- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
-
-
-
flymi
addikt
válasz
Henker2
üzenetére
Azt írtad, hogy 58-ért vetted. Ha én is annyiért vettem volna az enyém, lehet megpróbáltam volna túladni rajta 70-ért, a különbözetet meg hozzádobtam volna egy 970-hez.
De mivel 65 volt az enyém, ezért nem érné meg nekem, így meg, hogy tökéletesen teszi (tenné) a dolgát, inkább megtartom. Ennyi.
Főleg, mivel látom neked van egy 760-ad is. -
regener
veterán
-
duc
aktív tag
válasz
Henker2
üzenetére
Eladhatóság szempontjából a 770 kedvezőbb mint a 680, bár a két kártya hardverileg azonos, bios eltérések vannak (órajelek és boost). Ha nem tudod megvárni a 960-at és azonnal kell a teljesítmény, a legjobb egy 680 minél olcsóbban apróról garival. Ha újat akarsz akkor 770, de számolni kell azzal hogy a 960 megjelenésekor csak erős bukóval lehet váltani rá. Szép dilemma

680-al szépen el lehet karistolni most is, itt egy BF4 multi 64 fős szeró gameplay. Ilyen teljesítményhez mondjuk proci is kell meg gyors ram, illetve húzott 680. -
trancemusic
senior tag
-
Faterkam
addikt
válasz
Henker2
üzenetére
Nézz meg egy GTX 770 Heaven tesztet, (vagy kérj valakitől) ugyanolyan beállítással nézd meg a 760.-at, nézd meg mennyivel jobb + add hozzá mennyit kellene ráfizetned! Szerintem nem nagyon lesznek szinkronba a dolgok. Ergo: amennyivel drágább, annyival nem jobb! (szerintem)!
-
-
SSJPeter
őstag
válasz
Henker2
üzenetére
Most elég jó árban lehet kapni új MSI 760 Twin Frozr OC-t vagy Asus 760 DCU-t, mert akciózzák őket.
Én is nem rég vettem egy MSI-t, szerintem nagyon jó kártya, halk és hűvös, tuningban is jól teljesít.
Egy kis coil whine van ugyan, de nem vészes, és ez pusztán szerencse kérdése.Az MSI már alap boost clockban is odaver az Asus-nak.
A Gigabyte ezekhez képest pár ezressel drágább, de most nézem azt már nem is lehet jelenleg kapni ott ahol én vettem a kártyát...
A 770-est a 760-hoz képest +21-23K-ért kapni, de szerintem az is megéri, mert kb. ennyivel gyorsabb is.
Kb. 20-30%-al gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De mivel 65 volt az enyém, ezért nem érné meg nekem, így meg, hogy tökéletesen teszi (tenné) a dolgát, inkább megtartom. Ennyi.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Viszont nincs 3d mark 11-em, pontosabban max a basic. Azt sem tudom melyik verziónál tartunk.