- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polk
csendes tag
válasz
Csabroncka #32719 üzenetére
Jogos, nem azt állítom, hogy ez a legjobb gumi, de az én felhasználásomhoz úgy gondolom megfelelő. Évi 8-10000km, Alföldön élek, havat ritkán látok. Nyilván mindenki el tudja dönteni, hogy megfelelő-e neki a 4évszakos gumma vagy nem, senkinek nem tartanak a fejéhez fegyvert, hogy ezt vegye, viszont azt nem értem, hogy zsigerből elutasítják, úgy hogy nem is használta, csak a szomszéd lányának a faszija mondta - de ő is hallotta valakitől - hogy szar... Azért a teszt - nem csak ez - mást mond/mutat. Természetesen vannak hátrányai is a 4évszakosoknak, nem akarom magasztalni, de én legalább használom és úgy írok véleményt.
Még annyi, hogy ha tényleg rossz lenne, azt is leírnám, nem vagyok elfogult és csak azért is hiper-szuper, pedig szar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Horgász topik
- Path of Exile (ARPG)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Óvodások homokozója
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged