival menten elozo autoimon, ahhoz kepest szerintem ezek a medium kategorias gumik elegge kompromisszumok, legalabbis ha nem kopik be par ezer km utan. Jelenleg meg a szorok is rajta vannak, jo lenne, ha nem ilyen maradna vegig, mert az erosen vissza fog fogni a racsingolasban
Ja es azert lett falken, mert hasznaltan 2000 km-es futassal 2/3 aron megvolt.
Annyival a hankook se lett volna jobb, amennyibe kerult volna. -
TaaT
nagyúr
-
Kornel
veterán
neten találtam, 2000 km-t futott még a szőrök is rajta vannak.
2/3 áron gyakorlatilag megérte, ráadásul elég jó volt az adac teszten a falken.többieknek meg: járnak ezzel télen a márkatársak, így nem jelent gondot, azt mondják, hogy ez ballonos gumi, jobb lenne a 205/40 r17

de lényeg lényeg, így nem kell külön felni, 4000 ft-ért átszereltetem
-
Halver
csendes tag
"Az ET szám, azaz besajtolási mélység, vagy középsík eltolás, a felni középvonala és a kerékagyra való felfekvési síkja közti (milliméterben mért) távolság."
www.maxigumi.hu/gumiabroncs-tanacsadas/felni-et-szam
Itt vannak képék is hozzá. Ami nekem is új: Lehet negatív is az ET szám.
-
runner 125
nagyúr
Nem hiszem el, h nem megy át elsőre a kérdésem lényege senkinek (index-en is ugyanezt válaszolták és két barátom is lehülézett h a hólánccal úgysem mész 90-nel..), pedig szerintem egyértelműen leírtam, még a videót is linkeltem.
Újra:
Ahogy a videón is láthatod 2 adaptere van a kengyelnek. A fő adapter amit a kerékanyára kell rögzíteni kulccsal. Az-az, ha felrakom szezon elején a téli kerekeket, ráhúzom azt a fém adaptert (videón 1:26-nál látszik) az egyik csavarra és úgy fogom használni egész télen. Pont azért, h ha szükség van a hóláncra, ne kelljen villáskulccsal szarakodnom, h azt a fém kupakot (fő adaptert) még először ráhúzzam az egyik anyára, hanem rögtön bele tudjam pattintani a gyorscsatlakozós központosító adaptert, amire már mehet rá kengyel.
Ebből fakadóan egyik kerékanya tömege az adapter miatt kb. megháromszorozódik, ezért kérdeztem h mennyire fogja befolyásolni a centírt.
mod.
Jól van. Most olvastam el mindenkinek a válaszát, senki nem értette a kérdés lényegét.

-
ANDROID???
addikt
Józanul gondolkoda, a lánc jelen esetben kengyel használata nem 80-100km/h asználatra van, mivel ezt. Kegészítőt nem folyamatos több száz km-re használják, így minek kellene centrírozni (csak mert centrírozás a helyes..)?
Kétlem, hogy 1000km-ként centríroztatnád a kerekeidet (csak mert valahogy így kellene), akkor meg miért pont az a 5km táv kengyellel tenné indokoltá a centrírozást? -
LógaGéza
veterán
Hmm érdekes meglátás, de látok benne valóságalapot.
Akkor lehet rá is kérdek itt a DOT számra, és ha fiatal, akkor hozatom is. Van valakinek tapasztalata velük?
Köszönöm a tippet

-
raczger
őstag
"az eredmények nagyon érzékenyek a gumikeverék összetételére"
Szerintem csak minimálisan, bátyám szar nyári gumival is megfogta az autót elsőre. Persze biztos segít, de ide mindenképp kell a jó reakcióidő és a helyes reagálás az adott helyzetre. Ha 1-2 tized másodperccel később kezdem a visszakormányzást, mikor elkezdett tapadni az autó, ugyanúgy kibicsaklik az autó a másik irányba is, erre is láttam aznap példát, akkor kezdték el visszatekerni a kormány, mikor már egyenesben kellett volna lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dell notebook topic
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Xbox Series X|S
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Böjt nélkül meglehet a 40 nap egy Honor órának
- További aktív témák...
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)