- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
forumpista #65729 üzenetére
Mint írtam, párás volt az út, Tatabánya belvárosában és még nyoma sem volt a sózásnak... A tavalyi szerpentines szitu is őszi volt, akkor sem volt még semmi nyoma a sózásnak!
eldoble: Lehet, hogy csak én szívtam meg vele, nagyon a gyártás elejeit vettem(kb 3hónapot vártam, hogy elérhető legyen a méretemben), sógorom bő egy évvel később vette, ugyanebben a méretben, ugyanilyen, csak 1.4-es Fabia-ra, neki hibátlan, bár ő nem csak városra használja, neki lényegesen puhább is.
-
tboldi
nagyúr
válasz
forumpista #65729 üzenetére
Ja, majd' 2 hete én is elvesztettem a tapadást egy icipicit. Itt egy dashcam videó róla, ami egyáltalán nem érdekes.
szerk.: Tavaly májusi Michelin CC2-k, ~7-8k km lehet bennük.
-
eldoble
aktív tag
válasz
forumpista #65725 üzenetére
Az a baj, ha megkeményedett, akkor már használhatatlan, én 90% mindig prémium gumikat használtam, de legutóbb egy téli Conti pár év alatt olyan kemény lett, hogy nem mertem használni, a régi Mazdámon van egy 5 éves Fulda Kristall Montero és még most is puha, ez mindennél többet ér, a szuper mintáknál, új fejlesztéseknél.
Az új Mazdámon 4 éves Michlen Alpin 5, még ez is elmegy puhaságra, de már határ eset.
Egyébként a feleségem Hondája most kapott új Quatrac-ot, de most kicsit be is ijedtem, hogy 3 év múlva cserélhetem újra ... -
Bizsu1st
aktív tag
válasz
forumpista #65725 üzenetére
Akkor mi lehet a gond? A körmöm lepattan róla...
Alulkormányzott autó a Fabia, de 25-30km/h-val nem merek párás időben kanyarodni vele(jó aszfalton), mert megindul a szembesáv felé. Guminyomás 2.2. egy éve egy hegyi szerpentinen 70-80helyett 40-el mertem menni, mert úgy viselkedett, mintha jégen mennék... Akkor cseréltem elsőt-hátsót és jobb lett, de most már meguntam. Különösen, mert nem én vezetem állandóan, hanem az Asszony és mellette ül a fiam is. -
szabonagyur
félisten
válasz
forumpista #65311 üzenetére
Meg amikor igény van rá, kevés a raktári készlet stb.
Egy nagyobb fogyásút esélyesen többször, mint egy ritka méretet. Egy minimum batch úgyis van amit gyártanak, aztán tart ameddig tart.
-
No.01
addikt
válasz
forumpista #65014 üzenetére
Sajnos vagy sem, de en/mi siman kidobjuk... De a felhasznalok 90% biztosan nem igy tesz... Nalunk sem volt mindenki ennek a hive, de egy baleset utan azert az okosabbaknak megvaltozik a velemenye... Foleg ha ezt az osztrak rendor nem is tul szepen meg is jegyzi.
Mint ahogy a mondas is tartja van az aki mas es van az aki sajta karan tanulja meg.
Faternak ~6e EUR-ba fajt az meg meg mai arfolyamon is k messze van a 200e-hez kepest. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
forumpista #65014 üzenetére
Az atlag nem foglalkozik ezzel szerintem. Meg muszaki is siman atmegy.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
forumpista #64177 üzenetére
Az a 3 hegycsus benne egy hopehely, minden 4S-en van itthon. Ha nem lenne, nem lehetne telikent hasznakni az csak 3 evszakos lenne (van ilyen gumi pl Amerikaban).
Amin csak M+S jeloles van (mud+snow) azt nem fogadjak el mindenhol telikent.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
forumpista #64154 üzenetére
EU-ban csak olyat forgalmaznak amit minden orszag elfogad telikent is.
Hankook 4S2 pl jo valasztas lenne a kozepmezonybol vagy a Vredestein Quatrac. Felette Continental AllSeasonContact 2 vagy a Goodyear Vector 4S Gen3.
-
Zsombe
senior tag
válasz
forumpista #64154 üzenetére
Szia!
Yokohama BluEarth 4S AW21 vagy Uniroyal AllSeasonExpert 2. Esetleg Nokian Seasonproof 1 (ha téli tapadás nagyon fontos, akkor Yokohama vagy Nokian).
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OTP Bank topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hisense LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest