Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
troland26 #4285 üzenetére
Na, zsiványok ezek... Nézem tovább az árlistát, Michelin Energy Saver GRNX, 195/60 R15 (Astra méret), majd' ötven az eredeti ár, és 24e-re van akciózva. Megnézem a helyi bótot (Oláh Gumi Debrecen), ott semmiféle akcióban 26e. Szóval nem kell bedőlni a hatalmas akciónak, tény, h olcsóbb pár ezressel. Négy gumin 8e, 96e-nél gondolom ingyen posta. Bár, ha elviszed felszereltetni, akkor is spórolsz vmennyit. De előfordulhat olyan is (nem tudom, csak logikázok), hogyha helyben veszel gumit, akkor netán ingyen, vagy potom pénzért szerelik. De ez csak az én agyszüleményem.
A lista amúgy (akciók fül alatt más gummák is vannak) -> Marso/Hankook nyári gumi akció
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest