- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Sziasztok!
Kényszer szülte helyzetben kell maholnap négyévszakos gumit vennem, ( mert így alakult)
175/65 R14 méretben keresnék valami best buy vételt, nem kell feltétlenül top márka, mert alacsony teljesítményű városi kisautóra kerülne fel. ( Honda Jazz, 1,4 ideges, 83 gyári lóerő.)
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Ford lemezfelni anyára van valami tuti vétel ár/érték arányban? A 2017-es C-Maxra M12X1,5 anya kell, a Petrányi oldalán találtam 20-as szettet illetve a Felnicentrum oldalán olyat ami már gyárilag fekete. Ti mit/melyiket ajánlanátok vagy választanátok?
Köszönöm a tippeket!
-
BaLee
addikt
Felkerültek pénteken a Conti ASC2-k édesanyám új C-HR-jére. Marso-nál szereltettük így él rá a promóció is (aki hasonlóban gondolkodik figyeljen már csak pár napig él, talán 14 vagy 15-ig).
A szervizben tetszett, hogy megcsinálták úgy az ügyfélteret, hogy egy kényelmes kanapén leülhetsz és közben egy hatalmas üvegablakon látod, hogy mit csinálnak a kocsival. Engem tök tud frusztrálni, ha kint kell várnom, aztán utólag hallgatom a sok okosságot, hogy így meg úgy szívtak vele.
Ráadásul neten le lehetett foglalni mindent, megrendelni a gumit, időpontot választani. 3-4 ember dolgozott a kerékcserén így megvoltak kb 15-20 perc alatt. Gumik friss 2824-es dottal, bár egyik oldalt nem láttam mert a Conti ügyesen csak egyik oldalra nyomja a dot számot így a másik oldaliban csak bízok, hogy szintén ez.Bár főként nem én fogom használni majd ha lesz róla tapasztalat leírom.
Aminek örültem, hogy a kocsin Bridgestone Turanza nyárigumik voltak gyárilag ráadásul szintén friss idei DOT számmal, talán nem lesz nehéz őket eladni tavasszal... -
sasa134
addikt
rengeteg a webshop - van ami különösen ajánlott? relatíve gyorsan kéne..
bwt, Allseason Contact 2-ből lehet, hogy nincs 235 55 R18? Sehol sem látom, csak AllSeason Contact-ból találok -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Dare2Live #65037 üzenetére
Elkopni sosem fog ilyen használat mellett az tuti. Nekem a CC-be belement 75k km és még bőven jó volt a profilja.
Dunlop tetszett volna de semmi érdemi teszt nem volt róla azt nem mertem bevállalni. Hankook nálam off-os mert nincs jó tapasztalatom velük. Középmezőny kb ezzel körbe lőve és maradt a Vredi. Eddig bevált mondjuk havat nem fog látni szegény, itt már most fel van sózva az út ugyanis.
-
Dare2Live
félisten
Pontosan, kinek mi.
Akinek a legjobb télies kell + van nyári gumija annak a CC2 tuti.
Akinek meg nyárias 4s kell annak pl a conti príma.btw az évi 4.000kmet futó ovi/sulitaxi yarisomra Kleber 4St vettem. Remélem nem fog gyorsan öregedni mert evvel az évi 4.000kmmel elkopni kb soha nem fog...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Dare2Live #65034 üzenetére
Igen, ott egy erős koncepcióváltás volt (rájöttek, hogy a tesztekben a havas tudást súlyozottan pontozzák). Ezért nem is gondolkoztam CC2-ben a CC után, mert nekem pont egy nyárias kéne. Sőt igazából 3 évszakos nekem bőven elég lenne. A BS csinál még nyárias 4S-t (A005 és A005 Evo) de az meg gyorsan öregszik és még csak nem is olcsó.
-
válasz
sasa134 #65028 üzenetére
Én a jelenlegi rav4-en (225/60/18) Conti Allseason Contact 2-t használok. Jobban tetszik eddig mint előtte a GY Vector 3 (azt közepesnek minősíteném). Én a nagy többséggel elentétben szkeptikus vagyok a michelin CC gumikkal. Nekem még CC+ volt scrosson és második télen dobtam. Szerintem a téli rész túl gumi minőség függő és a CC2 nagyon emlékeztett engem a CC-re mintában (és a CC volt akkor a top gumi amikor vettem).
-
sasa134
addikt
sziasztok, 235/55 R18 4 évszakos gumit keresek az asszony Rav4-ére. Michelin Crossclimate 2 (104H) mennyire okés? város+elővársoi használat. köszönöm
-
Köszi mindenkinek.
Egyébként a pótkerék (virsli) 17-es. Neten is azt olvasgattam, hogy igazából felnije válogatja.
Városi (max elővárosi) közlekedésre szerintetek mennyiből jön ki egy teljes felni+gumi szett? Mi ajánlott ami közép kategória? (jeladót nem fogok venni max havonta megnézem a nyomást) -
Sziasztok!
hyundai i20N-re felmegy 17-es felni?
olvasgattam utana de elegge megoszlanak a velemenyek. Telire kellene egy szett h a nyarit ne kelljen szerelgetni.
koszi -
No.01
addikt
válasz
forumpista #65014 üzenetére
Sajnos vagy sem, de en/mi siman kidobjuk... De a felhasznalok 90% biztosan nem igy tesz... Nalunk sem volt mindenki ennek a hive, de egy baleset utan azert az okosabbaknak megvaltozik a velemenye... Foleg ha ezt az osztrak rendor nem is tul szepen meg is jegyzi.
Mint ahogy a mondas is tartja van az aki mas es van az aki sajta karan tanulja meg.
Faternak ~6e EUR-ba fajt az meg meg mai arfolyamon is k messze van a 200e-hez kepest. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
forumpista #65014 üzenetére
Az atlag nem foglalkozik ezzel szerintem. Meg muszaki is siman atmegy.
-
forumpista
aktív tag
válasz
raziel01 #65007 üzenetére
A 2017es hangkookom felulete is hasonlo (bar nem ennyire) de persze nem tudom milyen volt 3 evvel korabban. Mondjuk ez nekem mar utolso eves gumi.
Szamomra nagy kerdes hogy van-e ezeknek jelentosege, mert azert valljuk be az emberek tobbsege nem nezegeti a gumi feluletet, es biztosan nem dobalgatja ki a gumikat 4 evesen (foleg amiota 180-200bol epp csak kijon egy gumiszett szerelessel egyutt) -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Lenne egy szett téligumim felnire szerelve. Ha beírom a részleteket, tudnátok tanácsot adni, mennyi lehet az ár, amit kérjek érte? -
raziel01
veterán
De szemből fotóztad vagy hátulról? Hálulról fotózva jó az, mert akkor elölről ugyan az mint amit én raktam be.
-
raziel01
veterán
Érdekességnek berakom, más oldalon futottam bele:
[link] Continental Allseason 2020-as. Elég durva azért ráközelítve.
-
tasiadam
veterán
Na elzo visszajelzes a 601 (sebring/taurus/nemtom teli gumi) mintaju gumirol: ez egy szar
szarazon ugy elnyikorog egy nagyobb fekezesnel, hogy ihaj. Esoben bele sem merek gondolni, milyen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Motoros topic
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest